Перейти до змісту

Аверс -> Одеко -> Воля

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

короче, всіх вітаю! бомжарський Аверс зажав гроші (що і не дивно), і тепер гру Волині в чемпіонаті зможемо бачити тільки на трибунах стадіону, а про матчі Євро-2012 можна взагалі забути!,..

• Відповідей 557
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

mrZED, Євро 2012 крім «Футболів» будуть транслювати на Першому Національному та ТРК «Україна». Також Євроспорти на стадії переговорів на рахунок трансляції матчів, щоправда в записі.

Опубліковано

короче, всіх вітаю! бомжарський Аверс зажав гроші (що і не дивно), і тепер гру Волині в чемпіонаті зможемо бачити тільки на трибунах стадіону, а про матчі Євро-2012 можна взагалі забути!,..

Волинь можна буде побачити на 2+2 в іграх з командами які входять в "пул Коломойського".
Опубліковано

народ у меня вместо Футбол и Футбол+ показывает евроспорт и евроспорт 2 это у всех так показывает???

Опубліковано

mrZED, Євро 2012 крім «Футболів» будуть транслювати на Першому Національному та ТРК «Україна». Також Євроспорти на стадії переговорів на рахунок трансляції матчів, щоправда в записі.

Матчи Евро-2012 будут пропорционально разделены между Национальной телерадиокомпанией Украины (НТКУ) и телеканалом "ТРК Украина". Об этом сообщил заместитель генерального директора НТКУ Михаил Метревели, сообщает корреспондент РБК-Украина.

"15 матчей чемпионата Европы покажет НТКУ и 15 - "ТРК Украина". Матчи, которые пройдут в 19.00, будет показывать НТКУ. В связи с этим открытие и первый матч - будет транслироваться на Первом Национальном, а матчи, которые будут начинаться в 21.45 - будут показаны на "ТРК Украина". Все матчи будут показаны на телеканале "Футбол". Финал одновременно покажут "ТРК Украина", Первый Национальный и телеканал "Футбол", - пояснил Михаил Метревели.

На вопрос почему не были проведены открытые торги, и почему выбор был сделан в пользу телеканала "ТРК Украина", Метревели ответил, что предложения были сделаны всем телеканалам из трех, которые рекомендовала УЕФА в качестве сублицензиата, но только медиа-группа "Украина" согласилась оплатить большую часть стоимости общей лицензии, тем самым позволив сэкономить бюджетные деньги.

Опубліковано

звонил я в Аверс мне сказали что закончился договор о трансляции каналов Футбол и Футбол+ ....

я думаю что они подпишут новый договор о трансляции этих каналов ...

Опубліковано

звонил я в Аверс мне сказали что закончился договор о трансляции каналов Футбол и Футбол+ ....

Я звонил, сказали ... что их уже не будет!

Опубліковано

Я звонил, сказали ... что их уже не будет!

Друзья,давайте снимим шляпы...

Тепер про Аверс тільки хороше,або нічого...

Опубліковано

а хто знає де можна глянути на тариви за якими аверс телебачення надає а то власник квартири в якій живу каже що платить за кабельне. хотілося б в знати яку кількість каналів і яки вони пропонують. чи варто телик ставити)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

есть пока канал Футбол !!! это гуд

вот мне интересно говорят что будит цифровое ТВ, а телики с трубкой потянут цифру???

Опубліковано

вот мне интересно говорят что будит цифровое ТВ, а телики с трубкой потянут цифру???

Щей як потянуть! Тільки тюнер прийдеться придбати.
Опубліковано

Аверс - му**ки! Зараз канал з"явився в 3-му пакеті, хоча раніше (до пропажі) був в 2-му. Так що, наприклад в мене, його так і нема. А платити майже в 2 рази більше ради одного каналу "Футбол" щось не дуже хочеться.

П.С. В "цифрі" не буде каналу "Футбол", хоча й в рекламі цифрового ТБ Денисов розказує, що тепер можна буде дивитись футбол в цифровій якості (він свій "Футбольний уік-енд" мав на увазі?)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...