Перейти до змісту

Затонувати вікна

KAMATOZ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла необходимість затонувати вікна в Ніва-Шевроле а то їздиш як в акваріумі!)!Хотів дізнатись де це можна зробити і що це коштує!?

Опубліковано
Виникла необходимість затонувати вікна в Ніва-Шевроле а то їздиш як в акваріумі!)!Хотів дізнатись де це можна зробити і що це коштує!?

8 050 294 17 02 Андрій. Сам в нього тонував Жужика - результатом абсолютно задоволений, хоч то йому було непросто))) В мене вже там вся звукова система стояла - але справився.

• 1 місяць потому...
  • 6 місяців потому...
Опубліковано

В мене є знайомий тоніровщик. Як на мене тонує найкраще!!! Я тонував собі і баті, друзі також в нього тонували. Вроді всі задоволені. Якщо комусь цікаво - пишить в лічку, дам телефон, розкажу куди їхати.

Опубліковано

redline ай молодчага, згадав пост 6-ти місячної давності.

Спробуй но тепер пройти техогляд із затонованими вікнами.

Опубліковано

я не сказав, що заборонено, мав на увазі дуже суворі вимоги. Он у нас хлопці щодня деруть плівку зі скла на автомобілях. Є відповідні норми. А знаючи як у нас вміють "тонувати" - то й техогляд так само проходять.

Опубліковано

навіщо оце "можна-неможна", людина каже що виникла потреба, то давайте допоможем. а стосовно вимог - то це обговорювалось у інших темах!

я особисто тонував на Шафо (роківдва тому), що по вулиці Яровиця - результатом задоволений :smile-zachot:

Опубліковано

ні, чому, тема актуальна

от я для себе цікавлюся - дуже вже спека в салоні

наскільки я розумію, тонування можливе, тільки в певних рамках?

Опубліковано

Тонування можливе згідно ГОСТу

тут обсмоктано скільки мають пропускати світла передні вікна і лобове скло, задні можна хоч чорною фарбою замазати :)

Можу зазначити, що при правильному тонуванні (згідно правил) на склі з"являється легкий темний віддтінок, наскільки він спасе від спеки незнаю...

Опубліковано
ні, чому, тема актуальна

от я для себе цікавлюся - дуже вже спека в салоні

наскільки я розумію, тонування можливе, тільки в певних рамках?

Тонування від спеки не врятує - від чорних вікон машинка нагрівається значно швидше, особливо коли стоїть, а ще й на сонці.

Опубліковано
Тонування від спеки не врятує - від чорних вікон машинка нагрівається значно швидше, особливо коли стоїть, а ще й на сонці.

а я б посперечався. при відчиненому вікні сонце набагато більше припікає, а от коли прикриєш - значно менше. а ще коли плівка має часткову зеркальність, то ефект зменшення спеки значніший.

Опубліковано

хм... думки розійшлися, так впливає тонування на спеку чи ні? якщо впливає, то яке саме і чи дозволене воно правилами?

Опубліковано

В одній з передач Главная дорога якраз проводили експеримент: брали 3 авто, в одного тонування напиленням, друге з плівкою, третє не тоноване. Ставили їх на сонці і заміряли температуру в салоні. Перше і третє авто нагрілось приблизно однаково (десь 35 градусів), а тоноване плівкою - до 43. Висновок самі зробите :)

+ дзеркальна плівка на задньому склі осліпляє водія, що їде за вами.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...