Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скоро будут новые тарифы от УТК. Например за 100 грн - 1мбит + абонплата за месяц за телефон + безлим по городу.

ооо, я вообще плачу 75грн за ОГО1+, повезло что попал под акцию... а щас уже плачу за телефон -20%, сказали что акцыя!!!

Ти серйозно, чи скоріш так, бо сказать нічого?

СЕРЙОЗНО!!!

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Заходив на днях в укртелеком, листочки рекламні як лежали так і лежать..

3cdd643c4fa6.jpg

Був дуже неприємно вражений тим, що побачив. Касир за 5 хвилин до перерви зачинила віконце перед літньою людиною, якій було дуже проблемно пересуватись.

У куточку споживача була відсутня книга скарг, на прохання пояснити причину, тявкнула мол вас обслужили і радуйтесь. Нажаль поспішав і тому йти до керівництва не став.

Отаке вот вічномолоде бидло затесалось в ряди укртелекомівців.

Опубліковано

На Соборності теж не мед. Відділення працює мало. І по 1-му чи 2 вікна. 2 вікна одночасно працюють лише 4 години. Потім починаються черги.

Штат скоротили? Чи ЗП зрізали?

Опубліковано
До уваги користувачів послуги "ОГО!"

З 1 червня 2010 року змінено тариф на тимчасове призупинення обслуговування на термін до 3 місяців. Відтепер тариф усього 12 гривень з ПДВ на місяць.

Це і є нові тарифи УТК ?

Опубліковано

З форуму ogo.in.ua - для Києва тарифи нові:

2 - 60

4 - 100

8 - 150

ультра - 200

А ми як негри... :(

шкода, не хороші в Укртелекома часи. З їхньою теперішньою фінансово-маркетинговою політикою від них народ "уходить" на ура. Я з 1-го 1Мб/с вже (з середини травня) перейшов на 512 Кб/с і з нетерпінням чекаю коли Beeline добереться до мого будинку...

Опубліковано

...коли Beeline добереться до мого будинку...

Добре коли є вибір. А я в приватному секторі мушу "уповать на мілость" телефонного монополіста.

Опубліковано

Ось як укртелеком іде на зустріч своїм абонентам :jeer: а народ потихеньку спригує до інших провайдерів, звісно ж якщо є тех. можливість :)

Опубліковано

Скоро будут новые тарифы от УТК. Например за 100 грн - 1мбит + абонплата за месяц за телефон + безлим по городу.

Ориентировочное время начала акции 05-06-2010

Опубліковано

У мене проблема з інтернетом :mdr:

Модем Калісто 821+R3 Тип зв'язку - PPPoE, ого+1. Дуже часто перестає мигати лампочка "інтернет" і не завантажуються сайти (хоча аська має статус "онлайн" - можливо таймінги розриву високі? Коли при цьому я пінгую, якийсь сайт - пінги є. І при тому не високі 52-60 мс. І таке зависання доволі часте (декілька разів на 5 хв) Сесія не розривається, помилки не вискакують. Таке враження, що усі сайти куди я хочу потрапити - "висять" У чому може бути причина такого розриву зв'язку?

Опубліковано

Можливо в самому модемі.А те що аська в онлайні то не показник вона так може повіснути а повідомлення не приходитимуть. Якщо є можливість спробуй інший модем.

Опубліковано

ну нових вже не буде.)..Технологія не дозволяє, а теперішні київські не завадило б :ok2:

Я имею ввиду за те-же деньги больше скорость:)

Опубліковано

Можливо в самому модемі.А те що аська в онлайні то не показник вона так може повіснути а повідомлення не приходитимуть. Якщо є можливість спробуй інший модем.

Не має :( І цей на прокат в Укртелекомі беру.

Опубліковано

Ориентировочное время начала акции 05-06-2010

А чого саме з суботи? Нелогічно.

Опубліковано

"ОГО!" + телефон. Разом дешевше!

Підводний камінь: "Для того щоб скористатись пропозицією необхідно подати заяву на користування телефоном без погодинної оплати та укласти додаткову угоду на користування "ОГО!" протягом 1 року."

Висновок: ФТОПКУ! Краще б тарифи нові ввели замість всяких непотрібних акцій.

Опубліковано

"ОГО!" + телефон. Разом дешевше!

Підводний камінь: "Для того щоб скористатись пропозицією необхідно подати заяву на користування телефоном без погодинної оплати та укласти додаткову угоду на користування "ОГО!" протягом 1 року."

Висновок: ФТОПКУ! Краще б тарифи нові ввели замість всяких непотрібних акцій.

Чому не підняти швидкість в 2-ва рази. Он в Києві за останній місяць-два вже два рази піднімали швидкість в 2-ва рази і того х4рази...

А вони ще й хочуть на рік підв'язати під себе абонентів... Повний гон... З такими тарифами і на рік...

Опубліковано

Я теж зловив акцію з 05.06.

Так зловив, що до цих пір інтернета нема.

Луцькі "тьоткі" кажуть, що обрив на лінії, а київські сказали, що мабуть вам відключили за неоплату. Вже б щось однакове казали клієнтам, чи що ...

Опубліковано

Акція скінчилася.

УТ виявився в граблях не винен (сусіди порвали телефонну пару).

Тепіра цікавлять умови дійсних акцій ;)

Опубліковано

з 5 числа, аплоад у всіх збільшився?

а то у мене ОГО1+, а аплоад показує більше 800... хоть має бути 512

MTI3NjQzMTE1NC05NjguOTY4LTg2OS4yNjItMC0xODMyNjA=.gif

Опубліковано

Мабуть знову готують нові тарифи і тестують лінію :D

І цікава новина для Киян

З 7 червня 2010 для абонентів м. Київ в тарифних планах ОГО! 2, 4, 8 швидкість передавання інформації до споживача від інших абонентів мережі Укртелекому не обмежується і залежить лише від особливостей технології та можливостей лінії та кінцевого обладнання абонента.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...