Перейти до змісту

АвтоСтоп

keepo

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я читал, и знаю. ТвариСчь - Вы когда нибудь бесплатно подвозили кого нибудь? Я ПОДВОЗИЛ и не раз ---- БЕСПЛАТНО. А ВЫ если не имеете машины нефиг (извините) П. трындеть.

1. Причому тут наявність власного авто????

2. ТавариСчь сам їздив. А ВИ, шановний, ходили стопом хоча би раз в житті? Га? То може остання ВАША фраза, (извините), відноситься до ВАС, а не до мну ?:)

В чому проблема?:)

Автостоп - це коли тебе підвозять безкоштовно і ніц не вимагають за це. По добротє душевной, і щоб було з ким поговорити в довгій дорозі. Це інформативно, цікаво, весело. Хоча і втомлює.

А писати в темі "Автостоп" на кшталт "Їду в Сімферополь, беру стільки-то бабла..."

Трошки не те -- погодьтесь ;)

Опубліковано

Осень,многим просто не дано понять суть автостопа, зачем чего то кому то доказывать?))

Дать понять, що нех на мене наїжджати мла, не знаючи суті :angry2:

Опубліковано

у меня прямой вопрос,хочу услышать прямой ответ:сколько километров вы проехали автостопом?

именно автостопом, а не тыкая набитым лопатником,потому что провтыкали последнюю маршрутку.

Опубліковано

на Київ хтось збирається ? числа так 20-30 ? :rolleyes:

Сегодня если успеешь. Есть 2 места. контакты в подписи... выезд через 1-2 часа!

===============

по поводу АВТОСТОПА

У меня машина умеет "обижаться",если кто не заплатит хотя бы 1грн )), по этому я всех предупреждаю .. что хоть 1грн должен оставить. Безоплатный проезд только пожилым людям и детям школьного возраста .. с тех денег принципиально не беру.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підвезіть в суботу до Львова. А ще краще в Стрий або в Жидачів. Потрібно одне місце. Розплачуюсь грошима :0011: . Показую дорогу через Дубно. Знаю, де стоять патрулі з Візиром :)

В неділю ввечері їду назад.

Опубліковано

Чи буде хтось їхати на Світязь(чи в Шацьк) 22-го в п"ятницю зранку ( в ідеалі - з поверненням до Луцька у неділю ввечері)? Відгукніться в ПП.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Їду з дружиною в Хмельницький. СЬОГОДНІ виїзд в 1.00 ночі.

Можу взяти одну людину за товаром, або на закупи туди і назад. Бус Renault Trafic з кондиціонером, грузити можна повно всього. Пишіть , домовимся. Або (050)8885695

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В суботу 13.08 планую їхати маршрутом Луцьк - Львів - Стрий - Моршин. 3-4 вільних місця.

Також планую їхати. Контакти можна?

Опубліковано

Їду 17 Серпня на Азовське море (Арбацька стрілка), є вільних 2 місця. 26того на ніч назад.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...