Перейти до змісту

Асоціація велосипедистів Луцька

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Амбітна ціль Асоціації Велосипедистів Луцька - до кінця 2010 року зробити Луцьк найвелосипеднішим містом в країнах СНД.

Президент сказав "Так"..... і хай буде так!

Опубліковано
http://velokrivbass.com/

Кривбас запрошує в гості. ;)

Зроби так, щоб Кривбас приїхав до нас в кінці травня на Велофорум..... ціни тобі не буде ;)

ЗІ. Скоро буде інфа про Велофорум в Луцьку.... готуйтесь.

Опубліковано

Сьогодні 5-го лютого 2009 року Рішенням Виконавчого комітету Луцької міської ради було створено

Луцьку міську молодіжну громадську організацію "Асоціація велосипедистів Луцька"

Вітаю всіх, хто приклав до цього руку й серце. Файно!

Опубліковано
Вітаю..... як приєднатись?

А ви не хочте своєю велотусовкою до нас в гості в кінці травня приїхати? Поспілкуємось, позмагаємось. Обговоримо плани, перспективи... а потім відразу до вас з тим самим.

Плануємо, що буде багато учасників з інших регіонів (Львів, Рівне, Франківськ, Тернопіль, Дніпропетровськ, Київ), а також з-за кордону (Польща, Нідерланди).

Треба в цей період стягнути якомога більше велосипедистів зі всієї Волині....... Запрошуємо з хлібом-сіллю :)

Опубліковано

Знову народ з Мартензом будемо ловити на вулицях... :D :D :D :D

Зарегився на сайті.... всіх сюди направляю...

Треба створити розділ Асоціація велосипедистів Луцька.

Вивісити там контактну інформацію голови, заступника і членів правління Асоціації.

Ді ти не проти?

Якщо ні то КМД... здєлай.

Опубліковано

Фигня какая-то...

надо людей не на форум приглашать, а в гости, на меропиятия, которые МЫ сможем организовать.

Опубліковано
Фигня какая-то...

надо людей не на форум приглашать, а в гости, на меропиятия, которые МЫ сможем организовать.

От када сможем, тада і пригласім. А поки - онлі хворум. :D

• 3 тижня потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Di, як вступити в ряди АВЛ?

Організація ще жива? Хочу квиток, знати розмір членських внесків, знати президію, членів, плани. Брати участь в житті організації, а не проста скидатись хто сіко може, це буде в обовязковому порядку після член.внесків. Чи в міськраді є стаття фінансування велоспорту? Хто ЛОББІ? Коли будемо продавати права на зйомку слідуючого Плюша 2011 :) ? і.т.д.

Я поставив смішні запитання про серйозну справу. Остання Ваша (і не лише ваша) організація гонки пітвердила організаторські здібності і перспективність велоруху. У нас на змаганнях був різний контингент, - молоді-старші, небагаті і ті , хто щось досяг, тобто у Вас є з чого і з кого ліпити гарний проект.

З повагою Я.

Опубліковано

Да! Спасибо за ап, в течение подготовки к Плюшу как раз было много мыслей по этому поводу, сегодня сформирую и выскажу.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Думаю, следует создать тему для постоянных объявлений АВЛ.

А пока, тут напомню, что можно сдать взносы за этот месяц, кто не сдал. Лично президенту, казначею, или мне, секретарю, на старый рынок, Велозона.

Опубліковано

Не завадило б оголосити список членів, та нагадати боржникам про внески персонально. Бо, чесно кажучи, я вже сам не пам'ятаю, за який місяць я здавав внесок, а за який ні... :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...