Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Зустрічаємо з 1 квітня тарифний план «ОГО! Ultra»

Необмежений доступ до Інтернет зі швидкістю:

до 24 Мбіт/с (приймання);

до 3 Мбіт/с (передавання)

1 поштова скринька з дисковим простором 1 Гбайт,

послуга антивірусного захисту («ОГО!Антивірус»)

Всього 200 грн./30 днів з ПДВ

З 1 квітня 2010 року відмінити можливість замовлення абонентами (фізичними, юридичними особами) телефонної мережі ВАТ «Укртелеком» тарифних планів «ОГО!4+», «ОГО!8+», «ОГО! - 1 Office+», «ОГО! - 2 Office+», «ОГО! - 4 Office+» послуги «ОГО!».

Змінено користувачем Basil
Опубліковано

Думаю що некожна лінія пітримуватиме

Необмежений доступ до Інтернет зі швидкістю:

до 24 Мбіт/с (приймання);

до 3 Мбіт/с (передавання)

Доречі як можна про-вірити лінію. Можливо хтось із бордовців (з Укртелекома) допоможуть?;)

Опубліковано (змінено)

Н-да, для користувачів найпопулярніших тарифних планів 1+ і 2+ нічого не змінилося. Зате користувачі 4+ при переході на "Ультру" зможуть використовувати максимальну швидкість (яку дозволяє якість лінії) за ті ж гроші. А враховуючи те, що мало яка лінія видасть більше 8Мбіт, то користі з "Ультри" майже немає. Шкода.:(

Змінено користувачем NetSerpent
Опубліковано
:) А ви думаєте це правда? Сьогодні перше квітня. ))) Та щей Ви замінили який великий крок 2Мбіт і відразу 24Мбіт. Щось це не розумно з їхнього боку.
Опубліковано
А ви думаєте це правда? Сьогодні перше квітня.

І тим не менше, тариф уже доступний на сайті самообслуговування. Я б на місці охочих не зволікав ;)

Опубліковано (змінено)

То певно на 7 лінії можуть витягнути, у мене тільки 1,2...а до цього були до 4 мбіт тарифи

Тут треба дивитись яка в тебе лінія. Якщо вона може витягнути там 18 мб/с і т.д. то після дзвінка в ТП тобі поставлять інший профіль, і вищі тарифи в тебе також з'являться

4+ і 8+ тарифів вже взагалі нема, є тільки 256, 1, 2, 24

Змінено користувачем Slate
Опубліковано

Аналогічно тариф відсутній.Можливо треба телефонувати на Київ шоб вони провірили канал і якщо дозволить тоді може появиться.

Опубліковано (змінено)

Он появится только тогда, когда вам поставят профиль повыше. А чтобы поставить профиль нужно, чтобы линия была хорошая (небольшие затухания, хороший уровень соотношения полезного сигнала к шумам)

Звоните в ТП в общем, там вам все скажут) Хотя судя по моим данным, некоторые отделения еще не получали приказа на новый тариф..

Опубліковано

ех.. жаль що бюджетні тарифи без змін *(

так надіявся за 100грн получити 2мб швидкості...

Зважаючи на ймовірну приватизацію Укртелекома влітку, наступна зміна тарифів не на плані.. :(

Опубліковано

Он появится только тогда, когда вам поставят профиль повыше. А чтобы поставить профиль нужно, чтобы линия была хорошая (небольшие затухания, хороший уровень соотношения полезного сигнала к шумам)

Звоните в ТП в общем, там вам все скажут) Хотя судя по моим данным, некоторые отделения еще не получали приказа на новый тариф..

Не подскажете номер, по которому нужно звонить?

Опубліковано

я перешел

что я раньше платил 250 грн.. за 8 мегабит, сейчас буду платить 200 грн.. за, по крайней мере, надеюсь - не меньше 8-сьми... :smile-zachot:

Ще є на борді такі щасливчики? Можете викласти скрін сторінки з вибором Ультри?

Опубліковано

Звонил сегодня на ТП. Оставил заявку, сказали потестируют линию и тогда откроют Ультру, если с линией всё гуд.

Опубліковано

Доречі як можна про-вірити лінію. Можливо хтось із бордовців (з Укртелекома) допоможуть?;)

можес сам перевірити на модемі D-link в меню systems.Adsl там є пункт меню на скільки залочений модем UP and DOWN stream (прошу не путати з профілем на який залочений модем)

Опубліковано

Надиво швидко з'єднало з оператором техпідтримки (1хв). Замовив збільшення профілю порта. Казали чекати максимум добу - профіль постараються підняти до максимально можливого для лінії і далі самому вибирати тариф на сайті.

Зараз плачу 200 за 4.

Опубліковано

можес сам перевірити на модемі D-link в меню systems.Adsl там є пункт меню на скільки залочений модем UP and DOWN stream (прошу не путати з профілем на який залочений модем)

дай скрін, якщо можна, теж цікавить, там декілька пунктів

Опубліковано

А як на TP-link 8840 не підскажеш? Ато щось подібного не можу найти.

Опубліковано (змінено)

На Attainable Rate (Kbps) в модемах не дуже то і дивіться, він трохи хибний. Реальні параметри нижчі.

Якість лінії можна приблизно розрахувати по параметрах:

SNR Margin (dB):

Attenuation (dB):

Rate (Kbps): (швидкість порта, яка у вас стоїть)

Ось також є калькулятор, який приблизно рахує яка може бути швидкість при введених параметрах

http://www2.farina1.com/adsl/

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...