Перейти до змісту

Пропоную акцію - боротьба зі штрафами.

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всі думаю згідні, що платити звірячі штрафи - нонсенс. Тому інспектору будуть давати 100 грн. за дрібне правопорушення, і мінімум 200 за грубе (світлофор, "під знак", зустрічна)

Ні для кого не секрет, що з цієї сумми половина йде в карман інспектору - половина - його шефу, який їх також переполовинює.

А на вершині цієї піраміни хто? Правильно - Юґа - Теґмінатор.

А на носу - вибори. 

Пропоную акцію: Луценку на вибори - дулю!  

Реалізація - для того, щоб нові штрафи набули повної юридичної легітимності необхідно змінити близько 50-ти законів і підзаконних актів, що малоімовірно при непрацюючій Раді і тотальному бардаку.

Тому можна (і потрібно) підводити "бидло в погонах" під монастир при складенні протоколу, потім  йти з ним в суди, благо тепер  є  своя копія, тягнути туди свідків любими бубликами і наполегливо добиватися своїх прав.  "Не виновен", як кажуть в амерських судах :lol:

Та й взагалі, краще я віддам 500 грн. адвокату, ніж ті-ж самі гроші підуть на прокорм злочинній банді при владі :D

Перед опублікуванням на массових  інтернет-ресурсах хочу обкатати її тут, де всі всіх знають.  Так що будь-ласка - висловлюйте свої думки, критикуйте, доповнюйте :)

• Відповідей 242
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

І Ти хочеш сказати що Ти доб"єшся того що відмінять таких грошовий потік у кармани? Ууууу.....

Хоч мене і самого оштрафували вже на 300 грн, я все рівно ЗА такі штрафи. Їджу я кожень день і багато, скажу чесно - їздити стало набагато легше! Особисто я підримую нові штрафи, але це такі закони потрібно приймати не сьогодні, в час економічної кризи. От мені наприклад, з лютого місяця, якщо ситуація не розрулиться, а вона не розрулиться, зрізають з/п на половину. І виходить, нарушив 1 раз - заплатив штраф, заплатив за квартиру і інет і з/п немає! Вивод: не порушувати ПДР.

Опубліковано

Я особисто не порушую. А якщо і доводиться, то роблю це так, щоб мені в спину не сигналили.

Питання не в безпеці, а в тому, що "канхвєтка" занадто солодка для не обтяженого моральними принципами рагуля, що приїхав з Полісся :D

Тай дороги - в ямах, немає пристойної розмітки (подекуди взагалі її нема), а заборонні знаки на 90% розставлені як рибалки - сітки.

Але головне - ЗВІДКИ ТАКІ ГРОШІ !?! Це що, як я раз яму через подвійну об"їду - то переходити на кефір з булочкою на місяць?

Опубліковано
Та й взагалі, краще я віддам 500 грн. адвокату, ніж ті-ж самі гроші підуть на прокорм злочинній банді при владі

А,не так давно кричали : "Разом нас багато"

Два плюса,как минимум есть:

1.На дарогах легче стало ездить,согласен на все 100% .

2.На перевыборы ужэ собрано,за первые две недели, 30 милионов ГРН.

Опубліковано

Harddriver, років так з 8-10 назад, я наблюдав в центрі міста таку картину: на зипунці біля ЦУМ-а як завжди повно маршруток... Карочє, тролейбусу небуло місця для зупинки і він зупинився висаджувати пасажирів на лівій полосі. Взаді нього зупинилась Польська міліцейська машина! Зверни увагу, він не поїхав на зустрічну смугу, а зачекав поки тролейбус поїде.

Так значить можна не порушувати ПДР? Ямка перед тобою? Згіден, у нас це буває. Був у мене і такий випадок. На ківерцівській, я об"їжав люк і вискочив не на свою полосу. Мене зупинили, я їх вислухав, вони написали мені протокол, а потім я спитав у інспектора чи бачив він що на дорозі відкритий люк. Він відповів що так. Я сміявся не своїм сміхом... Потім вийшов шеф з машини і почав з ними сваритись. Я написав в протоколі чому нарушив і ми роз"їхались. З того часу протокол до мене прийшов...

Як казав Шура: вспоменаем в какой стране живем и перестаем удивлятся!

Нехай собі інші порушують, нехай їздять на червоне світло, повір мені, долітаються вони. Один вже долітався...

Саме головне не порушуй і живи собі спокійно!

Як би Ти не кричав, все рівно управи на них не знайдеш!

Опубліковано

"Тібя посодют, а ти не воруй" і "моя хата скраю" так?

А те, що крайня хата горить першою, чув?

І взагалі, якщо ми будемо сидіти тихо і "розставляти булкі" кожному першому зустрічному - ким ми будемо? Правильно - затурканим бидлом і лохами. Вічно. :D (нічого особистого, ок? :lol:)

Опубліковано

Вот кричали ми Ющенко, Ющенко! Прогулювали пари, хто уроки, хто роботи, кого за це звільняли! Країна стояла 2 неділі!!! А млін толку з того? Прийшло те... до влади і жує соплі. Я Тобі скажу одне, за що б я дійсно влаштував би демонстрацію, так за те щоб хтось наподобії Гітлера вернувся до влади. Зупинив поїзд, перевірив білети. Хто без білету - розстреляв. Через місяць порядок в країні.

Таж ситуація із тими хто їде на червоне, бере хабарі і т.д.

Я все життя говорив що добре що наші виграли 2-гу світову, тепер я починаю задумуватись над цим питанням. А чи дійсно це краще?

Опубліковано

На рах. WW2 питання таки риторичне :D

Порядок може і з"явиться, подекуди, але штрафи, на радість мінтам залишаться.

До-речі вчора спостерігав картинку - "штрафи в дії". Стою біля Там-Таму, ввечері, на світлофорі на червоний. І справа пролітає джип-мерседес. Десь кілометрів 80-90 йшов, навіть не приторможував.

Опубліковано

Правила остались,теже!!!

Только штрафы подняли.Чего ж ты раньше не подымал АКЦИИ против ПДД???

Наверно потому что денег хватало что б НАРУШИТЬ!!!

Опубліковано

+1.

почему возмущения не по поводу штрафов как таковых, а именно против суммы?

Як казав Шура: вспоменаем в какой стране живем и перестаем удивлятся!

я? B)

Опубліковано
Правила остались,теже!!!

Только штрафы подняли.Чего ж ты раньше не подымал АКЦИИ против ПДД???

Наверно потому что денег хватало что б НАРУШИТЬ!!!

І раніше спілкування з інспектором забирало уйму часу і нервових клітин. А зараз іще і грошей. 

Прошу зважити на той факт, що до штрафів дрібні порушення на кшалт "не пристібнувся" не розглядались судами, а інспектора, що їх виписав піднімали на глум свої-ж коллеги. А зараз так не буде. Будете пристібатись, як малі діти, хоча в місті це непотрібно - тут немає таких швидкостей, щоб "піти в переворот" від необачного руху кермом. А від розбитого об баранку лоба ремінь не спасає, отакот.

Опубліковано
я?
Ви шановний, Ви: клац
ЮЛЯ,помоему самый кондидат на Гителра!!! ?

Особисто Тебе, майдан-2004 так нічого і ненавчив. Корито теж, тільки свині до нього інші приходять (с)

Harddriver, якщо не маєш бажання платит 50-85 грн, то пристібатиси і Ти будеш.

А на рахунок ремня в місті, це спорне питання!

Опубліковано

НО РЕЗУЛЬТАТ ТА ЕСТЬ!!! ПОСМАТРИ В ТЕМУ "СЕГОДНЕШНЯЯ ОЧЕРЕДНАЯ ДТП"

сорри за caps-lock.

правильным водителям это наоборот в радость.

неумешь ездить - неездь,или плати.

Опубліковано

нехочеш платить денег - не обганяй по встречке, через 2 сплошных, без прав, на машине с купленым техосмотром, бухим....

или нравится когда бардак на дороге?

АСЬ?

Опубліковано
майдан-2004 так нічого і ненавчив. Корито теж, тільки свині до нього інші приходять (с)

Я и неизучал его B) ,я прикрасно понимал,что мне некто не принесет "мешок с ЩАСТЬЕМ". А вот после,я в Юле увидел именно то что ты называешь "Гитлер",но это ужэ другая тема,Политика поэтому прикращаю!

Опубліковано

Бардак не нравиться, хоч я по-духу і лібераліст. Але - читай пост #3 - нас мали і матимуть. Вводите астрономічні штрафи - вводьте відеокамери в патрульних машинах як в USA, та примусову стерилізацію хабарників B)

Опубліковано
Ви шановний, Ви: клац

да я понял, но все-таки есть существенные отличия B)

ну а по теме:

лучшая борба со штрафами - езда по правилам (ПДД, а так же правилам приличия)

а "иметь" нарушителей надо.

и положительный результат новых штрафов я ощущаю каждый день

ул. Сагайдачного в Киеве (соединяет Контрактовую и Почтовую площади) не содержит ни одной припаркованой у бровки машины. в итоге - едем по двум полосам туда и обратно. едем, а не толкаемся!

Опубліковано

По-правилам їздить кажеш? Тількі одне маленьке "но" - ці правила пишем не ми.

говорив вчора з фермером-хліборобом, так він каже що даішніки чергували на дорогах між полями, навіть якщо треба було просто переїхати в поперек через дорогу з поля на поле - збираючи хліб!!!! - збиваючи по 200-зоо гривен!!! якщо в комбайнера не було грошей - зупиняли комбайн і казали нам пох е що осипається хліб чи завтра буде дощ...

що виробляють дайці???

...дозвіл брати треба було в областному управлінні, дозвіл по прайсу вартував 1500 - умисно затягували задля того щоб з переплатою брали - і все рівно затягувалось - дозвіл видавався на три дні.

дайці збивали 200-300 грн.

в києві з водіії війсно брали стільки як ти сказав - але тоді й офіційні штрафи були менші.

зараз і водіям штрафи зросли - то й хабарів беруть більше -

а за відсутність дозволу комбайн зупиняли і мали ставити на штрафплощадку до розрахунку з державою - а це не стільки гроші як час - жнива ж.

http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,203986104

Опубліковано

Мені чомусь нові штрафи, нагадують сьогоднішню "звіроподобну" адаптацію Болонського навчального процесу :) . Ідею цікава :) , але не для наших реалії B) (і наших гайців).

------------

Ці штафи, це тільки початок..., початок чогось маштабнішого, агресивнішого по відношеню до нас.

Опубліковано

Harddriver, лишній раз доказує шо нєфіг порушувати ПДР. Ти но спитай скільки ті комбайнери здирають грошей з простих людей, котрим змолотити потрібно!

Опубліковано
По-правилам їздить кажеш? Тількі одне маленьке "но" - ці правила пишем не ми.
говорив вчора з фермером-хліборобом, так він каже що даішніки чергували на дорогах між полями, навіть якщо треба було просто переїхати в поперек через дорогу з поля на поле - збираючи хліб!!!! - збиваючи по 200-зоо гривен!!! якщо в комбайнера не було грошей - зупиняли комбайн і казали нам пох е що осипається хліб чи завтра буде дощ...

що виробляють дайці???

...дозвіл брати треба було в областному управлінні, дозвіл по прайсу вартував 1500 - умисно затягували задля того щоб з переплатою брали - і все рівно затягувалось - дозвіл видавався на три дні.

дайці збивали 200-300 грн.

в києві з водіії війсно брали стільки як ти сказав - але тоді й офіційні штрафи були менші.

зараз і водіям штрафи зросли - то й хабарів беруть більше -

а за відсутність дозволу комбайн зупиняли і мали ставити на штрафплощадку до розрахунку з державою - а це не стільки гроші як час - жнива ж.

http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,203986104

Это ужэ канешно,с их стороны перебор,но как говорят :"в семье не без урода".

Я так понял,ты не про себя говоришь,ты просто хочишь защитить комбайнера от подлых ГАИшников,с того нада было и начинать.

Тагада поддержую!!!

Опубліковано
Harddriver, лишній раз доказує шо нєфіг порушувати ПДР. Ти но спитай скільки ті комбайнери здирають грошей з простих людей, котрим змолотити потрібно!

--------------------

Бабло побеждает зло!

Ha3ik - а ти не мєнт, случаєм? Давай, калісь, тут всє сваі :angry:

BTW бабло (а особливо велике) - воно і є зло. В наших руках.

2 Egoist - я всіх хочу захистити. І хочу жити в країні, яка не дратуватиме тебе всім, бо все - через Ж-О. Тільки Сui prodest? (кому выгодно?) ага. І ще - "хочу бути народом" (с) Ярчик :)

Опубліковано

Спробую трошки підкоректувати, з Вашого, шановні, дозволу. Отже, боремся зі штрафами, але в тому випадку, якщо інспектор явно хоче його вам "пришити", або внаглу здерти бабло, як хабар, за то, що ви і близько не порушували. Так?? Якщо я правий - то я "за!" на всі 100.

Опубліковано

А за мєнта атвєтішь!

Ну цікавий нород... Хоче жити в своє задоволення і бути не наказаним. Такого не буває, рано чи пізно накажуть, хто б це не був!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...