Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Даааа, от тому вони називаються юзерами.

Тестери-спідтестери блін :)

Romek71: ти школяр чи в інституті. Якщо друге, то яка спеціальність?

До Вашого відома у мене дві вищі освіти, якщо Вам цікаво, але це мені ніколи не давало права ставитись до людини зверхньо, якщо я бачив, що вона не компетентна в тих чи інших питаннях. Я ніколи не говорив, що крепкий в налаштуваннях модему і т.д, думаю, що форум і існує для того щоб хтось міг запитати, а хтось відповісти і тим допомгти людині розібратись у своїх проблемах. Дякую.

Змінено користувачем Romek71
  • +1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Адміністратори

До Вашого відома у мене дві вищі освіти

Я про

...коли тянеш торент швидкість сягає 15 мегабіт, а коли заміряєш швидкість показує максимум 6-8 мегабіт.

А подумати чому так? У Вас аж дві вищі освіти.

Добре, задам запитання по другому:

У скільки потоків в торент клієнті качався файл і на якій швидкості кожен потік намагався запихнути у ваш комп'ютер дані?

ps: Так, до людей з вищою освітою в мене дуже високі вимоги. Іншим я намагався би пояснити що таке швидкісь в інтернет.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я так розумію телеком пофіксив граблі?

Бо щось тихо :)

Тому якщо глюкає, усі пишуить, працює нормально, мовчать. Уходять в глубокий Ультра кач :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не сказав би: швидкість не айс, все ті ж помилки лізуть(я так зрозумів з твоїх слів, що то все-таки у них граблі), аська постійно вилітає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ну граблі в однозначно в лінії, якщо сипляться ерори. Ну і не виключаю що дсламчик підгружений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув, що до наступного року, мають впровадити "Оптику у кожен дім" (будинок) ;). За 2 роки 33-й та 40-й.

Не знаю, правда чи ні..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Це логічно, тому як, при таких тарифах адсл технологія не є ефективною.

А більшості усього деструктивною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча, як тимчасове вирішення проблеми, дуже навіть непогане.

12-17 Мбіт я маю. Хоча часом проскакує і більше. На мою думку, це явище (загруженість лінії, та лаги ДСЛАМ-ів) тимчасове, натішаться - і все буде ок! І матиму я своїх чесних 20-23Мбіт :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув, що до наступного року, мають впровадити "Оптику у кожен дім" (будинок) ;). За 2 роки 33-й та 40-й.

Не знаю, правда чи ні..

да такое будет, к нонцу осени 2010

Змінено користувачем Oli
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Мене одне тішить.

Що я працюую на конторі, яка додумалась затягнути оптику в дома раніше ніж інші. :)

Здоровий розвиток мереж це добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, правда чи ні..

да такое будет, к нонцу осени 2010

к концу осени это с заяв руководства УТ. С таким же успехом можно заявить, что Украина через 5 лет будет в ТОП5 самых развитых стран мира. Общался со знакомым, который работает в УТ.. Так он говорит, что там разруха, толковый народ поуходил-поувольняли, так что некому будет тянуть ту оптику). Тот же DSL до толку до сих пор довести не могут, какая уж тут оптика.. Да еще и инвестировать нужно немало. Не уверен, что такие средства у УТ есть. Мой прогноз - может через 2-3 года оптику и протянут. Если еще толковые люди приватизируют..

Змінено користувачем Slate
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене одне тішить.

Що я працюую на конторі, яка додумалась затягнути оптику в дома раніше ніж інші. :)

Здоровий розвиток мереж це добре.

Маленькому підприємству (Яким був Фотаком) легше було перебудуватися чи перекваліфікуватися. аніж великому гіганту.

Тим паче, Фотаком (а вже згодом Датагруп) ізначально позиціонував себе як провайдер, а не постачальнгик послуг телефонного зв'язку. І совав мережі по всьому місту. На відміну від УТК. УТК був телефонним оператором, а вже потім провайдером.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Насправді, будужи гос структурою, і маючи свою каналізацію та кабельну структуру в будинках.

Затягнути волокна від своїх вузлів, які включені оптоволокном не становить проблеми.

Волокно втягується в каналізацію точнісінько так як і мідь, кабельникам УТ це не проблема.

Волокно коштує в деяких моментах дешевше ніж мідь, основна інвестиція для ут це активне обладнання.

При розумному виборі концепції розвитку мережі, і ящо не красти, думаю це для них дуже реально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ящо не красти

це не можливо, судячи зі слів знайомого з УТ (запоріжжя). списують тоннами ))

тому і не реально

Змінено користувачем Slate
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Тим паче, Фотаком (а вже згодом Датагруп) ізначально позиціонував себе як провайдер, а не постачальнгик послуг телефонного зв'язку. І совав мережі по всьому місту. На відміну від УТК. УТК був телефонним оператором, а вже потім провайдером.

Помиляєшся. Фотаком створений якраз як телефонний оператор. А в кінці 1999 року почав надавати послуги доступу до мереж передачі даних.

2004 рік був переломним в плані технологій:

- встановлено обладнання для ADSL

З 2006 року семимильними кроками розпочалось пожирання каналів і на сьогодні мало не гігабіт інтернету вижирають абоненти м. Луцька. :)

ps: але це все офтопік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, а модем "Callisto 821+ R2" потянет Ультру? Если нет, то будет ли вообще у меня инет и какая скорость будет, если я с 2+ на этом модеме перейду на Ультру?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повинен тянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При чому тут це? Можна подумати, у тих, хто ще сидить на 8Мбіт за 250грн. ситуація інша.

ОГО 2/1

Втрат пакетів не спостерігається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yurgen, ультра впирається скоріше в лінію, ніж у модем.

Mr. Ves, натякаєш на те, що зараз на менших тарифних планах краще? Сміливий висновок. У мене донедавна було 2/1 ще до появи ультри і так же глючило останнім часом.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене донедавна було 2/1 ще до появи ультри і так же глючило останнім часом.

це від лінії вже залежить будуть помилки чи ні івід обладнання нагрузки на dslam'i

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves, натякаєш на те, що зараз на менших тарифних планах краще? Сміливий висновок. У мене донедавна було 2/1 ще до появи ультри і так же глючило останнім часом.

Я ні на що не натякаю. Раніше я писав, що не збираюсь переходити на нові тарифи раніше ніж через 2 місяці - це що стосується мене.

Щодо висновку - його робить собі кожен сам, а я лише надав інфу про те як в мене працює на 2/1. Якщо вона тобі не корисна, то може комусь іншому знадобиться.

Глюки бували і раніше і зараз бувають, буває високий пінг, але втрат пакетів зафіксовано не було.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

к концу осени это с заяв руководства УТ. С таким же успехом можно заявить, что Украина через 5 лет будет в ТОП5 самых развитых стран мира. Общался со знакомым, который работает в УТ.. Так он говорит, что там разруха, толковый народ поуходил-поувольняли, так что некому будет тянуть ту оптику). Тот же DSL до толку до сих пор довести не могут, какая уж тут оптика.. Да еще и инвестировать нужно немало. Не уверен, что такие средства у УТ есть. Мой прогноз - может через 2-3 года оптику и протянут. Если еще толковые люди приватизируют..

Альо... Чувак ти вообще про що говриш? Що це в тебе за знайомий такий? може він з іншої планети? ану скінь но мені його контакти в ПМ. аж цікаво млін... Толковий народ поувольняли? бугага... я просто ху%ю з таких заяв. Я рекомендую тобі перегляну твої вищесказані слова.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопаки, розборки то таке, от ви, Parfumer, як представник УТ, скажіть внятно, коли почне нормально працювати інет в районі Київського майдану? Бо вчора втрати пакетів досягали вже 40%. Я втомився слати на Київ скріншоти і вислуховувати обіцянки шо от-от, вот вже буквально завтра і всьо буде чікі-пікі. Всі кормлять завтраками, але "воз і нинче там". Просто в декого від інета ше й робота залежить і через відсутність цього самого інета я втрачаю клієнтів, а то не є гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:( .....ндя...нет глючить сьогодні нєпадеЦкі...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...