Перейти до змісту

30,000 тем на борді


Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

нє... я вже двухсоттисячним повідомленням відмітився - і не виставлявся... тут вже не відмажусь!

  • Адміністратори
Опубліковано

Доречі 25того лютого борді 4 рочки буде :)

Опубліковано
Доречі 25того лютого борді 4 рочки буде :)

Починаємо готуватися :)

Створюємо тему щоб заздалегідь всі знали і відмічалися? ;)

Опубліковано
Место встречи изменить нельзя :)

Ога. Як завжди в Кораблику в малому залі. Думаю знову треба резервувати весь зал :)

З.І. Бейджики ще лишилися? ;)

  • Адміністратори
Опубліковано

В Кораблі проблемно.

Ніякої організації, мало місця. Знову ж проблеми за рахунками. І тд і тп.

Хотілось би знайти приміщення, централізовано змовити поїсти попити.

Я за органцізацію взятись не зможу, у мене фізично часу не вистачає. :(

Опубліковано

Як варіант вирішення проблем з рахунками кожному персональний виписати ;) Хоча також проблематично

Надія тільки на добросовісність відвідувачів, але як показала практика це не завжди так буває :( Хоча на масових зібраннях проблем з рахунками ніби не було, чи я помиляюся? Були тільки деякі нюанси з тяпничними рахунками

Опубліковано

Як варіант, інший заклад, де пива багато а кухня смачна. Можна не обов'язково в центрі.

Хто щось знає - пропонуйте. Бажано із НЕ курящим залом. Головне, щоб місця вистачилло всім бажаючим прийти. )чоловік до 50-ти, (ніби в тому році так було?)..

Опубліковано

В лютому, наскільки я знаю, в суботи-неділі зустрічаються випускники шкіл, вузів. То щоб потенційне святкування не припало на таку дату.

  • Адміністратори
Опубліковано

Фактично оболонь залишається ідеальним варіантом.

Завтра поспілкуюсь з персоналом як краще цей захід провести.

Опубліковано
Фактично оболонь залишається ідеальним варіантом.

Завтра поспілкуюсь з персоналом як краще цей захід провести.

Я пропоную таку формулу: по 40-80 грн. з рила - це на закусь. Кожен, хто прийшов - здав заздалегідь обумовлену суму комсоргу, і сів за стіл. "Кораблик" на ці гроші жарить картоплю фрі, грінки, ріже сирок, і т.д. - коротше кажучи, хавчик і закусь під пиво готує. Поскільки пиво всі люблять різне - то замовити організовано бочку Стелли або Старопрамена не вийде. З огляду на це пропоную пиво писати окремо на кожного.

Можна навіть зробити пивний бланк, в *.doc-файлові, кожен впише туди свій нік, і здасть бармену :) Бармен туди вписуватиме індивідуальні замовлення :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

    • Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки


×
×
  • Створити...