Перейти до змісту

МТС приглючує

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З вчорашнього дня (друга половина) та весь сьогоднішній день в МТС якісь глюки, дозвонитись можна тільки з другого чи третього разу, а то все "мережа занята". Чи просто народ на Супер МТС весь день на телефоні висить, от і не хватає вільних ліній...

Опубліковано

дык, у меня всегда так :(

вчера звонил на 135, пообшался с операторам, пообещали принять меры,

просили позвонить с понедельника

Опубліковано

А що ви хотіли? З своїми новими тарифами МТС прагне стати Лайфом :)

В топік - центр, вчора, сьогодні - "сеть занята" майже постійно.

Опубліковано

в Луцке всегда как-то фиговатенько оно работало...

а в Киеве никаких изменений не замечено.

а говорю я в последнее время очень много.

Опубліковано

Сьогодні досить часто доводилося дзвонити на МТС ... це повний... постійно занято...

Правильно, наробили тарифів з 0 коп.хв і ... На Новий рік точно буде повна ж...

Опубліковано

Я з свого контракта ще міг дозванюватись на 2-3 раз, а жінка позвонити зовсім не могла особливо в районі варшавкі

Опубліковано

у меня просто пропадала сеть несколько раз сегодня. sms'ки не могли дойти и входящие хотя телефон был в сети. к вечеру все нормализовалось

Опубліковано

Я писав в іншому топіку,що МТС фуфло. Чуть більша перегрузка і воно в ауті. На новий рік вобще торба буде.Навіть смс не відправите. Оператор зажрався і за якістю зовсім не дивиться.

Опубліковано

ну йомайо, тікі викинув лайф(недолюблюю розмови не з співбесідником, а з шумом), в МТС та сама фігня почалась.... я боюсь переходити на київстар

Опубліковано
Шо толку скиглити на форумі? Дзвоніть оператору, пишіть сюди.

Оператору насрати 20 раз,а на ту адресу писав 100 раз і толку 0! Тільки нерви псуєш. А на форум пишу щоб ті,хто хоче перейти на мтс навіть не думали,бо зв"язок ГАМНО!

Опубліковано
Оператору насрати 20 раз,а на ту адресу писав 100 раз і толку 0! Тільки нерви псуєш.

Приклад переписки в студію!

А на форум пишу щоб ті,хто хоче перейти на мтс навіть не думали,бо зв"язок ГАМНО!

Правильно! Відключайтесь і в решти, хто залишиться, зв"язок покращиться. :)

Опубліковано

А если предположить, что вчера все дружно ломанулись поздравлять друг друга с праздником? ;)

Опубліковано
А если предположить, что вчера все дружно ломанулись поздравлять друг друга с праздником? ;)

Я, навіть, на минулий НР не відчував проблем з дозвоном.

Опубліковано

Так за це й рік кількість користувачів збільшилася, в основному завдяки тому, що з'явився тарифний план "Супер МТС" і багато хто перейшов на нього з лайфа, де зв'язок був поганий (офтоп: кажуть на лайфі зв'язок покращився вже ;))

Опубліковано

Контрактная форма обслуживания?

В 2003-2006, когда у меня еще был контракт, я тоже всегда дозванивался, и на НГ тоже. Но тогда не было такой халявы как сейчас, соответственно, сеть была загружена куда меньше. Но разумеется, это никак не оправдывает МТС.

А вчера таки были затыки. Девушка ехала в маршрутке и не могла ко мне дозвониться по 10-15 раз. Через часа 2 я к ней из супермаркета дозвонился на 5 раз. Постоянно или "Мережа зайнята", или голосовой автоответчик "Вибачте, напрямок перевантажений" :angry:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...