Перейти до змісту

Закупка на ChainReactionCycles

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

код ваучера для скидки на 10% при покупке от 100 фунтов :

ROW10%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 625
  • Створено
  • Остання відповідь
Прога для отслеживания посылок. Есть версия для андроида.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прога для отслеживания посылок. Есть версия для андроида.

Для мене це простобезцінна прога! Шкода, в списку сервісів немає всіх тих, якими я користуюсь :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но Новую почту почему-то не трекает, хотя в списке есть. А по поводу сервисов, можно обратиться к разработчику, дать пару трекномеров, он сервисы добавит ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Завтра буду проплачувати замовлення.

Ще є місце, можна докинути товарів на 30-50 євро ;)

Доставка буде безкоштовна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

в следующий заказ, добросьте пожалуйста вот этот ключик :

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=55935

как раз такой нужен, накидной и цена хорошая

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-моему, хорошая новость для любителей заказа товаров через интернет (полный текст статьи):

Украинцам разрешат беспошлинно ввозить товары на тысячу евро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-моему, хорошая новость для любителей заказа товаров через интернет (полный текст статьи):

Украинцам разрешат беспошлинно ввозить товары на тысячу евро

На 1000 можна тільки багажем або ручною кладдю. Поштою поріг підняли тільки до 300 євро, але великикй "+", що податком обкладається не вся сума як зараз, а сума котра перевищує поріг (300 євро). І ще не відомо коли все це вступить у дію, скоріше всього з прийняттям нового митного кодексу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

300 євро це вже і так непогано :)

З'являється можливість завезти більше різноманітних рам, вилок, коліс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немного про сроки принятия. Хочется верить...Как раз под новогодние распродажи :smile3:

Проект Таможенного кодекса может быть рассмотрен в ВР в ноябре – Гостаможслужба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

http://korrespondent.net/business/economics/1279352-rada-razreshila-ukraincam-besposhlinno-vvozit-tovary-na-dve-tysyachi-evro

Рада дозволила українцям безмитно ввозити товари на дві тисячі євро

Запитання для тих хто часто займається посилками з-за кордону:

Верховна Рада збільшила неоподатковувану максимальну сумарну вартість товарів, що ввозяться в ручній поклажі або в супроводжуваному багажі один раз у 10 днів, з 0,2 тис. до 2 тис. євро.

Що таке "супроводжуваному багажі"? Воно стосується відправок поштою чи кур'єрськими службами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не стосується, звичайно.

57) супроводжуваний багаж – товари, що належать громадянам, і переміщуються через митний кордон України у багажних відділеннях транспортних засобів, якими прямують ці громадяни, з оформленням багажних документів;
(ц) митний кодекс

Стосовно пошти та міжнародних експрес-відправлень є окрема стаття:

Стаття 160. Оподаткування товарів, що переміщуються у міжнародних поштових та експрес-відправленнях

1. Товари (за винятком підакцизних), що переміщуються у міжнародних поштових або експрес-відправленнях протягом однієї доби на адресу одного одержувача, якщо їх фактурна вартість не перевищує суму 300 євро, звільняються від оподаткування.

© http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?pf3511=40331

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

вдруг кому-то пригодится. ваучер на 10% скидку на чейне, вне зависимости от суммы. работает до шестого декабря :

ROW10%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Відтепер посилки з bike-components.de приходять не на пошту, а доставляються кур'єром в руки під розписку. Доставкою займається фірма "РОСАН"

Трохи дивує і радує їхній графік роботи, одну посилку доставили мені вранці, а ще дві сьогодні (в суботу ввечері) близько 21ї години.

На коробках БК не вказується номер мобільного отримувача, але кур'єр сам записав його і обіцяв в майбутньому передзвонювати перед тим, як везти посилку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росан/Мiст? именно они доставляли мне вторую Lefty из штатов и раму для найнера потом. все в целости и сохранности прибыло, отдали лично в руки под роспись :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Надумав взяти таку штуку http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=67594 (xxlarge black)

Ніхто найближчим часом не планує купувати щось на чейні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще трохи інформації про Росан і DHL.

Нещодавно я отримав посилку з Німеччини. Відкрив коробку і здивувався - товари були явно не мої, я їх не замовляв.

На коробці була одна наклейка від Росан, на якій вказане моє ім'я та адреса, а друга наклейка від магазину вказувала на іншу людину з Запоріжжя.

Схоже, працівники Росана просто переплутали посилки коли їх наклеювали.

На щастя на тій посилці був номер телефону отримувача (магазин інший, не байккомпонентс). За тим номером я одразу зателефонував і попередив людину щоб не хвилювалась. Також повідомив Росан про помилку. Кур'єр забрав посилку, склавши якийсь акт.

Далі було довге очікування з періодичними дзвінками у Росан. Посилку в Запоріжжя вони доставили швидко, а мою чомусь довго не могли знайти.

Але через 2 тижні я таки її отримав цілу і неушкоджену.

І ще одна історія.

Зробив я замовлення на БК, але імейл про відправлення чомусь довго не приходив.

Пишу на підтримку БК, кажуть - замовлення ваше вже давно відправлене.

Питаю, чому немає лінка з трекномером? Кажуть - знайдемо і відправимо.

І так кілька разів.

Потім прийшов лист від БК. Кажуть: DHL зізнався що загубив цю посилку і повернув нам кошти за неї, ваше замовлення ми відправимо повторно.

Але та загублена посилка потім таки прийшла до мене :)

Відправлена вона була в той час, коли посилки йшли через Росан, але поступила вона чомусь на поштове відділення...

Тому, з одного боку зручно, коли посилки приносить кур'єр додому. А з іншого - стрьомно, коли з ними такі чудеса робляться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але та загублена посилка потім таки прийшла до мене :)

Но денежки им ты отправлять не стал, да? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага... :_08:

Повезло) Т.е. получил две посылки? если да, то рекомендую перевыпустить карту, а то вдруг разберутся и придет списание по карте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Имеет моральное право. Столько натерпелся;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І це ще не всі мої пригоди :)

Замовляв я собі переднє колесо Hope Hoops Pro2 Evo ZTR Crest 29er Щоб отримати безкоштовну доставку набрав собі ще дрібниць різних: камери, флягу і насос.

Замовлення пропатив. Через деякий час в аккаунті бачу, що замовлення моє відправлено без насоса, хоча на момент замовлення його було в наявності "10+"

Насос обіцяють відправити як тільки він поступить. І одразу на наступний день відправили і насос окремою посилкою :)

Отримав я посилку, відкрив, і бачу - шось не то... Втулка якась інша по формі. Роздивився, що прислали мені колесо не Hope Hoops Pro2 (яке я замовляв), а Hope Hoops Pro2 Evo SP (втулки з прямим підведенням спиць Straight Pull) але комплект запасних спиць був таки для звичайних. Робити обмін не хотілося, все таки Straight Pull рулить :) Але в підтримку вігля написав. А ті пообіцяли безкоштовно відправити мені комплект запасних спиць для мого колеса.

Але ж треба замовити і заднє. Якщо Hope Hoops Pro2 Evo ще майже вписувалося в ліміт 200євро, то Hope Hoops Pro2 Evo SP вже ніяк ні...

Не по феншую ставити різні колеса на перед і зад :) Довелось замовити колесо з доставкою на німецьку адресу, а звідти мені його повинні передати.

Трохи переплатив - 19% German VAT. Але проти наших 44% - це ще нормально.

До того ж мені підвернувся ваучер на знижку, тому реально я переплатив лише якихось 10 євро.

Отак почався у мене новий рік :) Невже такі приколи будуть переслідувати мене увесь сезон? :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чьо нє, нормальні ж приколи)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Straight Pull рулить :)

Та взагалі HOPE рулить в любому випадку :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за такі гроші, навіть алівіо буде рулити, ти шо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...