Перейти до змісту

Валютний ринок, Луцьк і не тільки

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сегодня, 15 декабря, торги на межбанковском валютном рынке завершились в диапазоне 8,25-8,33 грн за доллар.

взавтра чекаєм 8,30-8,40 за бакс

• Відповідей 729
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Страна идиотов, блин. НацБанк - бесполезная структура. Правительство - группа пох..стов. Да объявите уже дефолт, чтобы всё сразу накрылось, достала эта агония гривны. Не ту страну назвали Гондурасом - начинаешь верить в эту фразу :D

Опубліковано

Евро круто вырос EUR/USD 1.3680, интересно что будут дальше завтра ждем 8.3-8.8? Теперь фразу "не ту страну назвали Гандурасом" будут говорить другие вот так "не ту страну назвали Украиной" :D Это ж как надо было над страной поиздеватся, и мы этих уродов еще и выбирали и на майдане стояли, вот суки...

Опубліковано

Щось я підозрюю що це тільки квіточки, а ягідки будуть після Нового Року, коли вони вже все вкрадуть і продадуть н*х.. ту Україну. Сорі за різкість, але вже просто немає терпіння...

По темі, завтра чекаю на курс 8.5 приблизно, але вже просто істерика бере дивитись за тим курсом :D

Опубліковано

Понравилась реплика одного из учасников форума финанс уа

"Мировой финансовый кризис не успел добраться до Украины.... его опередил полный украинский ...здец"

Опубліковано

Да сьогодні курс 8.10 на 8.35 і по невідомим причинам буде дорожчає далі!!!!! валютчики в цей період "деньгу" прямо "косять".

Опубліковано
Да сьогодні курс 8.10 на 8.35 і по невідомим причинам буде дорожчає далі!!!!! валютчики в цей період "деньгу" прямо "косять".

кому це не відомі причини??? вчора було аж дві причини:

рас

"...На думку директора департаменту казначейства УБРП Віктора Єрасова, на курс долара зараз тисне збільшення гривневої маси. "Якщо гривня в системі є, це стимулює попит на долар. Тенденція така, що юридичні і фізичні особи усе ще намагаються купити валюту прозапас", - говорить він. Дійсно, залишки на коррахунках на вчорашній ранок склали 22 мільярда гривень, збільшившись за попередні три дні на 4 мільярди..."

дфа

"...У той же час основною причиною чергового піку курсу національної валюти банкіри називають підвищений попит на долари з боку НАК "Нафтогаз України". "Судячи з обсягів заявок, на ринок виходить "Нафтогаз", якому треба скупити валюту для розрахунків за газ до кінця року. У держкомпанії залишилося не так вже багато часу до різдвяних і новорічних свят, щоб зібрати 2 мільярди доларів", - розповідає начальник казначейства одного з великих українських банків.

"Крім як на міжбанку, "Нафтогазу" брати стільки валюти нема звідки. У той же час Нацбанк не може проводити активні інтервенції на міжбанку з метою стримування курсу, тому що не має у своєму розпорядженні достатній обсяг міжнародних резервів. По них є певний ліміт, що поставив МВФ", - додає скарбник іншого банку...."

причини відомі. ти ними головне поцікався :D

Опубліковано
А вы что, до сих пор ещё верите, что доллар вот так просто возьмёт и упадёт? :D

А при чем тут доллар? Он не просто возьмет и упадет, во всем мире он и не переставал падать...

Просто наша гривна впереди планеты всей! И я бы спросил об основаниях (экономических либо политических

либо спекулятивных) для восстановления гривны?...

Опубліковано
И я бы спросил об основаниях (экономических либо политических либо спекулятивных) для восстановления гривны?...

alex1973, вони точно такі ж як і причини падіння гривні зараз. в ситуації коли регулятор з інтервенціями на ринок не виходить, ринок діє чисто по законам ринку. є продавець доларів, є покупець. а якщо покупці все йдуть і йдуть - то чому б мені кожну наступну партію не виставляти в +10-30 копійок? ну хіба я ворог собі?

думаю з січня, як нафтогаз і народ наїдяться, все буде навпаки - виставлю бід по 8 - година, дві нема реакції - шуму виставлятись по 7,80 і чекати - ніхто не зголоситься ще опущу... так і дойде десь до 6,5-6,8 за дуляр

Опубліковано
думаю з січня, як нафтогаз і народ наїдяться, все буде навпаки - виставлю бід по 8 - година, дві нема реакції - шуму виставлятись по 7,80 і чекати - ніхто не зголоситься ще опущу... так і дойде десь до 6,5-6,8 за дуляр

ціну так виставляють тільки при дефіциті валюти, коли попит перевищує пропозицію і навпаки... крім цього існує ще дофігіща чинників впливу на ціну...

Опубліковано
"...У той же час основною причиною чергового піку курсу національної валюти банкіри називають підвищений попит на долари з боку НАК "Нафтогаз України".

Блін, останнім часом дуже цікавить питання, а що робив Нафтогаз влітку, коли доллар був по 4,6? Не купляв, бо думав що восени ще подешевшає і його будуть даром роздавати? І чому в минулі роки такого не спостерігалося, тоді за газ по іншому платили?

Опубліковано
ціну так виставляють тільки при дефіциті валюти, коли попит перевищує пропозицію і навпаки... крім цього існує ще дофігіща чинників впливу на ціну...

правда? а ти глянь дилинг зараз. там як раз яскрава картина в підтвердження моїх слів...

кста один цікавий нюанс - Нафтогаз принципово поки тримає свої запити на рівні десь 7,75...

Опубліковано
Блін, останнім часом дуже цікавить питання, а що робив Нафтогаз влітку, коли доллар був по 4,6? Не купляв, бо думав що восени ще подешевшає і його будуть даром роздавати? І чому в минулі роки такого не спостерігалося, тоді за газ по іншому платили?

Нафтогаз болт забив на той борг і спочатку мароз включив, що ніх. він нікому невинен.... а коли Росія поставила питання ребром, що газ вирублять - тада начали всі думать де зелених набрать

Райффайзен Банк Аваль:

Долари США 7.80 / 8.65

Євро 10.5 / 12.00

Опубліковано

панове, є промінь надії

"НБУ продасть Нафтогазу валюту минаючи міжбанк

Нацбанк продасть НАК Нафтогаз України валюту для забезпечення розрахунків за імпортовані енергоносії, минаючи механізм закупівель на міжбанківському валютному ринку, а також участь у валютному аукціоні.

Про це повідомило РБК джерело в НБУ. "

Опубліковано
панове, є промінь надії

b0rg ти напевно читав "Луч света в темном царстве" не вже "царство" не ми ??

Опубліковано
И я бы спросил об основаниях (экономических либо политических

либо спекулятивных) для восстановления гривны?...

а я іще з вересня усіх запитую, досі нічого путнього почути не можу...

може ти просто не чуєш того що сам хочеш почути, а решту ігноруєш? ;)

Опубліковано

кому це не відомі причини??? вчора було аж дві причини:

рас

"...На думку директора департаменту казначейства УБРП Віктора Єрасова, на курс долара зараз тисне збільшення гривневої маси. "Якщо гривня в системі є, це стимулює попит на долар. Тенденція така, що юридичні і фізичні особи усе ще намагаються купити валюту прозапас", - говорить він. Дійсно, залишки на коррахунках на вчорашній ранок склали 22 мільярда гривень, збільшившись за попередні три дні на 4 мільярди..."

дфа

"...У той же час основною причиною чергового піку курсу національної валюти банкіри називають підвищений попит на долари з боку НАК "Нафтогаз України". "Судячи з обсягів заявок, на ринок виходить "Нафтогаз", якому треба скупити валюту для розрахунків за газ до кінця року. У держкомпанії залишилося не так вже багато часу до різдвяних і новорічних свят, щоб зібрати 2 мільярди доларів", - розповідає начальник казначейства одного з великих українських банків.

"Крім як на міжбанку, "Нафтогазу" брати стільки валюти нема звідки. У той же час Нацбанк не може проводити активні інтервенції на міжбанку з метою стримування курсу, тому що не має у своєму розпорядженні достатній обсяг міжнародних резервів. По них є певний ліміт, що поставив МВФ", - додає скарбник іншого банку...."

причини відомі. ти ними головне поцікався ;)

Рас і дфа це суб"єктивні причини,які говорять банкіри-тому що нічого іншого вони сказати не можуть!А під словами "...невідомим причинам..." я мав на увазі те що нам для врегулюванння економічного становища і СИТУАЦІЇ НА ВАЛЮТНОМУ РИНКУ були надані кошти у декілька(не знаю точно скільки) млрд. $ ,яким чином це не допомогло!?

А на рахунок того що Нацбанк немає коштів це МІФ і всі про це знають,про це доречі говорив навіть сам В.А.Ющенко! Те що Нацбанк не продає $ або продає по ціні міжбанку,він створює штучний ажиотаж на ринку валюти(її дефіцит),але в один прекрасний день коли на їх думку бакс досягне своєї вершини вони продадуть надзвичайну кількість $ і створять його надлишок,в результаті чого гарненько зароблять і знизять ціну покупки.Просто наш народ дуже прив"язаний до долара і не розуміє що сам же і добавляє дров у вогонь!

А на рахунок чи впаде ціна на долар ? Впаде нодмінно і повірте суттєво!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...