Перейти до змісту

Порожні бігборди

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нарешті почав діяти закон про заборону зовнішньої реклами алкоголю та тютюну.Більша частина бігбордів порожня.

Не думаю,що на хвилі кризи на ці місця знайдуться охочі.То можливо їх хоть на 30-40% взагалі познімають.Легше дихати стане.

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Легше дихати стане.

от чего? от пустых биг-бордов?

народ-то курить вряд ли меньше станет.

хотя, запрет рекламы спиртного и табака поддерживаю (хоть сам и курю)

Опубліковано

Пустующие рекламные площади будут заполнены социальной рекламой. Думаю, будет и антиалкогольная( велореклама , к примеру :))

Опубліковано

Якби ще з екранів тв це все убрали.Бо той неміров вже задолбав.

Опубліковано

Те, що бігборди порожні - це добре. :0021: Хоч перестануть встановлювати нові бігборди, ато вже набридло - де неглянь скірзь реклама і бігборди (не місто, а суцільна реклама :sq_ye: ), хоча не факт - скоро вибори, а бігборди за одні вибори думаю вже відкуповуються :0028:

Опубліковано

На ТВ теж заборонили рекламувати алкоголь (ніби), хоча "неміров" десь мелькав. Вони хитрі - вони не алкоголь рекламують - а марку!

Опубліковано

А я за те щоб рекламу звести до мінімуму. Як зовнішню, так і по радіо так і по ТБ. І не тільки алкогою й тютюну а всю.

А то інколи дивишся фільм а тут по 20 хвилин реклама і саме головне - повторюється по декілька раз на блок.

Опубліковано
А я за те щоб рекламу звести до мінімуму. Як зовнішню, так і по радіо так і по ТБ.

А то інколи дивишся фільм а тут по 20 хвилин реклама і саме головне - повторюється по декілька раз на блок.

:0001: Якби не та реклама, дивилися б ми далі бразильське мило та інший дешевий непотріб,))) треба ж за щось купляти-перекладати якісні фільми............ ЦЕ ж очевидно :rolleyes:

Опубліковано

Це понятно, але тої реклами забагато, і фільми гарні вони крутять через роки 2 після їх виходу. Коли вони вже коштують недорого.

Опубліковано
На ТВ теж заборонили рекламувати алкоголь (ніби), хоча "неміров" десь мелькав. Вони хитрі - вони не алкоголь рекламують - а марку!

Цитата із закону про рекламу:

Реклама алкогольних напоїв, реклама знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої, забороняється:

на радіо та телебаченні з 6 до 23 години;

Тобто Хортиця та неміров порушують закон.

Опубліковано

Цитата із закону про рекламу:

Реклама алкогольних напоїв, реклама знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої, забороняється:

на радіо та телебаченні з 6 до 23 години;

Тобто Хортиця та неміров порушують закон.

Реклама на радіо та телебаченні

Розглянемо питання, пов’язане з рекламою алкогольних напоїв загалом. Як зазначалося, в п. 2 ст. 22 Закону про рекламу забороняється реклама алкогольних напоїв на радіо та телебаченні у період з 6 години до 23 години. Але відповідно до ст. 31 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» від 21.12.93 р. № 3759-XII (далі – Закон про ТБ) забороняється реклама алкогольних напоїв. Отже, зазначені правила в законах відрізняються. На нашу думку, Закон про ТБ має перевагу перед Законом про рекламу, оскільки він є спеціальним щодо радіо та телебачення. Ми розглянули рекламу алкогольних напоїв, але в Законі про ТБ не йдеться щодо заборони реклами на знаки для товарів і послуг, інших об’єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої на радіо та телебаченні, тому слід використовувати норму ч. 2. ст. 22 Закону про рекламу. Єдиний випадок, коли дозволяється без обмежень використовувати знаки для товарів та послуг, під якими випускається алкогольні напої, – це шляхом спонсорування теле– та радіопередач, театрально-концертних, спортивних та інших заходів (відповідно до ч. 4 ст. 22 Закону про рекламу). Згідно із ст. 1 Закону про рекламу спонсорство – це добровільна матеріальна, фінансова, організаційна та інша підтримка фізичними та юридичними особами будь-якої діяльності з метою популяризації виключно свого імені, найменування, свого знака для товарів і послуг. Також потрібно зазначити, що Закон не обмежує рекламу вказаного об’єкта за допомогою мережі інтернет. Тобто виробники реклами можуть розміщувати власну рекламу на сервері провайдера або/та інших серверах. Для цього лише потрібно укласти договір із власником сервера про надання послуг.

http://akcyz.com.ua/news/alcohol/1936.html

Висновок - "неміров" та "хортиця" нічого не порушують.

Опубліковано
У телепередачах забороняється наводити будь-яку інформацію рекламного характеру, яка подається у вигляді дикторського тексту та/або звукового супроводу, про спонсора - виробника алкогольних напоїв, його ім'я (найменування) та/або знак для товарів і послуг, що належить спонсору";

ДЖЕРЕЛО

Опубліковано
У телепередачах забороняється наводити будь-яку інформацію рекламного характеру, яка подається у вигляді дикторського тексту та/або звукового супроводу, про спонсора - виробника алкогольних напоїв, його ім'я (найменування) та/або знак для товарів і послуг, що належить спонсору";

По-перше: варто вказувати звідки Ви берете цитату, якшо збираєтесь когось переконаті в своїй правоті,

По-друге:

Зокрема, в п. 1 статті 5 ЗУ «Про рекламу» зазначається, що «у телепередачах забороняється наводити будь-яку інформацію рекламного характеру, яка подається у вигляді дикторського тексту та/або звукового супроводу, про спонсора – виробника алкогольних напоїв, його ім’я (найменування) та/або знак для товарів і послуг, що належить спонсору». (Частину першу статті 5 було доповнено абзацом другим згідно із Законом №145-VI (145-17) від 18.03.2008, набирає чинності з 1 січня 2009 року.)

http://www.telekritika.ua/media-rinok/regu...ada/print/38777

• 2 тижня потому...
Опубліковано

чесно,сподівався,що алко-тютюнову рекламу замінять на отаку

a06.jpg

a27.jpg

а вони гроші на вітер викинули

Опубліковано
найшли чим тішитися... слів нема... обивателі...

а може, просто, патріоти?

чесно,сподівався,що алко-тютюнову рекламу замінять на отаку

фу, тих же дітей можна поперелякувати.

Опубліковано

Біля там таму бачив толкового соціального бігборда - профіль живота вагітної, збоку надпис "Я не п"ю за її здоров"я"

Більше б таких.

а не всяких як були: "Будь собою з ...", "Досягни вершин з ....", хоча в реалі досягти можна рак або імпотенцію чи цироз...

Головне щоб без таких абсурдів ^_^

51779.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...