Перейти до змісту

Зміни Правил Дорожнього руху в Україні

LITR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
С 17го ноября сего года в Украине вступают в силу закон о новых размерах штрафов в ГАИ. Об этом много шумихи на автомобильных сайтах, я же решил осветить нашу сторону изменений:

Нарушение правил Дорожного Движения особами, которые управляют велосипедами - штраф от 85 до 136 грн.

Те же самые нарушения, но в состоянии опьянения - штраф от 136 до 170 грн.

Нарушения, которые стали причиной создания аварийной ситуации - штраф от 170 до 255 грн.

ну чо, накатаємось :D , тепер можно і з ментами потягатись!!!! :D:) :) :lol:

Опубліковано
Ну нарешті покатушники почнуть теж штрафи платити :)

точно, а то влізуть в лівий крайній ряд і волочаться там, їх би попересаджувати на велотренажери на які підєднати генератори і нехай крутять педалі з хоч з якоюсь користю, а то вештаються тупо без діла ;)

Опубліковано

Троекратное "Гы" :)

Мне интересно посмотреть, как ГАИ собирается догонять байкеров в городе. Разве что вновь создадут мобильный отряд "Пасификов" ;)

Опубліковано
ГАИ собирается догонять байкеров в городе. Разве что вновь создадут мобильный отряд "Пасификов" ;)

хотів б сам на це побачити, ага пом після кожної гонки ішли б до макара на ремонт :lol:

Опубліковано

Victor_1989

точно, а то влізуть в лівий крайній ряд і волочаться там, їх би попересаджувати на велотренажери на які підєднати генератори і нехай крутять педалі з хоч з якоюсь користю, а то вештаються тупо без діла happy.gif

МДА...

Не всі.... повір..... далеко не всі.... там "волочаться". Я зазвичай шосейником, як стаю в лівий крайній ряд... бо в правому від маршруток нема куди дітися..... включаю велику зірку і їду на шв за 40 км/год... для міста з постійними світлофорами і пішоходами.... за очі і за вуха.. а з гірки, з мосту чи шляхопроводу і всі 60...... так, що не треба думати про всіх, коли побачив одного чи двох. хватає дебілів і у ВАС і у НАС......

Внатурі.... Хотів би я побачити цю погоню... До першого бардюра, чи спуску в парк, чи тупо на тротуар і в другу сторону... БРЄД.

Поки не буде культури поведінки на дорогах.... ті всі штрафи ДО ДУПИ. Особливо велосипедистам. ;)

"ПАСИФІКІ"

Яка там гонка.....? на чому ...? за ким...? а саме головне КОМУ їздити.....???

Я собі це уявляю... Пригунів не зловлять бо не вміють перешкоди так долати.... Кантрійників - швидкості, технічності бракне... Шосерів.... ваащє... :):D :D

Опубліковано

А матрасника на двухподвесе ваще никто не догонит - в такое унылое анальное г@вно никто не посунется. :)

Опубліковано

Блін. Одразу видно наш менталітет. Всі хваляться як вони будуть зйо...кхм... втікати від ДАІ, і фік хто сказав "а я їжджу по правилах - мені боятися нічого".

Я напевне єдиний на весь Луцьк придурок, який велосипедом на порожньому пішоходному переході на червоне світло зупиняється.... Я не кажу що я зовсім не нарушаю. Але я стараюся їздити по правилах.

Опубліковано

Вампірич при чому тут менталітет, особисто я завжди показую рукою поворот, проспускаю пішоходів, і стараюсь ставати на світлофорах (хоча дуже важко зупинитись на світлофорі біля 5-ї школи, там з мосту як набереш маху за 60 км/год, так впадляк ставати, але пролітаю я там тільки тоді як знаю що ніхто дорогу не переходить :) ). Взагалі згідний з Лєксом до ДУПИ всі ті штрафи, вони хіба піднімуть таксу хабарів, і більш нічого, поки кожен з водіїв не стане свідомим. Нас велосипедистів як ніхто не поважав на дорозі і не рахував учасником дорожнього руху, так і не буде! Але ми мстимся, і мстя наша страшна! Але обіцяю, ремені безпеки на вєліку пристібати почну :D:D;) а вс тані алкогольного сп'яніння вапше не личить велосипедитсу їздити!!! за це і вип'єм :) !!! :D:D:D

Опубліковано
Вампірич при чому тут менталітет,

xоча дуже важко зупинитись на світлофорі біля 5-ї школи, там з мосту як набереш маху за 60 км/год, так впадляк ставати, але пролітаю я там тільки тоді як знаю що ніхто дорогу не переходить :) ).

От при тому менталітет. От заборонено рух на червоне, але ж "ай нікого нема, ай проскочу, ай нічо не станеться".

І різниця між велосипедистом і джигітом на мерседесі, які думають так само в ступені трав нанесених нещасному пішоходу якому раптом заманеться там перейти.

Взагалі згідний з Лєксом до ДУПИ всі ті штрафи, вони хіба піднімуть таксу хабарів, і більш нічого, поки кожен з водіїв не стане свідомим.

Нас велосипедистів як ніхто не поважав на дорозі і не рахував учасником дорожнього руху, так і не буде!

А може варто почати з себе, а не чекати, поки ВСІ стануть свідомими? Чого нас не поважають? Бо переважна більшість велосипедистів їздять нарушаючи всі підряд правила (проїжджають на червоне, перехрестя перетинають чорт зна як і т д). Я вважаю, що якщо велосипедисти будуть дотримуватися правил то з часом і повага з"явиться.

Взагалі, якщо взяти тільки учасників велопаті, то це маленька частина всіх велосипедистів. І ті, кого я знаю з особисто, все таки стараються дотримуватися ПДР (Лєкс - ;) )Більшість же (діти, дядьки з тітками по селах і т д з роду "україна" і "мінськ", короче ті, хто не захоплюється велоспортом серйозно) абсолютно не дотримуються правил, і геть не дбають навіть про власну безпеку.

Можливо ці штрафи оцю переважну більшість все-таки хоч трішки заставлять переглянути свою поведінку на дорозі. Принаймні хочеться на це надіятися.

Опубліковано

мені так кажеться шо ці штафи ну може і введуть, але приділяти увагу до них нестануть, ну ніхтож з хлопців у пагонах :) нестане ганятись за нами(райдерами, лосями і шосейниками), а якщо і стануть ;) то ніколи не догонять нас!))))))

Опубліковано
Блін. Одразу видно наш менталітет. Всі хваляться як вони будуть зйо...кхм... втікати від ДАІ, і фік хто сказав "а я їжджу по правилах - мені боятися нічого".

Я напевне єдиний на весь Луцьк придурок, який велосипедом на порожньому пішоходному переході на червоне світло зупиняється.... Я не кажу що я зовсім не нарушаю. Але я стараюся їздити по правилах.

Ти не один. :D Я теж зупиняюсь на червоне світло.

Опубліковано
Ти не один. :) Я теж зупиняюсь на червоне світло.

Останавливаться на каждом светофоре, это излишне. Если нет машин (или почти), можно проскочить, хотя скорость все-же сбавлять следует.

К тому же, это еще зависит от загруженности перехода.

Опубліковано
Останавливаться на каждом светофоре, это излишне. Если нет машин (или почти), можно проскочить, хотя скорость все-же сбавлять следует.

К тому же, это еще зависит от загруженности перехода.

Кстати, из-за принцыпа "проскочить" возле 5-й школы все аварии. Каждый помнит про "зеленую улицу", по этому все свое внимание и взор устремляет на светофор, при этом давит на газ, не замечая перед собой другое авто... Банально, но факт.. :)

Так что, новые тарифы и правила, думаю, немного сделают людей внимательными...

Опубліковано

Блін я вот оце все читаю, і мене чогось пробиває на ржаку від того що ви кажете :0057::0016::);)

шось я неразу не бачив щоб хтось з велосипедістів ставав на червоне світло, хоча ні брешу бачиа, тікі якійсь старенькій дін на "Україні" і все!!!!

всі такі чесні до пори року!((( ой шось я сомніваюсь шо ви всі дотримуєтесь правил, навіть на поворотах!

Опубліковано
Блін я вот оце все читаю, і мене чогось пробиває на ржаку від того що ви кажете :) :) :rolleyes::P

шось я неразу не бачив щоб хтось з велосипедістів ставав на червоне світло, хоча ні брешу бачиа, тікі якійсь старенькій дін на "Україні" і все!!!!

всі такі чесні до пори року!((( ой шось я сомніваюсь шо ви всі дотримуєтесь правил, навіть на поворотах!

До пори до часу ті всі смішки. Чим ти хвалишся? Тим що нарушаєш і плювати на ПДР хотів? Великий подвиг, ніц не скажеш...

Ліпше похвалився б тим що дерево посадив :)

На перехрестях (якщо саме це ти мав на увазі під словом "поворот"), враховуючи, що деякі вулиці у нас доволі навантажені, я злажу з вела і в руках перевожу через пішохідний перехід.

І взагалі, я часом їжджу автомобілем, тому маю уявлення, до чого може призвести велосипедист, який вирішив "проскочити" перед тобою.

Опубліковано

вампір!!! нема мені чим занятись чим тут хизуватись або хвалитись тим що вот я якій що нарушаю ПДР :P

протри очи, я клоню до того сікі вже ганяю по місту то неразу не бачив щоб хтось з велосипедистів їхав по правилам, то тікі бачив діда якій по правилам їздить!!!!! є такі шо їздити і та не вміють і лізуть туди куди не тре, а пом удівляються чого це на них наїхали

сам я частіше ганяю по пішоходкі!!!! нікого не чипаюти :rolleyes:

Опубліковано
Блін я вот оце все читаю, і мене чогось пробиває на ржаку від того що ви кажете :) :) :P:)

На перехрестях (якщо саме це ти мав на увазі під словом "поворот"), враховуючи, що деякі вулиці у нас доволі навантажені, я злажу з вела і в руках перевожу через пішохідний перехід.

Отож-бо й воно. Ато є багато чудіків які переїзжають дорогу по переходу і незадоволені тим, "ЩО МАШИНИ ЇХ НЕ ПРОПУСКАЮТЬ". Для "обдарованих" поясню - пішохідний(!!!) перехід це не "велосипедний переїзд" :rolleyes:

Опубліковано
вампір!!! нема мені чим занятись чим тут хизуватись або хвалитись тим що вот я якій що нарушаю ПДР :P

протри очи, я клоню до того сікі вже ганяю по місту то неразу не бачив щоб хтось з велосипедистів їхав по правилам, то тікі бачив діда якій по правилам їздить!!!!! є такі шо їздити і та не вміють і лізуть туди куди не тре, а пом удівляються чого це на них наїхали

сам я частіше ганяю по пішоходкі!!!! нікого не чипаюти :)

А ти відіш сусліка? А он єсть....

Якщо не бачиш - не значить що нема.

Опубліковано

Сусліка бачу :P:_07::_39:

а тих хто їздять на велосипедах по ПДР :) ні!!!)))))))

Опубліковано

Сусліка бачу :P:_07::_39:

а тих хто їздять на велосипедах по ПДР :) ні!!!)))))))

Ну як введуть штрафи то може кілька велосипедистів-невидимок, що їздять по правилах, стануть видимими :)

Принаймні хочеться у це вірити

Опубліковано

я думаю, що ніякий ДАІшнік, на вело, коні, чи тим більше машині не захоче гонятися за нами, вони ше з автомобілістами не можуть розібратись ;) Ну а я як і інші: зупиняюсь на світлофорі, пропускаю пішоходів, попереджаю про поворот, і інколи кажу " ну його на***" :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...