Перейти до змісту

Чітери...

Intro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дуже важливе питання - чітери на сервері!

неможливо просто грати - та й наболіло вже - безголові, тупі, нерозвинені "аборигени" на сервері!

сьогодні просто вже був пік... - терпіння!!! воно не вміє грати як слід - стріляє нервовими кліками по стінах - ОДНІ хеди!!! брєд!! ну думали - питали казали шо класно грають - фігня - зайшов за сторону чітера - подивився на гру!!! ддааа.... пісец!!! з ламерюги, "злосного отця кантера" - перетворився за неділю на бацька всіх часів і народів! сміялись довго!...РОЖИЩЕ ФОРЕВЕР!

найбільше сподобалось гра BELARUSа - тіп бігає по карті з мп5 - і ... "прострілює" стіни!! даааа....

ДЛЯ ТИХ ХТО ВВАЖАЄ неО чітерами - розясню... - в клубі стоїть дуже серйозна система захисту машин - шось скачати та поставити без відома власника клубу - НЕРЕАЛЬНО - так шо попрошу заспокоїтись в докорах!

дуже приємно те -шо команди клубу дуже швидко вчаться...

ДЛЯ ТУПИХ І ГЛУХИХ хочу написати декілька чинників хорошої гри деяких індивідуумів клубу та й не тіко...

1- звук в навушниках (лекго визначити місцезнаходження противника)

2- в клубі постійно грають в командну гру - постійно говорять про місцезнаходження противника

3- дивляться демкі з останніх світових чемпіонатів

4- обговорюють тактику, місця прострілу стін і т.д.

5- їздять на чемпи з вцг!

6- грають на серверах України

ДЛЯ АДМІНІВ СЕРВЕРА - хотілося б шоб сервер якось троха розвивався - і розвивав навики гравців - підвищилась безпека - та захист від чітерів сервера!

ДЛЯ прикладу можу привести з лакінета - за гру з чітом - бан айпі - НАЗАВЖДИ!! тоді все буде серйозно - і не буде викликати ніяки питань про чітерсвто!

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да з НЕо було цікавіше ніж Чітерами!!

Особіно достав Йоши Такаба чи як там його!!

Блін я реально калашом його П90 не міг ні разу взяти на великих і середніх відстаннях. Результат 90% хед :)

Опубліковано

Я довго шукав як захистить від чітерів серв і вкінці зрозумів таку річ зараз захист для піраткі просто відсутній. Античітерські прогі або не оновлювались вже 2 рокі (чітінг дес) або потребують наявності стіма(vac ітд.)

Тому і було рішення про переход сервера на ліцензію (Зараз лише чекаєм коли клуби Нео і Рожеще підпишуть договір про ліцензію)

• Адміністратори
Опубліковано

Масово чітери замічені з Ip адреси клубу Овал.

Якщо буде повторюватись будем закривати доступ цілому клубу.

Опубліковано

так отож - приэмно по перше шо читаэ хоч форуми - перше ж питання до кмд - це якими методами ти визначаэш наявнысть в нео2 чытыв???? - розкажи - можливо це ы буде выдповыдь на нашы блягання не грати з чітами - !!! якшо ти реально можеш визначити реальний іп з якого і йде питання чітів - так це і є відповідь на питання сілі -шо для піратки немає античіта!

на рахунок йоші таками - так - вчора реально накінець і тут у клубі скачали з мого дозволу якусь прогу шо реально тіко працює з прозорими стінами - а хеди - ну так це вже вміння самих гравців - стріляти вони не погано вміють!

до того чіти не працювали - я сам просидів цілий день в пошуках чітів - після того як вже цілий тиждень - а я вже говорив і толіку з рожищ - і сілі - шо масові чітери на сервері - шо сіля сам мені казав - мол докажи!!! от і доказав - перейшов за сторону - там все ясно!!

хлопці тут вже заїпались говорити та погрожувати тим абаблам відключити чіти - недоходить - дуже бісить Рожище - там сидять на стільки затянуті люди - шо коли не граємо ми з ними - постійно кажуть шо нео чітери - ламєрюгі - кваз - та й той вже задовбався напевно сперечатись з ними - ну не вміють хлопці грати - ну шо ше скажеш - а зара чіти поскачували - тай давай видєлуватись - та якби вони ше вміли грати з чітами - бездярі - включать автоейм - та й бігають по карті - пістоль сам стріляє - от прикол - ладно прозорі стіни - а у них автоейм!!!лано - зараз особисто дял мене став не цікавим сервер - і прохання адмінам фотакому - ваші погрози ні чим не обгрунтовані - і вистачить лише мені сказати - ніхто з моїх у клубі не хочу грати з чітами - знов переходять на локалку - так питання не в нео - і ніколи в клубі питання не стояли - і на рахунок локера - якшо провіриш кмд - чіт може лише іти з однієїї машини - усі інші заблоковані - так шо роби висновки - не потсрібно так вже радикально судити про те про шо реально не знаєш! прийди і все на влісні очі побачиш!

від сьогодні ніхто з клубу нео2 не буде грати з чітами - ось моя гарантія - а де ваша??? чому нео злосні чітери - а рожище залишається з чистими руками - пропирдоса толіку я вже висказав - на рахунок чітерства у його клубі - він також надіюсь вже все позаблуковував, поговорив зі своїми... командами.

З повагою, star!.exe

• Адміністратори
Опубліковано

Мені Торік сказав, грають з чітами.

Я приходив до нього трошки пограли і реально дивились хто як бігає і коли тобі дають в бошку вибігаючи за стіни незнаючи де ти є :huh:

Вобщем ретнген юзають на всю.

Ставлячи совт забувають виключити автоприціл по дефолту.

Найшли софт який юзають наші чітери, поставили. Робить.

Починаєш бігати з рентгеном, народ починає включати більш модні чіти, після чого грати не можливо.

Але все це ясно.

Давайте так, адміни клубів в яких в основному грають команди просять своїх не грати з чітами я ж зі своєї сторони прошу ще пару человеків які 100% юзають чіти.

Думаю буде нормально якщо за використання чітів буде невеличкий бан. За користувачами домашніхмереж буду дивитись я а за клубами будуть дивитись самі клуби.

Клуби смі вибирають спосіб покарання своїм чітерам які будуть уних появлятись.

Опубліковано
від сьогодні ніхто з клубу нео2 не буде грати з чітами

а до цього часу значить юзали?)

ви ж так божились що не використовуїте чіти

Опубліковано

Те що тут говориться поки що не принесло ніякого толку. Чітерів просто море і їх наглості немає меж.

Я тільки-що пробував побігати. Мало того що майже всі з вісьми чоловік юзають чіти, так ще й кікнули мене після того, як я почав возмущатись :huh:

Я вважаю, що треба зробити два сервака. Один для дегенератів, які без чітів грати не можуть і псують ними гру іншим людям, а інший -- "чистий" сервак, на якому чітів не буде і замічені з чітами будуть банитись НАЗАВЖДИ.

Опубліковано
Те що тут говориться поки що не принесло ніякого толку. Чітерів просто море і їх наглості немає меж.

Я тільки-що пробував побігати. Мало того що майже всі з вісьми чоловік юзають чіти, так ще й кікнули мене після того, як я почав возмущатись :D

Я вважаю, що треба зробити два сервака. Один для дегенератів, які без чітів грати не можуть і псують ними гру іншим людям, а інший -- "чистий" сервак, на якому чітів не буде і замічені з чітами будуть банитись НАЗАВЖДИ.

Це вже щось :huh:

• Адміністратори
Опубліковано

Ще один сервер з пароленим доступом?

2 Сіля може подумай над цим.

Хоча доречі на cs.lucky.net chdeth якось таки працює.

P.S. не факт.

PP.S хоча мені поф я такий гамер шо ну наф, чіти не чіти :()

Просто обідно.

Опубліковано

Поставить мона і працювать буде але любий чіт якому менше 2х років його обходить.

Зараз є два сервера 1,6 але чітери переберуться туда ж де буде грать народ

Опубліковано

нео - ніколи не грали з чітами - лише 2 дні коли на сервері зявилися беларус та отмарозки з рожищ! далі не маю бажання віднєкуватись - бо знаю хто на шо здатен з моїх хлопців!

єдине правильне рішення - БАН НАЗАВЖДИ! - і поф як хто потім цю проьлему буде рішати! я за клуб упевнений - для тих хто може засумніватись у чистоті гри в клубі нео - ЛАСКАВО ПРОСИМО на власні очі подивитись хто як грає! я думав що дзоха теж - чітер - ні - просто я для нього ламєр! от і робіть висновки!

Опубліковано

Грати буде кому. Ще зовсям недавно чітерів на серваку не було (принаймні не так масово як зараз), а грати було кому, нормально бігали, цікаво було. Так що і зараз, думаю, ніхто за тими виродками сумувати не буде...

Опубліковано

Давайте зробимо 2-й сервак приватним! Тобто заблоченим паролем, який міняється щотижня).

І все будуть тільки свої!!

Опубліковано

Неплохая идея!

Я сам не играю, но братик погонять любит, читов не юзал и не юзает, и до недавнего времени ВООБЩЕ не знал, что это такое (я серьезно), но когда, стреляя в голову, не мог вырубить противника, начал сомневаться, а когда узнал от меня, в чем дело - еще и возмущаться :smoke:

Опубліковано

Сегодня ездили ми своей командой в Рожище на "чемп" (если ето можно так назвать).Приехали ,нашли клуб, дождались остальних учасников, и вдуг ми узнаем што будем играть в разних клубах......Ми поняли што щас начнётся ..(читерство и т.д.). Создан сервак ,все начинают коннектится, и вдруг я говорю админу клуба што ети "господа" шас будуть юзать читы, а он "да ви тоже типа можете с читами играть если хотите .... я вам включю" .... Полний пиз...ец думаю ......на чемпе Админ разрешает юзать читы. Но ми как чесние игроки отказались от столь заманчивого предложения :friday:, и послали 1 человека (которий ехал с нами) што б пробить всё ли там впорядке ..... а тем временем начялась игра ............

мало того што на всех тачках било по 60фпс ....так такого поражения я не терпел даже на ВЦГ (8:0) за КТ на дасте2 разносили нас в дребезги (и што интересно, много Хедшотов и прострелов через стени)...

и вдруг раздаётся звонок и виесняется што етот наш свидетель приходит в Клуб и видит как пол команди гоцает с читами )))))). Он остаётся там и начинается переигровка . . . вот ето можно било уже назвать "командой из Рожищ" 11:4 в нашу пользу и 5:0 за вторую сторону и уже не било замечено удивительних прострелов через стену в голову. Дальше de_cbble 16:5....... и ми начинаем играть с другой командой ......наш свидетель пришол посмотреть за нами .......... de_nuke ...читерство било замечено , но поскольку ето наша карта , оно не особо влияло на резалт. Начинается de_inferno ........

Первий раунд раш Б .......... один тиммейт замечает врага на пленте Б и все об етом сообщает ......етот враг с ником - EG.Razerback ..... из палёной позиции делает -5 с DEagla в голову ( мне дал в полёте )

все в шоке ....... думали што Fisker переехал в Рожище ....но нет ......опять же читерство которое позже било замечено! никакого уважения к другим ! я предлагаю их не принимать на чемпи в Луцке!

ЗЫ. если нада могу расписать подробнее :P))))

Опубліковано

Што за бред. В нео2 (бивший овал) играют сильние игроки и там всегда чесная игра без читов .....прихадите посмотреть

Опубліковано
! я предлагаю их не принимать на чемпи в Луцке!

Почему ? пость приежжают....... посмотим как они без чита гоцают....

и не выбивайтесь вы так на читеров на серваке ....есть же множество других серваков...да согласен на лаки нете читеров тоже иногда хватает .....но на вбиосе админ всегда он-лайн ....и банит.... :friday:

Опубліковано
.....но на вбиосе админ всегда он-лайн ....и банит.... :friday:

вот это сказано в самую точку!!!!

*Zevs_Isver берёт большой камень и бросает в огород администраторов игрового сервера aka GameMaster`ов

• Адміністратори
Опубліковано

Што за бред. В нео2 (бивший овал) играют сильние игроки и там всегда чесная игра без читов .....прихадите посмотреть

прихадил смареть ) и видел "Levita GS v1.0" который любезно предоставил товарищ IpKid

P.S. Насчёт админа-онлайн - зачот!. Только г-н силя оч редко бывает.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...