Перейти до змісту

Westgame.org Cs 1.6 Servers

silia

Рекомендовані повідомлення

конструктивно... <_<

але я грубо говоря на цьому і наголосив!

імхо і до ВГ добереться ця неадекватність ...

якшо вчасно цім не зайнятись ... буде біда ...

тоєсть єслі вже довели до такого ... так вот тепер і так сказать, приймайте плоди =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 217
  • Створено
  • Остання відповідь

2 JIy4wuu gpyr

Сейчас твоя позиция больше напоминает защиту "своего болота", если можна так выразиться. Да, я считаю что админ это не развлечение и не привелегия, а тупо РАБОТА, извини если у нас здесь мнения не совпадают. А про недостатки сервера я писал не для одного тебя, так как эту тему читают другие люди. Мы можем вступать в полемику и дискутировать долго, пока кто-то окончательно не устанет от этого разговора ниочём. Мне поставили вопрос, я на него ответил, руководствуясь тем что думаю я, а уже считаться или нет с моим мнением - решать тебе. Я повторюсь - против тебя лично ничего не имею, но внимание серверу уделять можна было бы почаще со стороны Vbios.com. Извини, но больше я к разговору с тобой на эту тему возвращатся не хочу, потому как не ты меня, не я тебя не переубедим, а так, о жизни, о пользе пива - всегда пожалуйста =)

З.Ы.

а демки писать и звать админов не ленился только Раниеэль

но помимо Андрея, насколько я знаю, на 15-м есть админ права у Tayson. Против Саши ничё какбе тоже не имею, но его демки где?) Кроме того, Раниель уже давно забил на 15-й сервер, а если и появляеться там то происходит это пускай даже два раза в год. Да и вообще мне не понятна политика Vbios`a - ну хочет тот же Sj админ права, виснет на том 15-м сутками, так почему не дать ему эти админправа? Я могу ошибаться, но 50% в теме о 15-м сервере на Vbios.com о просьбах частого посещения админами упомянутого выше сервера. А тут на сервере есть люди которые ХОТЯТ ПОМОЧЬ серверу, и Vbios ещё упрашивать нужно...Не будет справляться - админку всегда забрать можно, не будет получаться - можна ведь помочь, подсказать...Ай, зачем я розпинаюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"а демки писать и звать админов не ленился только Раниеэль"

Скока дэмок уже натовец написал? помоему лучшую кандидатуры чем он сложно найти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ухаха

Натовца в одміни!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Демка - найкращий спосіб!..+1

Щодо сервака: з чого весь гомот?.. нехай люди вибирають самі де їм гамать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю kmz ти перестарався. Я ше не доріс до того віку шоб пробувать адміном буть і вобше я ЕМОціональний дуже... Короче скажу так. Моя думка про 15-й на данний момент. Клас появився Стім, пінг малой, корчое бомба без лагов майже, пінг 0-40 :D , аватара свететцо :P ше дуже удобно відеть адмінов і простих плеєеров зі стімами. Удобно ппц і класно ) Спс всем хто помагал ставеть 48 протокол!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і вобше я ЕМОціональний дуже...

ти емо? о.О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато вереску з нічого!!!пропоную в Вг ввести Авп карти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і вобше я ЕМОціональний дуже...

ти емо? о.О

ти гониш? о.О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ухаха

Натовца в одміни!

а хулє, скоро побачим, ухахаха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не розумію в чому проблема з адмінами =)

дати той самий всіми улюблений випробувальний термін там на тиждень 2...

справляється маладєц .... нє, то забрати права та й всі діла =)

є ж куча бажаючих, які реально тратять на гру багато часу... в чьом праблєма ? а хну да ... дають тікі знакомим, сватам, братам і тд ... які раз в рік заходять .. це ота наша ментальність така .... так всюди =) я вже навіть звик до такого безвладдя у всіх ешалонах =) будь то верховна рада чи йакись там 15й Луцький сервак =)

З.І.

зі стіму зашов вчора ... пінг на луцькому ~60

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато вереску з нічого!!!пропоную в Вг ввести Авп карти)

буде як я в нео опаду так через пару дней і буде ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 Zerotul, awp карти гуд)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не розумію в чому проблема з адмінами =)

дати той самий всіми улюблений випробувальний термін там на тиждень 2...

справляється маладєц .... нє, то забрати права та й всі діла =)

є ж куча бажаючих, які реально тратять на гру багато часу... в чьом праблєма ? а хну да ... дають тікі знакомим, сватам, братам і тд ... які раз в рік заходять .. це ота наша ментальність така .... так всюди =) я вже навіть звик до такого безвладдя у всіх ешалонах =) будь то верховна рада чи йакись там 15й Луцький сервак =)

З.І.

зі стіму зашов вчора ... пінг на луцькому ~60

Вод ссилочка чітай - http://vbios.com/showtopic.php?tid/22037/ !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хех, а я помоему вже кожному админу про це говорив шо треба зделать Arena Server , а не бегать 2-2 Даст2,нюк,инферно и тд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Принімайте нового задрота до себе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чо на Вест не заходить через Стім?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да здєлайте стім сервер <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер ясно чого там так мало народу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты думаешь что у игроков vb15 Есть Стим ? ) :D ,у людей которые играют со стимом забили Большой ____ на сервер =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты думаешь что у игроков vb15 Есть Стим ? ) :D ,у людей которые играют со стимом забили Большой ____ на сервер =)

народу хватає зі стімом, не нравиться не грайте, хулє апсірать????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот якби ти зі стіму зайшов =) і глянув, подібного роду постів би не було =)

а так =)

Епік Фейл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зі стімом лутше іграти став?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зі стімом лутше іграти став?

Знаєш як не странно да. я зі стімом на другій день гри на 15-ому на акрополі 61\15, на піраткі я такого ніколи не зроблю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піратка це жалкоє подобіє КС)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...