Перейти до змісту

Затонувати вікна

KAMATOZ

Рекомендовані повідомлення

Виникла необходимість затонувати вікна в Ніва-Шевроле а то їздиш як в акваріумі!)!Хотів дізнатись де це можна зробити і що це коштує!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникла необходимість затонувати вікна в Ніва-Шевроле а то їздиш як в акваріумі!)!Хотів дізнатись де це можна зробити і що це коштує!?

8 050 294 17 02 Андрій. Сам в нього тонував Жужика - результатом абсолютно задоволений, хоч то йому було непросто))) В мене вже там вся звукова система стояла - але справився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Підскажіть де ще в Луцьку можна затонувати авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер найдіть пунктик в нових штрафах про тонування скла, перед тим як затонувать своє авто :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

В мене є знайомий тоніровщик. Як на мене тонує найкраще!!! Я тонував собі і баті, друзі також в нього тонували. Вроді всі задоволені. Якщо комусь цікаво - пишить в лічку, дам телефон, розкажу куди їхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

redline ай молодчага, згадав пост 6-ти місячної давності.

Спробуй но тепер пройти техогляд із затонованими вікнами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ану дайте-но посилання на правила, де це заборонено, будь ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не сказав, що заборонено, мав на увазі дуже суворі вимоги. Он у нас хлопці щодня деруть плівку зі скла на автомобілях. Є відповідні норми. А знаючи як у нас вміють "тонувати" - то й техогляд так само проходять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо оце "можна-неможна", людина каже що виникла потреба, то давайте допоможем. а стосовно вимог - то це обговорювалось у інших темах!

я особисто тонував на Шафо (роківдва тому), що по вулиці Яровиця - результатом задоволений :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

voldf - post 10-10-2008, 18:20 - перший пост, в чоловіка вже може авто і немає..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@ - тим паче нема йому чого про "техогляд із затонованими вікнами" розповідати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, чому, тема актуальна

от я для себе цікавлюся - дуже вже спека в салоні

наскільки я розумію, тонування можливе, тільки в певних рамках?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тонування можливе згідно ГОСТу

тут обсмоктано скільки мають пропускати світла передні вікна і лобове скло, задні можна хоч чорною фарбою замазати :)

Можу зазначити, що при правильному тонуванні (згідно правил) на склі з"являється легкий темний віддтінок, наскільки він спасе від спеки незнаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, чому, тема актуальна

от я для себе цікавлюся - дуже вже спека в салоні

наскільки я розумію, тонування можливе, тільки в певних рамках?

Тонування від спеки не врятує - від чорних вікон машинка нагрівається значно швидше, особливо коли стоїть, а ще й на сонці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тонування від спеки не врятує - від чорних вікон машинка нагрівається значно швидше, особливо коли стоїть, а ще й на сонці.

а я б посперечався. при відчиненому вікні сонце набагато більше припікає, а от коли прикриєш - значно менше. а ще коли плівка має часткову зеркальність, то ефект зменшення спеки значніший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... думки розійшлися, так впливає тонування на спеку чи ні? якщо впливає, то яке саме і чи дозволене воно правилами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у моєму авто для мене впливає, а на рахунок дозволеності - то я не заглиблювався в вимоги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В одній з передач Главная дорога якраз проводили експеримент: брали 3 авто, в одного тонування напиленням, друге з плівкою, третє не тоноване. Ставили їх на сонці і заміряли температуру в салоні. Перше і третє авто нагрілось приблизно однаково (десь 35 градусів), а тоноване плівкою - до 43. Висновок самі зробите :)

+ дзеркальна плівка на задньому склі осліпляє водія, що їде за вами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... дякую, цікава інфа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...