Перейти до змісту

Кофлікт на Завокзальному ринку

Kazus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прочитав десь в неті що "Скорпіони" спецом викликали експертів які оцінювали відразу шкоду заподіяну автівкам які стояли. А ті "експерти" констатували що на авто лише ржавична і м"ятини які з"явились раніше. Кароч виходить, що машини після того як демонтували кришу стали виглядати краще як до демонтажу

Знайшов де читав http://pravda.lutsk.ua/news/13433/

• Відповідей 367
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Доречі про ціни. В серпні ходив по тому ряду і цікавився цінами на точки я кі продавались. Так от було пару від 16 до 20 метрів квадратних і ціна була від 20 до 50 тис у.о. Я був в шоці

Опубліковано

кагбы так выразится покультурнее без мата

про етот безпредел

не лучше промолчу..... пойду счас посмотрю что там к чему

Опубліковано

"У ПФ «Скорпіон-Сервіс» кажуть: аби перевірити стан автомобілів, які під час демонтажу були під конструкцією і мали слугувати перешкодою будівельникам, підприємці викликали експертів. Проте замість свіжих пошкоджень спеціалісти зафіксували лише заржавілі подряпини та… «перебитий» номер на автівці одного з підприємців."

:D

Опубліковано
Рішення Господарського суду Волинської області та Львівського Апеляційного Господарського суду:

post-3074-1245057328.jpgpost-3074-1245057337.jpgpost-3074-1245057319.jpg

Тобто демонтаж накриття зроблено проти рішення суду?

Опубліковано

Годину назад проїжджав по К.-Карого - стоїть трактор, люди в формі..... Робочі шось колупаються біля крайніх контейнерів.....

Опубліковано

В шесть вечера вытащили краном контейнер на середину экс-прохода и говрят - чё хотите с ним, то и делайте. Люди заблокировали машиной выезд и говорят - ставьте его на место. Рабочии в недоумении разводят руками. Милиция ласково смотрит на происходящее.

** маты вырезаны ;)

Опубліковано

Всі ввідносини між господарюючими обєктами повинні бути на папері. Навіть якщо вони не досконало виписані. А то хтось щось обіцяв, хтось комусь шалені гроші давав. Хтось хороший хтось поганий. Якщо когось кинули на гроші то вирок один БУНТ. Якщо це просто вот ми тут у вас орендували давай тепер нам землю і мол все а нам пох. на твої плани. Вот підприємці давали гроші за свої бутікіі, а що скорпіони не давали гроші за землю під оренду. Як на мене людини небізнаної , виходячи з того що підприємці були суборендарями - 1, цілий рік вже зрозуміло що треба звідти забиратись -2, значить треба забиратись, забрати з собою все що можна і плитку, і кришу, і ларьки, і пісок під плиткою. Вот базар новий ввідкрився, я наприклад почну туди ходити - є де стати машиною немає того засранства навколо. і т.д.

Опубліковано
Вот базар новий ввідкрився, я наприклад почну туди ходити - є де стати машиною немає того засранства навколо. і т.д.

А це де ? :)

Опубліковано

2vanus

-"Вот базар новий ввідкрився, я наприклад почну туди ходити - є де стати машиною немає того засранства навколо. і т.д. "-

ходи кто те не дает или езди каждому своё как говорится

жаль что ты не на месте базарников

тогдабы запел по другому)))

а новый базар тоже скоро засрёсся

и по теме

Токарский забрал брукивку и крышу -- и что он етим добился?

брукивку новую положат ето не проблема

а народу седня на ряду было почти не пробится (с утра)

причом не базарников а потенцыальных покупателей----вото реклама я понимаю

а действия Токарского похожина--действия маленького мальчика с рогаткой

(особенно про контейнет каторый он хотел вытянуть на середину ряда)

Опубліковано

Коротке відео вчорашніх подій.

Фото "старих іржавих" подряпин на автомобілях:

post-3074-1245165766.jpgpost-3074-1245165772.jpg

Опубліковано

2Kazus

а вмятина старая

автомобили эксперты проверяли (слепые и купленные)

а машинки пострадали неподецки вообщето

на фотках ето ешо цветочки)))

Опубліковано
Ламать не строїть :( ппц був єдиний цивілізований і оствітлений прохід через базар...

Прохід вже давно не освітлювався. Цілий ряд відрубили від електрики щоб вижити звідти всіх базарників

Опубліковано

Интересно, чем всё это закончится? В следующий понедельник пригонят будьдозеры и беркутовцев?

Опубліковано

Законних підстав для проведення подальших робіт у них немає. Ця бруківка і накриття ПФ "Скорпіон Сервіс" була "винна" невідомому підприємцю. Причому в понеділок ввечері підприємці самі забирали її з проходу, і прибирали прохід від залишків "демонтажу". Контейнери засовували назад за допомогою живої сили.

Опубліковано
«Якщо ситуація не буде вирішеною між підприємцями, то доведеться винести питання на сесію міської ради і зробити замість торгового ряду проїзд між вулицями Карпенка-Карого та Кравчука», − обурюється міський голова.

а лучше засадить вишнями и розами,поставить скамеечки и фонтан.

Опубліковано
Він заявляє, що втручатись у конфлікт не буде, чекаючи остаточного рішення суду і його виконання.

169 пост - рішення суду. Якого ще він чекає???

Опубліковано
зробити замість торгового ряду проїзд між вулицями Карпенка-Карого та Кравчука

доречі, ця дорога дуже бажана - зменьшиться навантаження на світлофор біля ТАМ-ТАМу.

Опубліковано
так була ж вона там

базар її "з*їв"

так я знаю, от тільки до створення того ряду по ній ще можна було проїхати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...