Перейти до змісту

Куплю послугу: Підключення автомагнітоли

Luka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне є магнітола Sony з (євророз`ємом), яку потрібно підключити, не пошкодивши при цьому штатний роз`єм Hyundai (що потягне за собою зняття з гарантії електрообладнання). Ось так він виглядає в шахті:

post-855-1229466057.jpg

Звичайно ідеальним варіантом було б знайти перехідник, але мої сьогоднішні пошуки по Луцьку закінчилися невдачею.

Може хтось стикався з подібною проблемою чи знає, де можна купити той перехідничок, чи має "блат" на Хюндай-сервісі (там точно є, але для встановлення необхідний якийсь сертифікат до магнітоли якого я не маю і 426грн).

Взагалі буду вдячний за будь-які поради :)

Опубліковано

у меня была та же проблема летом. мастера, которые ставили сигналку, хотели мне загнать такой разьем (точнее переходник с него на "евро") за 200 гривен. в результате я нашел на Формуле в какой-то аудиолавке очень подходящий разьем и собрал переходник сам. где именно - уже не вспомню, я распечатал фото разьема и ходил, всем продавцам показывал. какой-то продавец сказал - Есть! разьем обошелся в 40 гривен вроде, а дальше уже сам подпаялся на штатный переходник "евро-евро", который к магнитоле шел

ps. будешь ехать на сервис по любым траблам с электрикой, не забудь вытащить магнитолу - до@бутся и упрутся рогом в плане гарантии. лучше не рискуй

pps. штатная шахта не лезет в акцентовский трей. есть два варианта :

1. снять торпеду, отвинтить штатный трей, привинтить шахту от магнитолы;

2. закрепить магнитолу без шахты на двустороннем скотче для молдингов (я именно так и сделал. цена вопроса - 10 гривен за качественный скотч)

Опубліковано

Майстри з Хюндай-сервісу на Трункіна пропонували? Якщо не секрет яку сигналку ставив? Вони там зараз пропонують різні модифікації Alligator, Piranha, Sheriff.

Опубліковано

Сьогодні перехідник привезли з Рівного за $10, замовляв в магазинчику на Мамсурова. Змонтував сам :) Вроді достатньо плотно сидить в "рідній" хюндаївській шахті. Зараз прокатаюсь, якщо буде тарабанити- в діло піде скотч-ізолєнта :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...