Перейти до змісту

Тихе полювання (любителям грибів)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

бетонка бетонка...

люди вже автобуси бронюють,

представляю що там буде в суботу, неділя свято.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Їздив сьогодні в ківерцівські ліси, місцина глуха молодий соснячок, людей мало і не встигли все витоптати то назбирав середніх по розміру маслючків два відра за кілька годин, а маленьких що тільки вилазять дууууже багато, кілька днів ніхто не потривожить(але це малоймовірно) і буде валом. А от при вході в ліс знайшов одненького білого якого й фотканув.

post-11163-0-76097600-1443031453_thumb.j

Опубліковано

<p>

<br />в неділю кажуть в ліс не ходять , змії фестівалять) <br />
<br /></p>

Декілька років підряд бував саме 27-го, не було фєстіваля. А в інші дні то так, поодиноко зустрічались.

Опубліковано

Сьогодні їздили за маслюками в ківерцівські ліси. Сосновий самосій. По неповному відерцю на людину за 3-4 години. Переважна більшість маленьких. В лісі (більше схоже на поле) сухо. В основному маслюки ростуть поодинокі. Таке враження, що якісь польські збираєш. Треба дощу!

gYoeD.th.jpg

Опубліковано

Сьогодні їздили за маслюками в ківерцівські ліси. Сосновий самосій. По неповному відерцю на людину за 3-4 години. Переважна більшість маленьких. В лісі (більше схоже на поле) сухо. В основному маслюки ростуть поодинокі. Таке враження, що якісь польські збираєш. Треба дощу!

gYoeD.th.jpg

Дякую за звіт, саме сиджу і роздумую куди варто поїхати. Ми постійно їздили в Маневичі там є свої крапки... А от із теперішнім паливом не особливо. От думаю куди б ото поїхати? Можливо підскаже хто?

Опубліковано

Я за маслюками останні роки їздив в Мощаницю (за с.Дерно наліво). Там є молодий соснячок. Хресний позавчора там зібрав більше 2-х відер за 2-3 години. Але то було позавчора. Судячи по борді: чим далі від минулого понеділка, тим слабше з грибами. Плюс, казав, що дорога туди "розбилась". Якийсь чоловік на Мегані ледь доїхав, дико матюкаючись. То щось не було бажання вбивати машину заради сумнівного "улову".

Бажання полювати по-тихому не пропало, а лише розігрілось. Але до нормального дощу в ліс не поїду. Хіба що на шашлик! :)

Опубліковано

В мене батьки за Дерно назбирали маслюків декілька відер, червивих було мало, але дуже вже мокрі.

Я особисто дуже хочу рижиків назбирати.

Опубліковано

Сьогодні їздив в Ківерцівські ліси відро за дві години маслюків нарізав, а так по лісі більш нічого не бачив, треба дощу!!!

post-1458-0-63635500-1443187773_thumb.jp

post-1458-0-00873400-1443187853_thumb.jp

Опубліковано

Сьгодні вирішив зїздити в район Журавич, вдалось назбирати декілька молодих білих, і з того "горя", через Цумань поїхав у Мощаницю, де приблизно зібрав відро також молодих маслюків. Загалом гриби є, але треба шукати відкриті сонячні місця. Думаю ще трохи дощу, теплих ночей, і будуть рости

post-11034-0-96593200-1443190063_thumb.j

post-11034-0-80404900-1443190103_thumb.j

Опубліковано

це точно, а в неділю, свято, хтось збирається?

їду завтра на тіж самі місця якщо не буде дощу!

Опубліковано

Сьогодні вранці їздив знову по глухих місцях(лише одного грибника побачив), загалом в лісі голо й нема нічого. Заїхали в соснинку молоду і на двох набрали купу маслюків за кілька годин, молодих грибочків ще дуже багато а великі брати не варто бо червиві, тож брали в основному середнячкі.

Ось такий от улов, в сумку два відра пересипали.

post-11163-0-10082900-1443208171_thumb.j

post-11163-0-78659300-1443208532_thumb.j

Опубліковано

Прогулял работу))

EceYV.jpg, F1NZo.jpg , fzUJS.jpg ,DgdeK.jpg

У знакомых немного побольше , были подосиновики,немного моховиков нашёл, маслят парочку ну и белые, причом в разных местах разных цветов, коричневая шляпка и бордовая шляпа(боровики) В общем куча позитивных эмоций.

Опубліковано

Був сьогодні в районі Маневич.... гриби є звичайно, але ще малувато...ще тиджень-другий такої погоди і можна буде косити)))... назбирав за пів-дня 10 білих+ 10 польський+ 3 підберезника і відро маслят.... Людей ну дуже багато! Таке враження, що більше ніж самих грибів. Говорив з місцевими, то у них також укос не дуже, так пів-відерця білих максимум. Так, що ще треба трішки почекати урожаю.

Опубліковано

Був сьогодні недалеко від повороту на Журавичі, зранку було маслюків хоть косою коси, з години 10 пригребло люду більш як грибів, на землі тількі одні зрізи від грибів.

post-5013-0-88871800-1443282417_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...