Перейти до змісту

Кофлікт на Завокзальному ринку

Kazus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація на даний момент така:

Справа в тому, для того щоб розрахуватись зі своїим боргами фірмі ПФ "Скорпіон-Сервіс" перед "підприємцем" Кравчуком ...(невідомий), вона змушена віддати накриття даху та бруківку, що знаходиться на території торгово-пішохідної зони між вулицяим Кравчука та Карпенка-Карого. Але, директор ПФ "Скорпіон-Сервіс" Токарський В.В. абсолютно втративши совість

забув, за чий кошт було здійснено накриття даху та бруківки на даній території. Нагадаю, - це було здійснено саме за кошти підприємців, які працюють на згадуваній території!!!

Для того щоб проводити демонтажні роботи необхідно отримати дозвільні документи від міської влади (це прописано в судовому наказі!), але декому плювати на закони - дозвільних документів не існує(як можливо підтвердити те, чого не існує??). Будівельникам необхідно перекрити торгово-пішохідну зону для проведення робіт, але для цього необхідно отримати дозвіл міської ради - на даний момент якого немає.

На разі, в понеділок 15.06.2009 о 10.00 готується нова спроба незаконної!!! рейдерської атаки.

За дорученням СК "Солідарність" Лець В.Ю.

ЗІ. Далі буде..

Опубліковано

а підприємці будуть згодні на демонтаж якщо їм повернуть гроші за встановлення даху і бруківки?

я так зрозумів фактом є те що бруківка і дах не належать підприємцям, тому є такий варіант, підприємці скидуються і купляють стягувачу металоконструкції і бруківку, при цьому усі у виграшу, одні не тратять гроші на демонтаж інші потім на встановлення. Чи стягувач хоче саме ці конструкції і бруківку бо вони особливі?

Опубліковано

Знаю деяких підприємців які чудово розуміли на який час їм давалась земля під торгівлю від ЮВАНТА. Вони наразі покинули свої вагончики і зробили свої магазини в іншому місці. Раджу всім іншим так зробити. А то мля безпредел якийсь.

Це що получається, я вот даю в оренду гаражик одним ребятам які ковку роблять, то що вони тепер захочуть землю під моїм гаражем, бо вони панімаєш вже 3 роки там. А фііг їм. Бізнес є бізнес.

Опубліковано

да, це схоже на шахрайство, спочатку підприємці переконали Скорпіон на прокат бруківки і даху, а тепер силою намагаються заволодіти чужим майном.

Опубліковано

а я бы встал на сторону "базарников" в этом случае,

ибо все понимают как это делается, как все бралось в оренду и за чьи деньги

а потом, получается, что базарники вобше ни на что немогут притендовать

а всякие продажи металоконструкии подставным лицам, это абсче прикол

p.s. кстати, в Юванте сколько стоит магазинчик? или берется в оренду? через пару лет не скажут - "а ну пошли нафиг, мы будем тут строить магазинчик побольше"

Опубліковано

2vanus

класный ты советчик однако)))

с ряда ушли те кто купил магазинчики изначально

а остальные купили у второго или третьего хозяили по слухам за

70.000 и больше тысяч (реальную цену незнаю поетому врать не буду)

с условием что магазин простоит 50 лет и никто его не тронет

а теперь приходит дядя Токарский и говорит: на те пару тысяч и вали отсюда

(забыв при етом о своих обещаниях) потомучто мне денег не хватает на 2 хаммер)

П.С. перед тем как советовать

поторгуй на базане пару-десять лет

и узнай как ето когда от базара зависит образно выражаясб твое благополучие

Опубліковано

Сьогодні зі сторони карпенка-карого стояв бусик міліції, купа народу в формі. Через 15 хвилин проїжджав, то чув якийсь звук типу стуку пластиком по бруківці, чи щось схоже. Глянути не встиг, бо ситуація на дорозі не дала.

с ряда ушли те кто купил магазинчики изначально

а остальные купили у второго или третьего хозяили по слухам за

70.000 и больше тысяч (реальную цену незнаю поетому врать не буду)

с условием что магазин простоит 50 лет и никто его не тронет

я розумію, що обідно, але нічого не поробиш - бачили очі що брали. а вірити обіцянкам людини, яка рубить на вас бабло, як мінімум наївно.

Опубліковано

Рішення Господарського суду Волинської області та Львівського Апеляційного Господарського суду:

post-3074-1245057328.jpgpost-3074-1245057337.jpgpost-3074-1245057319.jpg

Опубліковано

вчора йшов через цей критий ряд десь біля 12 вечора. Там було десь 10 може більше легковиків. майже під кожною точко. а в"їзд з К.Карого був заблокований вантажівкою. Сьогодні на фото я машин не бачу.

Опубліковано

Коли демонтували кришу, то машини стояли і все падало на них. Причому вигнати машини міліція не давала.

Опубліковано
Коли демонтували кришу, то машини стояли і все падало на них. Причому вигнати машини міліція не давала.

Посмотри на фото, о каких машинах речь? Всё железо падало на землю. Если что-то и летело на машины (в пол-шестого утра), то это осколки стеклопластика, которым были покрыты металлические конструкции.

Опубліковано

Ввечері постараюсь викласти відео. Там добре все видно. Після того як падали ті куски, то на кришах деяких автомобілів були вм'ятини.

Опубліковано

Прочитав десь в неті що "Скорпіони" спецом викликали експертів які оцінювали відразу шкоду заподіяну автівкам які стояли. А ті "експерти" констатували що на авто лише ржавична і м"ятини які з"явились раніше. Кароч виходить, що машини після того як демонтували кришу стали виглядати краще як до демонтажу

Знайшов де читав http://pravda.lutsk.ua/news/13433/

Опубліковано

Доречі про ціни. В серпні ходив по тому ряду і цікавився цінами на точки я кі продавались. Так от було пару від 16 до 20 метрів квадратних і ціна була від 20 до 50 тис у.о. Я був в шоці

Опубліковано

кагбы так выразится покультурнее без мата

про етот безпредел

не лучше промолчу..... пойду счас посмотрю что там к чему

Опубліковано

"У ПФ «Скорпіон-Сервіс» кажуть: аби перевірити стан автомобілів, які під час демонтажу були під конструкцією і мали слугувати перешкодою будівельникам, підприємці викликали експертів. Проте замість свіжих пошкоджень спеціалісти зафіксували лише заржавілі подряпини та… «перебитий» номер на автівці одного з підприємців."

:D

Опубліковано
Рішення Господарського суду Волинської області та Львівського Апеляційного Господарського суду:

post-3074-1245057328.jpgpost-3074-1245057337.jpgpost-3074-1245057319.jpg

Тобто демонтаж накриття зроблено проти рішення суду?

Опубліковано

Годину назад проїжджав по К.-Карого - стоїть трактор, люди в формі..... Робочі шось колупаються біля крайніх контейнерів.....

Опубліковано

В шесть вечера вытащили краном контейнер на середину экс-прохода и говрят - чё хотите с ним, то и делайте. Люди заблокировали машиной выезд и говорят - ставьте его на место. Рабочии в недоумении разводят руками. Милиция ласково смотрит на происходящее.

** маты вырезаны ;)

Опубліковано

Всі ввідносини між господарюючими обєктами повинні бути на папері. Навіть якщо вони не досконало виписані. А то хтось щось обіцяв, хтось комусь шалені гроші давав. Хтось хороший хтось поганий. Якщо когось кинули на гроші то вирок один БУНТ. Якщо це просто вот ми тут у вас орендували давай тепер нам землю і мол все а нам пох. на твої плани. Вот підприємці давали гроші за свої бутікіі, а що скорпіони не давали гроші за землю під оренду. Як на мене людини небізнаної , виходячи з того що підприємці були суборендарями - 1, цілий рік вже зрозуміло що треба звідти забиратись -2, значить треба забиратись, забрати з собою все що можна і плитку, і кришу, і ларьки, і пісок під плиткою. Вот базар новий ввідкрився, я наприклад почну туди ходити - є де стати машиною немає того засранства навколо. і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...