Перейти до змісту

День когда Земля остановилась/The day the Earth stood still (2008)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

IMG118-1229070245.jpg

Офіційний сайт фільму

Коротко скажу. Шукав інфу про вихід фільму, акторів і т.д. Знашов цікавинку. Фільм являється ремейком старого одноіменного фантастичного фільму 1951 року випуску, який випустили на Blu-ray диску 2 грудня.

(IMDB старого фільму)

(IMDB Нового фільму)

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Я дочекаюся якості. Не хочеться псувати враження про фільм.

Всім нетерплячим можу скачати і викласти на обмінник, але не бачу ніякого сенсу.

Опубліковано

також вважаю, що краще дочекатись хорошоъ якості! Один з фільмів якій я особисто чекаю найбільше =)

Опубліковано

граждане почитайте гоблина <_<http://oper.ru/torture/read.php?t=1045689220 улыбнуться можно уже сейчас - а "шедевр" подправленый гнусным переводом смотреть наверное будет можно сугубо вЫключив звук вообще...

Опубліковано

Banzai - ти як завжди все драматизуєш. Пересрав мені весь кайф <_<

Те, що більшість голлівудських фільмів не несуть ніякого смислового навантаження - ні для кого не секрет.

Я особисто, дивлюся їх щоб після роботи відключити мозок, і не думати хоч кілька годин про роботу.

Для серйозного кіно - прийду до Ярика за його колекцією Арт-Хауса. :)

А хвальоний "Опер" - просто взірець красномовності, вміє дуже гарно писати і говорити. Не більше.

Я не бачив ніяких його об'єктивних оцінок. Все суб'єктивні..

Власне - "на вкус и цвет - фломастеры разные" ©

Опубліковано

Я все ніяк не можу дочекатися!!! Хто скаже коли появиться на ЛМ? Ну хоч приблизно???? :)

Опубліковано

На мою думку цей фільм можна дивитись в будь якій якості , супер спецефектів там нема а ідея фільму добре читається. Отже викладаю на ФТП?

Залито .

-=LINK=-

Опубліковано

Фільм супер. Передивлюся ще у ДВД якості! Смисл стандартний ))) Ще б хтось до нього прислухався, а не просто про це розповідати всім.

Скажу свою особисту думку - Кіану Рівз зіграв свою роль як начебно це Матриця 4. Ну чесно, момент народження, супер можливості, спасіння людства, філосіфія всерозуміючого пофігіста. Ех... я просто кайфував!

Чекаю на фільми з його участю. Один з акторів, який на це заслуговує.

З.І. Всім приємного перегляду в якій ви б його якості не дивились.

З.І. З.І. Якість як на ТС - 3 з 5. Переклад повний дубляж, якість звуку - не вражає, якість відео - достойна і нема моментів коли "вночі негри вугілля грузять"!

Опубліковано

Рівз ідіот, він шо незнав, що спочатку треба половину людей знищити, а потім вже прилітати домовлятись з другою половиною. Ти бач, спочатку понастроюють пірамід, а ти тут голову ламай, шо і до чого. Де інструкції я вас питаю, заповіді вже далеко не актуальні. Так шо не треба нам тут розповідати казки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...