AltoAngelo Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 06:34 #1 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 06:34 Розмови за зачиненими дверима між Юлією Тимошенко і Володимиром Путіним, окрім укладення газових контактів, втілилися у додатковий пакет домовленостей, про зміст яких стає відомо тільки згодом. Зокрема, уряд почав переговори про отримання від Росії кредиту в п'ять мільярдів доларів для порятунку бюджету 2009 року.У секретаріаті президента навколо спроб Тимошенко отримати кредит в Москві ініціюють новий фронт для звинувачень прем’єра у державній зраді. Натомість у самому уряді наводять аргументи, що отримати дешеві гроші – в інтересах самої України.Детальніше тут.P. S. Історія повторюється два рази, перший раз як трагедія, а другий раз - як фарс. Ібо рабами ви увійдете, а вийдете...
AltoAngelo Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 06:51 Автор #3 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 06:51 лайно. Факти є? Факти...? А як тобі 300-літнє рабство? Чим не факт? Чи ждеш від змії вірної дружби? Міняється лише оболнка, форма(дружба Хмельницкого, кредит), а суть остається не змінною - рабовластництво.
foxx77 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 06:58 #4 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 06:58 думаю там не про газ, а про власність СССР. Може вони трубу хочуть назвати власністю СССР, і автоматично забрати, і пару заводиків в придачу.
zaHARE Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 07:03 #5 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 07:03 трубу однозначно в забезпечення кредиту віддадуть
Zheny@ Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 07:43 #6 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 07:43 а до чого тут СРСР ?? якщо виходити з того, що колись все належало СРСР - то так само і Україна може заявити на право власності чимось. Адже Україна теж належела до СРСР. Як власне, і будь-яка республіка..
SunSeth Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 07:49 #7 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 07:49 Дитячі права вланості:1. Якщо воно мені подобається — це моє.2. Якщо воно у моїй руці — це моє.3. Якщо я можу це у тебе взяти — це моє.4. Якщо воно було у мене нещодавно — це моє.5. Якщо це моє — воно ніколи не може стати твоїм.6. Якщо це виглядає подібним до мого — це моє.7. Якщо мені здається, що це моє — це моє.8. Якщо це твоє, проте я вкрав — це моє.9. Якщо я...Ой! Перепрошую! Замість дитячих прав власності я прочитав вам принципи виникнення територіальних претензій до інших країн у Російської Федерації... ©
keepo Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 08:00 #8 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 08:00 якщо виходити з того, що колись все належало СРСР - то так само і Україна може заявити на право власності чимосьправо власності передбачає і обов"язкове наслідування боргів. відповідно росія їх унаслідувала, а україна - ні.
romaxa11 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 08:40 #9 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 08:40 Є простий і доконаний факт, що Юлька - це кризис-менеджер (тут справа йде про всю еліту включно з Ющенко і Януковичем і такдалі), кризис-менеджер - це керівник по створенню кризисів (в нашому випадку), головна мета - перемога в виборах - довгий час цього для електорату було достатньо і рейтинги росли, але це в часи "ізобілія", але прийшли зміни і ті часи вернуться не скоро, а з головою і економікою (а також з національними інтересами) ці голови не дружать, оскільки все що вони вміють закладалось ВПШ (вищою партійною школою) і полягає в тому, як робити людей біднішими, а себе багатшими. Протилежних дій замутити їм не дано. Єдине спасіння для України - вирізати ракову пухлину з цих проффесіоналів і в керівництво давати не пи$%аболів, а економістів і бажано українських а не -штейнів. Вже давно не взмозі зрозуміти суті української великої політики, як важко зрозуміти людей які спилюють гілку на якій сидять, хіба-що, можливо, вони тут в майбутньому жити не збираються?
mammoth Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 08:49 #10 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 08:49 ...оскільки все що вони вміють закладалось ВПШ (вищою партійною школою) і полягає в тому, як робити людей біднішими, а себе багатшими.off. Ромаха, ты явно не знаешь что было такое ВПШ, поэтому не гнуси чего не попадя. Если уж так хочется блистать подобными терминами - узнай про НАДУ при ПУ, вж там "специалисты" это да....З.Ы. По теме отписываться не буду, воюйте "патриотики" между собой...
Shura Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 08:59 #11 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 08:59 8. Тролінг заборонено (28 грудня 2008р.)Розяснення 1 до п. 8 Правил розділу від 28 грудня 2008р.Жорстко присікається Тролінг Процедура слідуюча - Виходячи з тлумачення поняття тролінг модератор вирізняє його, троля, і попереджає його + РО. Пише лист Адміністрації форуму і через три дні заблоковує на 30 днів для вияснення обставин то попередження троля, що за такі дії він буде заблокований назавжди. В разі позитивного вияснення відносин модератором і уявним тролем з останнього знімається блокування. Вв іншому випадку питання розблокування є прерогативою тільки Адміністраціїисточник
foxx77 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 09:31 #12 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 09:31 Тро́лінг (від англ. trolling) — розміщення в Інтернеті (на форумах, в групах новин Usenet, в вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну правок, марнослів’я і т. п. а хто тут троль?
Andruha_gpz28 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 10:31 #13 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 10:31 2 foxx77. Спочатку один шановний AltoAngelo називає тему: " Ну что хахлы, газа мало?, Малоросія вертається у роSSійське кріпацтво. ", яка явно суперечить пункту 5 правил "не ганити на Україну, її державність, символіку, президента" Потім ще один його колега mammoth відповідає: "З.Ы. По теме отписываться не буду, воюйте "патриотики" между собой... " От і здогадайся з трьох раз, ху іс ху ? Хай но Ванус прийде....
foxx77 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 13:17 #14 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 13:17 Andruha_gpz28: Ну мамонт троль ще той, я не звертаю на нього увагу. А заголовок каже правду, хохли це москалі заселені на схід, от москала до москаля і тягне дивним чином. Може топікстартер і думав когось цим словом тут образити, то помилився географічними координатами. А таких тролів я називаю "зверушками" вони є на всіх форумах, такий собі тераріум.
vanus Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 13:53 #15 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 13:53 два рази все перечитав, виходить що треба весь топік терти.Вот мамонт троль настоящий адже після нього всі пости офтоп.Цікаво ось як процедура антітроля спрацює.
mammoth Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 13:56 #16 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 13:56 два рази все перечитав, виходить що треба весь топік терти.Вот мамонт троль настоящий адже після нього всі пости офтоп.Предлагаю тему закрыть, а меня забанить дней на 10-30. Я ж мамонт-тролль, с меня станется.
vanus Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 14:01 #17 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 14:01 Шановний member #447 mammoth В ваших діях виявлені прямі ознаки "тролінгу" Розпочата процедура згідно п.8 Правил розділу Політика. У вас є 3 дні для швидкого вирішення з Модератором розділу наслідків порушення п.8 правил розділу, в іншому випадку 30 днів для вирішення з Адміністратором форуму. Через 33 дні при небажанні узготиди дану проблему Вас буде заблоковано назавжди.Думаю це стосується і Альта Анжела - ЗадовбалоТема закрита на чуть-чуть.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.