Перейти до змісту

Тихе полювання (любителям грибів)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Їздили сьогодні на бетонку(поворот на Троянівку), на 2-х десь 3-4 відра, в основному польські, але траплялися білі, червоноголовці, бабки.

post-10675-0-97755600-1379874596_thumb.j

post-10675-0-88841400-1379874606_thumb.j

post-10675-0-54519300-1379874614_thumb.j

post-10675-0-27351800-1379874627_thumb.j

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

машин 40 бачив.

Від моєїї крапки до поста машин ну 4-5 максимум було. Рахував над дорогою які стояли

Вранці нарахував біля десятка авто,один навіть автобус був,назад їхав біля 12.30 додому,автівок була куча.

Опубліковано

Був сьогодні між Тростянцем та Колками , назбирав майже 3 відра. В основному синюки також є білі , маслюки та моховики. Цілком задоволений поїздкоою

я мабуть бачив вашу машину, бо збирав трохи далі :)

зробив сьогодні нарешті більш-менш повноцінну вилазку, десь піввідра великого назбирав - білі, польські, моховики, два красноголовця навіть, інших всяких сироїжок і інших пластинчатих не брав... в принципі, гриби вже є, вздовж дороги продавали трохи, просто масово так, що зайшов в ліс і точно назбираєш, то нема... ще не "набив базу" своїх місць, до бетонки поки не добрався, бо відносно пізно виїхав, так що в принципі, нормал, кайф отримав :)

Опубліковано

Вихідні видались грибними.

В суботу їздили в Лопатень, також збирали гриби біля Журавищ. Назбирав більше 3 відер, в основному польські і бабки, також білі, боровики і решітки.

Сьогодні їздили за Троянівку, назбирав вже більше 4 відер: польські, бабки, білі, боровики, моховики і решітки.

Це вже була третя вилазка на гриби, так що на якийсь час візьму антракт. :0159:

Яким автомобілем ти був???Я також був за Троянівкою біля Градиська.

Опубліковано

Їздили з дружиною на бетонку. В Оконськ. Виїхали пізно. в 9 були в лісі. Практично в межах видимості машини назбирали 3 відра польських. Всі як один -як сірникова коробка, були й більші трошки, а були й геть маленькі. Дорогою додому заїхали по маслюки. За 20 хвилин ще відеречко. І це не зважаючи на те, що перед тим там пройшлося татаро-монгольське іго.

Планую у вівторок ще вилазку. Най навіть дощ, все одно поїду. Їхатиму маршруткою.

Опубліковано

В суботу їздили в Лопатень, також збирали гриби біля Журавищ.

Ми також були біля журавич. Но в неділю. Ось результат 2 відра маслюків і все остальне серед них кілька білих.

post-6067-0-15054500-1379928488_thumb.jp

post-6067-0-48978200-1379928506_thumb.jp

Опубліковано

Планую у вівторок ще вилазку. Най навіть дощ, все одно поїду. Їхатиму маршруткою.

здавай місця, може я машиною поїду ;)

Опубліковано

Ми з чоловіком вчора були на Копиллі, якось малувато там грибів, то ж поїхали у село Угли, то там за дві години (наших машин там немає, тільки місцеві) два відра назбирали білих та одне польських. Маслюків море, є багато бабок, але ми їх не збираємо. Можна було ще збирати, але так як ми приїхали туди в 11.00 то просто треба було їхати до дому.

Опубліковано

Вчорашній улов ... ;)

де це такі симпатичні місця? бетонка?

рідний Ківерцівський р-н, Журавичі, Лопатень ... по сосновому лісі збирав ... по моху, тому такі ножкі довгі

Опубліковано

Сьогодні на бетонці 2,5 відра, в основному польські, 10 білих. Фото не викладаю, бо нічим особливо від попередніх не різняться

Опубліковано

здавай місця, може я машиною поїду ;)

Якщо з собою візьмеш - то здам "місце" ;). Навіть на бензин дам.

Опубліковано

Сьогоднішній улов!!!

Були в лісі не довго, години з 4. Польський орієнтовно стільки ж як і білих. Погода сьогодні як і гриби порадувала і вийшов такий результат...64 білих!!!

post-19120-0-76235400-1379960015_thumb.j

post-19120-0-30713100-1379960089_thumb.j

post-19120-0-30999000-1379960146_thumb.j

post-19120-0-33012200-1379960274_thumb.j

Опубліковано

А хтось коли знаходив гриб Веселка.?

я знаходив, що саме цікавить ?

Чи водиться в наших лісах і як виглядає.

Опубліковано

А хтось коли знаходив гриб Веселка.?

я знаходив, що саме цікавить ?

Чи водиться в наших лісах і як виглядає.

Невже в гуглі забанили? Цінний не сам гриб, а його "Яйце" з якого він виростає.

Цікавий гриб і тим, що росте дуже швидко. 5 мм за хвилину!

Опубліковано

Ну якщо в таког ще й яйця є.....

скажу більше, його "яйця" використовують для приготування ліків від раку.

Опубліковано

Боровики хтось знаходив?

і ще одне гриб чортів сатанинський я його просто називаю синяком одне і те саме?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...