Перейти до змісту

Візьму в добрі руки Toyota Land Cruiser

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

З новою ситуацією з дорожніми податками, візьму за символічну плату вищеописаного монстра на дачу замість доміка. Обіцяю поводитись з ним гарно і чемно. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С техосмотром или без?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна й без тех. огляду, тільки обов'язково з круіз-конролем і шкіряним салоном, невдарений!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки власники кукурузерів і інших всяких хаммерів і мерсів GL 550 не мають часу читати подібний флуд- ймовірність, що тебе romaxa11 почують прямує до нуля ;) І взагалі ночувати в такому "доміку" за містом не зовсім безпечно, а ще я на днях говорив з власниками саме таких "доміків", щось вони не дуже хвилюються з приводу нових податків. А якщо вони не хвилюються- чому ти так за них переймаєшся? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю власники 8-9-річних мали б хвилюватись, бо платити 40 000- 50 000грн маючи "відносно стару" тачку, щось не весело.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не маєш можливості взяти в добрі руки, то хоч не завидуй :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, заздрити погано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю це неправильно. Чому б не зробити як в цивілізованих країнах -- додати дорожні податки до вартості пального. Тоді більше платитимуть не ті, в кого об'єм більший, а ті, хто більше споживає пального, а відповідно і більше їздить. Бо і на машині з об'ємом 1.6 л можна наїжджати по 1000 км в день, а на машині з двигуном 5 л за місяць три рази по хліб з'їздити. Звичайно, багато їздити на машинах з великим об'ємом буде ну дууууже невигідно, але мати таку машину для поїздок на полювання раз в місяць буде цілком розумно. А так, в нас як завжди -- все череж }|{0ny

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю власники 8-9-річних мали б хвилюватись, бо платити 40 000- 50 000грн маючи "відносно стару" тачку, щось не весело.

Это что за суммы такие 4 л в год 4800 грн.,а сколько лет машине не имеет значения, за 8 лет это при первой регистрации.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum, глупости. если налог брать только за бензин, то количество старья возрастет как никогда. повылазят из нор жигули да москвичи, будут себе шустрить внатяг, бензин экономить. тебя не напряжет, что платит владелец налога столько же, а коптит в 20 раз больше? чтобы твоя схема работала, надо заставить честно проходить техосмотры, а сами техосмотры сделать не вынужденной каторгой, а приятным мимолетным процессом. пункты экологического контроля тоже не помешают с сотрудниками заинтересованными в экологии, а не стоимости ее загрязнения в наличных. другими словами, цепочка изменений окажется слишком длинной.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та він вже закладений - в нас бензин вже догнав ціну бензину в штатах, тільки якість зовсім нета...

а ще один налог їм не помішає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно согласен с Пламом, я вот мало езжу но люблю большие моторы, а ктото на предриятии убивает мотор за год. Кто приносит больший вред экологии у кого мотор большеили кто расходует больше бензы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Штатах нафта дешева, вони в Іракові воюють... :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

другими словами, цепочка изменений окажется слишком длинной.

ну правильно, в нас звикли, що легше просто черговий раз обікрасти народ, який мовчки ковтне і це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна зробити "податок" комбінованим синтезувавши 2 в 1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Намекаешь на то что и налог подымут и бензин еще подорожает ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum, глупости. если налог брать только за бензин, то количество старья возрастет как никогда. повылазят из нор жигули да москвичи, будут себе шустрить внатяг, бензин экономить. тебя не напряжет, что платит владелец налога столько же, а коптит в 20 раз больше?

Не сказав би. Старі жигулі і космічі споживають порядку 10л, сучасні машини набагато економніші. А вот то шо старих 2109 зі скрученими карбюраторами розведеться, то це так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін шкода думав джипа на халяву прикупити ^_^ В нас не Європа, головна задача наших депутатів збільшувати податки, а це для європейських рівноцінно політичній смерті і купі революцій. На скільки нашого народу вистачить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а волгу_24 не хочеш?

или бортовой УАЗ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та нє, бортовий УАЗ тут фтопку

людина просто вже давно заздрила сусіду на крузері :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви уявіть скільки ще собі замутять заправочні магнати, якщо податок буде в бензин закладений...

Хай краще так. Вважаю закон порібним. А то купують собі машини всі підряд, так хоть трішки менше буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та нє, бортовий УАЗ тут фтопку

людина просто вже давно заздрила сусіду на крузері :)

мені просто важко уявити, щоб я робив з такою машинкою, тут не справа в заздрості. При ресурсах якими я володію до таких речей потрібно підходити раціонально. Сраковоз - це дуже накладно, я схиляюсь в виборі до мінівена, тому і придбав пасажирське Віто на 8 пасажирських місць з дизельним цдішним мотором - розхід максимум 8л/100км + залазить купа грузу десь до тонни, ось ця річ мене влаштовує - люблю логіку у власних витратах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви уявіть скільки ще собі замутять заправочні магнати, якщо податок буде в бензин закладений...

Хай краще так. Вважаю закон порібним. А то купують собі машини всі підряд, так хоть трішки менше буде.

Ти маєш машину?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти маєш машину?

Думаю, що не має...І поки не стикався з тим, що потрібно на маршрутках+пішки намотати енну кількість кілометрів, по місту для роботи, яка може бути і з двома нулями, А також з ситуаціями, коли машина економить купу нервів і часу, приносячи користь і реальні гроші. За, пардоньте, сраковоза тут не згадую як такого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдаааа в звяку з такою ситуацією куплю в кредит кулемет для встановлення порядку у верховній раді, бажаючі можуть дописуватись :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: дограються вони з законами що люди не витримають і підуть на тих уродів з вилами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...