Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В кого що болить, той про те і говорить :closedeyes:

Нема проблем, і не було. Не бачу причин для реконекту роута, пошуків міфічного :0021: ІР.

Прикупіть толковий модем з лінійки: 3сom, huawei, zyxel - під питанням :).

Позбутьтесь дешевого лайна - TP-link, D-link ....

Налаштуйте вірно, користуйтесь. Ну нема ваших проблем на старій аналоговій АТС на Дпз, але є недоліки :) - обмеження по швидкості для моєї 6-рки, сиджу на 2 метрах і все влаштовує.

В мене єдина проблема :(. Українські сервера CS мають більший пінг ніж закордонні, особливо Німецькі, Польські. Причина - сигнал гуляє на Франкфурт і вертається назад в Україну. Ну нафіга така петля Укртелекому ? CS мережевий клієнт можна налаштувати, скоротивши розмір пакетів і збільшивши їх частоту. Підрізав пінг в 2 рази :0020: . Інколи структурне шоу, вважають чітером :0022: - але це недоліки CS і мого втручання.

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Прикупіть толковий модем з лінійки: 3сom, huawei, zyxel - під питанням :).

Позбутьтесь дешевого лайна - TP-link, D-link ....

Бачу ти часу дарма не гаяв і вже почав позбуватись. dry.gif

Опубліковано

Нема проблем, і не було. Не бачу причин для реконекту роута, пошуків міфічного :0021: ІР.

мож и мифический,

но все скрины с никакой скорость с 94.

а с хорошей - с 95.

Опубліковано

Старенький 645 Zyxel пиляє на 2 мегабіта, на такій паскудній лінії, що саппорт казав більше пів мегабіта мені не світить

Опубліковано

В мене гівняний Длінк 2640 з"єднаний з АТС отако. Мало того, АТС-6 з вікна бачу. Так що лінія тут ні до чого, і модем теж. Пробував і з іншим модемом, картина приблизно така сама.

post-2161-0-47796000-1291631992_thumb.jp

Опубліковано

переконекть модем чтобы ИП стал начинатся с 95.

p.s. всех касается

Ну так вот. С 95 начинается. ) А картина еще хуже. Только что спидтест выдал вот такой кошмар. Скорее всего вечерний перегруз магистральных каналов. Навключали абонентов дохренища, а те торрентами весь трафик забивают, от нехер делать, имхо.

1059914252.png

Опубліковано

В мене швидкість ніби нормальна, але пінг...

А ти не на Львів, а на Київ перевір ;)

Ось це - перевірка на Київ:

1060059936.png

А ось це - на Львів:

1060062853.png

Як кажуть - почувствуйте разницу.

Опубліковано

Что-то затянулась проблема со скоростью в вечернее время.

1-2мбита  при тарифном плане ОГО-Ультра как-то не шибко радуют.

Может где чего у них поломалось, кто знает? Все-таки  это явление носит массовый характер во всех районах города.

Опубліковано

Что-то затянулась проблема со скоростью в вечернее время.

1-2мбита  при тарифном плане ОГО-Ультра как-то не шибко радуют.

Может где чего у них поломалось, кто знает? Все-таки  это явление носит массовый характер во всех районах города.

Угу , Моск у них поломився...

Опубліковано (змінено)

1066643733.png

І це після того як подзвонив на 1508. Переключили на Київ, і сказали що це вина іноземного провайдера (те що Дніпопетровськ глючить)

Змінено користувачем yura2281
Опубліковано

в укртелекома періодично збоять DNS-сервери. Вони самі ж рекомендують в якості резервного використовувати гуглівські 4.4.4.4 або 8.8.8.8

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...