Перейти до змісту

КАРАУЛ!!!!!!!! хотят вырубить "дубки" на ГПЗ

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Даа, ну вы и панику развели! Продают участок 10 на 11 метров, а рубать будут 115 на 70 ????

Вот так и рождаються слухи.

Опубліковано
Дубки така сама прикраса ГПЗ, як і літак (біля кінотеатру "Луцьк") 33-го... :):D :D

Як на мене, то дубки набагато гарніші за той літак. Якби ще алкаші там не тусувались, то були б ще гарніші. :D Але де їх тепер нема....

Опубліковано

Як на мене. це лиш початок, чутки зря не народжуються. Спочатку хата, а потім і торгівельний комплекс.

Опубліковано
2 vef. Так я ж цю інформацію, в вигляді фото, давно виклав. Не знаєш, ця ділянка на тариторії Дубків, чи перед тим модним більярдом і магазином з новою та б.в. електротехнікою ? Адреса бульвар Дружби народів, 2б мені ні про що не говорить. Ясно що десь поруч з гуртожитком, а де конкретно, фік її знає.

2 sergyj. 1 сотка = 1х100метрів = 10х10 метрів, чи не так ? Тоді це площа не така вже й велика. Супермаркет там точно не поміститься, хіба що якийсь генделик.

Територія перед Зеброю (де росте береза - аж до самого гадючника) належить Зебрі - так вони кажуть (т.є. приватна власність),

вони там навіть кусок стоянки бруківкою постелили.

Будка ШИНОМОНТАЖА якраз і стояла в тому апендициті, де було сфотано об"яву (до речі в понеділок тільки обривки остались).

По непідтвердженим слухам буде якийсь магазин (може госп., може продуктовий - не знаю).

ІМХО: Якщо там дійсно поставлять магазинчик (да ще й культурний) - я тільки ЗА. Цівілізація, однако.

Але як на цьому не зупиняться, почнуть ше й котеджі будувати в Дубках - треба відразу за транспоранти братись.

Опубліковано

2 vef. Там же і так тої цивілізації, в вигляді магазинів, предостатньо. Салют, навпроти Салюта, в гуртожитку, здається, теж є продуктовий магазинчик. Ринок теж є, жахливий правда, але є. Далі Колібріс.... коротше, сам знаєш, дофіга їх там. Навряд чи багато в нього буде клієнтів. А от якщо якийсь бар зроблять, то нашому народу, аби наливали, скрізь підуть ! ;)

• 2 року потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...