Перейти до змісту

Куплю послугу: Підключення автомагнітоли

Luka

Рекомендовані повідомлення

Власне є магнітола Sony з (євророз`ємом), яку потрібно підключити, не пошкодивши при цьому штатний роз`єм Hyundai (що потягне за собою зняття з гарантії електрообладнання). Ось так він виглядає в шахті:

post-855-1229466057.jpg

Звичайно ідеальним варіантом було б знайти перехідник, але мої сьогоднішні пошуки по Луцьку закінчилися невдачею.

Може хтось стикався з подібною проблемою чи знає, де можна купити той перехідничок, чи має "блат" на Хюндай-сервісі (там точно є, але для встановлення необхідний якийсь сертифікат до магнітоли якого я не маю і 426грн).

Взагалі буду вдячний за будь-які поради :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня была та же проблема летом. мастера, которые ставили сигналку, хотели мне загнать такой разьем (точнее переходник с него на "евро") за 200 гривен. в результате я нашел на Формуле в какой-то аудиолавке очень подходящий разьем и собрал переходник сам. где именно - уже не вспомню, я распечатал фото разьема и ходил, всем продавцам показывал. какой-то продавец сказал - Есть! разьем обошелся в 40 гривен вроде, а дальше уже сам подпаялся на штатный переходник "евро-евро", который к магнитоле шел

ps. будешь ехать на сервис по любым траблам с электрикой, не забудь вытащить магнитолу - до@бутся и упрутся рогом в плане гарантии. лучше не рискуй

pps. штатная шахта не лезет в акцентовский трей. есть два варианта :

1. снять торпеду, отвинтить штатный трей, привинтить шахту от магнитолы;

2. закрепить магнитолу без шахты на двустороннем скотче для молдингов (я именно так и сделал. цена вопроса - 10 гривен за качественный скотч)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майстри з Хюндай-сервісу на Трункіна пропонували? Якщо не секрет яку сигналку ставив? Вони там зараз пропонують різні модифікації Alligator, Piranha, Sheriff.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, они самые. сигналку ставил Sheriff из тех, что подороже - у нее брелок самый "долгоиграющий"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні перехідник привезли з Рівного за $10, замовляв в магазинчику на Мамсурова. Змонтував сам :) Вроді достатньо плотно сидить в "рідній" хюндаївській шахті. Зараз прокатаюсь, якщо буде тарабанити- в діло піде скотч-ізолєнта :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...