Перейти до змісту

Підключення компа до домашнього кінотеатру

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Plum підєднав я телевізор. Звук пішов на телевізор по обох кабелях. А от розьєднати як його я не зрозумів чи то не зміг, чи воно взагалі не можливо без другої аудіокарти.... ТОму виходить нема різниці який кабель купувати, можно і того шо дешевший. Але треба 10 метрів мабудь.

:0049: :0049: :0049:

Опубліковано

Plum шото мені підказує шо звуковуха дешевше буде.... Головне потім таки якось той звук розвезти. Але то буде по встановленню другої звуковухи та як знайду кабель.

Опубліковано

Кабель DVI-HDMI можеш на який тиждень-другий лишити в себе, якщо тобі довжини вистачить, я ним зараз не користуюсь.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Не можу зрозуміти проблеми.... Відкриваю програвач на телевізорі на весь екран. Запускаю іграшку на моніку і все - на телевізорі зображення пропадає... якось екран чи то розтягується чи то не розумію що. Чути що звук іде, а зображення нема. Пів робочого столу показує...

Опубліковано

Plum в мене не зовсім чорний екран,а так якби єкран ще заїхав далві вліво, тобто видно пів робочого столу та половину єкрану чорне. ну нічого. буду шще пробувати.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Привіт всім

Маю деякий досвід в цьому питанні.

В компі стояв супутниковий приймач SkyStar 2 відяха X260 звук Creative X-Fi і на борту.

для передачі звуку по HDMI кабелю на плазму панасонік потрібно було двужильний кабельок

втикнути в спеціальний розєм на мамці і в відяху - тоді звук був на тв,

а з оптичного виходу в креатіві пускав на домашній кінотеатр.

Зараз зібрав медіацентр на базі мамки G43, там встроєне відео Intel HD4500 - звук передається на тв без будь-яких налаштувань.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...