Перейти до змісту

Чітери...

Intro

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Да, Рожище тоже было замечено. Самое интересное после просьбы отключить читы написали: "Нам пох, тут все так играют"

Опубліковано

ДРАТУЄ ОДНЕ - ДАВ ПРОПОЗИЦІЮ ДАТИ КЛУБУ НЕО РКОН ПАС - ОСКІЛЬКИ ТУТ Є ПОСТІЙНО ЛЮДИНА ЯКА ЗМОЖЕ СЛІДКУВАТИ ЗА СЕРВЕРОМ - ВІДПОВІДЬ НЕГАТИВНА! НА ПРОХАННЯ СЛІДКУВАТИ ЗА СЕРВЕРОМ АДМІНІВ - ВІДПОВІДІ ВЗАГАЛІ НІЯКОЇ - НА ПРОХАННЯ БАНИТИ ЗА ВИКОРИСТАННЯ ЧІТІВ - ВІДПОВІДІ ТАК І НІЯКОЇ - ТОВАРИЩІ АДМІНИ ФОТАКОМУ - НЕ НАМ ЦЕ БІЛЬШЕ ТРЕБА - ХОЧЕМО ШОБ НАРОД - ВАШІ КЛІЄНТИ І МИ БУЛИ ЗАДОВОЛЕНІ...! ВИ Ж САМІ НЕ ХОЧЕТЕ ВИХОДИТИ З ДАНОЇ ПРОБЕЛМИ... А ШКОДА - МИ - КЛУБ НЕО ВІД ПОНЕДІЛКА - ЯКШО НА СЕРВЕРІ НЕ ПОЧНУТЬСЯ ЧИСТКИ - БУДЕМО ІГНОРУВАТИ СЕРВЕР - І НАВІТЬ БІЛЬШЕ - ЗВЕРНЕМОСЬ З ЗАЯВОЮ ДО АДМІНІСТРАЦІЇ ФОТАКОМУ ЗА ПРОБЛЕМНУ РОБОТУ СЕРВЕРА І НЕВИКОНАННЯ РОБОТИ АДМІНІВ...

робіть же шось...

прихадил смареть ) и видел "Levita GS v1.0" который любезно предоставил товарищ IpKid

P.S. Насчёт админа-онлайн - зачот!. Только г-н силя оч редко бывает.

гг - комп 15 - грають час від часу - в нео!!! - а давайте сервер буде чисто чітерський - завтра занесу в нео балкванку з чітами - от рєзня буде!!! ггг....

Опубліковано

atoller - respect! дякую шо переставив систему - дякую шо попередив своїх хлопців не грати з чітами - дякую шо твої адміни тепло прийняли моїх хлопців - дякую за безмежне розуміння ...

да уж... нема слів - так і знав - але ж ... життя прекрасне...

не злопамятний - але неприємно. та бігайте з чітами - народ - давай - налітай - дам пару ссилок - звертайтесь... гг

а шкода .. на жаль шо нема альтернативи фтакомівському серверу. а прикольний був - сервер - ше й два клуба хотів підключити - не прикол... будем шукати далі - альтернативу.

• Адміністратори
Опубліковано

Масово чітери замічені з Ip адреси клубу Овал.

Якщо буде повторюватись будем закривати доступ цілому клубу.

Што за бред. В нео2 (бивший овал) играют сильние игроки и там всегда чесная игра без читов .....прихадите посмотреть

Уже заходил смотрел. :friday:

Опубліковано

Уже заходил смотрел. :friday:

Да ну тебе ж говорят што ето било 2 дня всего и только на одном крайнем коипютере под номером 15 ........всё !!!

Опубліковано

Сьогодні товарисч під ніком ShpioN поводив себе.. сказати нагло -- не сказати нічого. Всі гравці просили його виключити чіти, а він всіх ігнорував, або відповідав щось на зразок "А нащо?" і продовжував хедити всіх через стіни і з-за угла. t0rik свідок. Пропоную знайти, хто це був І ЗАБАНИТИ, щоб іншим не повадно було. І вивісити його голову при вході... :friday:

Чітерів потрібно вчити прикладом покарання, інкше їм не доходить.

Опубліковано

В мене претензій до НЕО команди нема! Хлопці на полуавтоматі грають, стільки тренувань :P

Дратує тільки одне, я ніде на чемпах не бачив щоб Р90 валив на середніх відстаннях кілька тел з Ака в повниму автоматі :P Да це ж просто смішно, Р90 в повному автоматі такий розльот (неконтролбваний) дає. Знаю, оскільки я фанат цієї пушки і десь півроку хотів навчитися контролювати її! Але вона не дається.

НЕприємно ще коли я перший починаю стріляти даю чергу - по телу 3-4 попаданія і я продовжую стріляти, після того тело не підскакуючи, не присідаючи дає по мені так само по честу 2-3 попаданія мгновенно і я вмираю :P Нє ну буває, але ж не постійно :friday:

Сам розкопав десь в себе в архівах старі Чіти (колись пробував щоб зрозуміти принцип дії і як з ними боротися :P ). Майже нічого чогось не пішов :D стер нафіг, злив нових. Да круто, проти 8 ботів ну ніяк не міг вистояти, +чіти да вони даже не добігають - стени страшно спасають :P

2Plum а якщо він в клубі грає тоді як?? Весь клуб?? Вони вроді як на одному ІР!

3.ЬІ. Кайфу чомусь з чітами не відчуваєш. :P

Опубліковано

все - виходу нема - щойно грав з чытами - прикол - ДАВАЙТЕ ГРАТИ З ЧЫТАМИ - КОМУ ТРЕБА - вишлю на МИЛО!!!!

а серйозно будем на лакінеті грати...

бездіяльність адмінів сервера - єдина проблема!

Опубліковано

2 Songoku .....тада против тя я играл с п90 ....ну без читов я играю .....и попадпние у етого ствола ....просто мммммммм по 2 партона а потом на полузажиме всё лелит в одну точку (почти) .....

а в тот день у меня было +5 морали ))) и я тупо гнал .....а что хежы ...хех) так извини ...

и кстати ты не попадал 3-4 пули в тело .....максимум 1-2 наскоко я помню.....

Опубліковано

і ше одне питання до ДЗ - чому не граєте - - не спарингуєтесь - я сонгоку багато чому не вірив - але ше раз повторюсь - проти агента чи то проти дзохи - чи старого діяча - респект пацани - ну вже такі лєві постійно получаю - ВІДПОВІДЬ одна - не вмію проти них стрілятись!!! оце тобі і відповідь про п90!!!

нео - РУЛИТЬ!

давай чіти... поки адміни сплять!

Опубліковано

Весь клуб. На тиждень, наприклад. Щоб наступний раз адміни контролювали хто і як з їхнього клубу грає.

3.ЬІ. Кайфу чомусь з чітами не відчуваєш. :huh:

Використання чітів -- прояв крайньої неповаги до інших гравців. Навіть якщо комусь чіти подобаються -- це не дає йому права використовувати їх на публічному сервері. Є ж встановлені правила! Це все-одно що в боксі один з боксерів на ринг вийде з шаблею...

Хоче грати з чітами -- нехай створює свій сервак, або грає вдома з ботами.

Якщо якийсь клуб допускає використання чітів всередині клубу -- нехай слідкує, щоб гравці не виходили з чітами назовні.

І наказувати треба КЛУБ. В кінці-кінців клуб гроші заробляє на ігроках, так що хай їх відробляє, контролюючи ситуацію... Якщо адмін клубу засік когось на використанні чітів -- нехай відрубає йому доступ до публічних серваків. Якщо не засік або не відрубав -- це вина адміна, і відповідати повинен клуб.

Опубліковано
Якщо адмін клубу засік когось на використанні чітів -- нехай відрубає йому доступ

я вже подумав що хай відрубає руку ))))))))))))))))))

Опубліковано
Якщо адмін клубу засік когось на використанні чітів -- нехай відрубає йому доступ

я вже подумав що хай відрубає руку ))))))))))))))))))

також варіант :huh:

Опубліковано

Нарешті на серваку есть действующий админ !!! Играть стло интересней, народу уже много стало на серваке !!!!!!! Уррра

Опубліковано

ти мороз - ПЛАМ - ти все говориш про клуби - да тут найлегше контролювати - стоъть ы система захисту і контроль самого адміна - чого ви вчепились до клубу нео - на м пох - але чітів не хочемо - ПРОБЛЕМА В людях які грають в дома - з одного айпі - ти їх як будеш контролювати - а на рахунок бана айпі чи то клубу -чи то домашнього юзера - Я ЗА - і пох чи то клуб чи то дома чиясь - хай адміни думають клубу як заробити гроші - це давно я вже тут намагаюсь пояснити - адміни ж сервера тіко виставляють притензії до клубу нео - бо ніби тут самі продумані - ні - бо інші отморозки не вміють грати - і кричать від самого початку створення сервера шо нео чітери - да нам пох - в консолі екзекаєш конфіг вцг - інші дивляться і кажуть шо це чіти пишуть - ЛАМЄРЮГІ злосні - учіться читайте трохи розвивайтесь... нема смислу кому шось пояснювати - а присутність сьогодні паладіна на сервері - ну це вже дякую - може троха моя писанина тут хоч трохи допомогла шось зробити...

І САМЕ ГОЛОВНЕ - ЯКШО НА СЕРВЕРІ НЕ БУДЕ В ЯКІЙСЬ МОМЕНТ ПАЛАДІНА - А В ДАНИЙ МОМЕНТ БУДЕ ГРАТИ ЧІТЕР - КЛУБ НЕО - БУДЕ МАСОВО ВИКОРИСТОВУВАТИ ЧІТИ ДЛЯ ВІДЛОВКИ ТА УНЕМОЖЛИВЛЕННЯ ГРИ ЧІТЕРА... ЦЕ МОЄ ОСТАТОЧНЕ РІШЕННЯ - І ПОХ ХТО ЯК БУДЕ ВІДНОСИТИСЬ ДО КЛУБУ - ЯКШО АДМІНИ СЕРВЕРА НЕ В ЗМОЗІ ХОЧ ШОСЬ РОБИТИ - РОБИТИ БУДЕМО МИ.

Опубліковано
ти мороз - ПЛАМ

я попрошу не переходити на особистості. Ми з Вами на брудершафт не пили...

ти все говориш про клуби
якщо Ви, шановний, прочитаєте всю тему, то побачите, що я в першу чергу сказав про геймера (точніше чітера) під ніком ShpioN і запропонував його забанити з метою профілактики. Після йього Songoku запитав
і лише після того я висловив свою думку з приводу контролю ситуації в клубах.
ПРОБЛЕМА В людях які грають в дома - з одного айпі - ти їх як будеш контролювати
як на мене -- це найпростіше. Одного юзера з одного IP забанити легко. І після цього чітер зможе ображатись лише сам на себе.
а на рахунок бана айпі чи то клубу -чи то домашнього юзера - Я ЗА - і пох чи то клуб чи то дома чиясь

а я про що?.. З однією лише різницею -- клуб банити на певний термін, наприклад на тиждень. А домашнього юзера банити до особистої "явки з полічним" і запевненням адміна, що чітами користуватись більше не буде.

в консолі екзекаєш конфіг вцг - інші дивляться і кажуть шо це чіти пишуть
ніхто Вам не заважає (а навіть і дякую скажуть) зробити окрему тему в цьому топіку і розписати там більш-менш розповсюджені консольні команди і коди. Тоді Ви сміливо зможете сказати "RTFM!" у відповідь на такі звинувачення.

Це був би значний вклад в розвиток цього форуму, так само як і ігрового сервака.

нема смислу кому шось пояснювати

а я вважаю що є. Далеко не всі граючі на серваку є такими постійними геймерами як Ви або інші учасники клубу. Наприклад в мене є години дві-три в тиждень, коли я можу погратись. Я не профі. Спец-форуми не шукаю і не читаю, поскільки просто не маю на це часу -- в мене робота, жінка, діти, будівництво і багато іншого. А 10-15 хвилин в день для того щоб почитати окрему гілку на цьому форумі я знайду, як і багато інших людей.

І САМЕ ГОЛОВНЕ - ЯКШО НА СЕРВЕРІ НЕ БУДЕ В ЯКІЙСЬ МОМЕНТ ПАЛАДІНА - А В ДАНИЙ МОМЕНТ БУДЕ ГРАТИ ЧІТЕР - КЛУБ НЕО - БУДЕ МАСОВО ВИКОРИСТОВУВАТИ ЧІТИ ДЛЯ ВІДЛОВКИ ТА УНЕМОЖЛИВЛЕННЯ ГРИ ЧІТЕРА... ЦЕ МОЄ ОСТАТОЧНЕ РІШЕННЯ - І ПОХ ХТО ЯК БУДЕ ВІДНОСИТИСЬ ДО КЛУБУ - ЯКШО АДМІНИ СЕРВЕРА НЕ В ЗМОЗІ ХОЧ ШОСЬ РОБИТИ - РОБИТИ БУДЕМО МИ.

І я буду обома руками за те, щоб клуб відразу забанили. Наприклад я з чітами НІКОЛИ не грав, в мене їх навіть немає. І якщо збереться весь клуб і буде грати з чітами -- мені на серваку просто не буде що робити.

Я вважаю, що правильним виходом з ситуації буде публікація на форумі або в інфі сервака "гарячих номерів" -- телефонів людей, котрі можуть оперативно відреагувати на появу чітера на серваку в період відсутності паладіна. Це можуть бути Silia, kmd, t0rik і інші.

Опубліковано
адміни ж сервера тіко виставляють притензії до клубу нео

Давай не будем :ok: Почитай форум уважніше, скрізь де було зказано що нео чітери я писав що "нє люди вміють грать просто" А тут і ви взяли і переметнулись на темну сторону сили :D

Опубліковано

ага - так і є - все чудово - зара грав з 3-ма тіпами з рожищ - у 1-го був чіт - от і відповідь - ніхто не контрулює - а клуб замітив - ПЛАМ - ВИ правий - я прощу одного - банити айпі - нема різниці яи то клуб чи хто - ну на якісь час - я відповідаю за лкуб - і зроблю шоб не було ні чітів ні чітерів - от і все

Опубліковано

Щось заглох топік... а рішення так і не знайшли.

Мені цікаво -- вже хоч когось забанили? :)

Чи паладин чітерів в упор не бачить?..

• Адміністратори
Опубліковано

Ну Рожище забанити не проблема.

Але я думаю що Толіка можна було б просто попросити провести профілактичну роботу з своїми користувачами і + до того почистити компи від чіт програм.

Що стосується користувачів за його чи інших мереж натом це важче.

Хіба публікувати ніки та ip в цій гілці форуму.

IP яку будуть погано себе вести тобто використовувати чіт будуть попереджені і закриті на файрволі не тільки до контри а до усього ігрового серверу.

Такий собі громадський контроль. :(

Це моє ІМХО

Може я і не правий, вам рішати.

Опубліковано

kmd - respect!!! оце діло!!! з Толіком говорив я вже - після твоїх слів може накінець переставить систему!будем надіятись... а на рахунок виставляти айпі чітерів - ОЦЕ НАЙКРАЩА ІДЕЯ! раз попередив - не дійшло - бан-нан!!!)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...