Перейти до змісту

Курс долара на 1 листопада

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Придумав таку фішку:

Давайте спрогнозуємо курс долара, який буде 1 листопада 2008 р.

Кожен пише курс, який на його думку буде на це число: купівля-продаж готівковий.

По ходу вияснимо, хто на Борді найкращий фінансовий прогнозист :)

Мій прогноз:

5,00 - 5,20

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до фінансового чи аналітичного прогнозування ІМХО це не має ніякого відношення зважаючи на стан ринку та політичну обстановку... Швидше до шаманства чи екстрасенсорики. :). Тому пропоную наректи самогго точного бордовця Шаманом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до фінансового чи аналітичного прогнозування ІМХО це не має ніякого відношення зважаючи на стан ринку та політичну обстановку... Швидше до шаманства чи екстрасенсорики. :) . Тому пропоную наректи самогго точного бордовця Шаманом :)

І просити адмінів безоплатно змінити йому нік :)  , з збереженням кількості постів і репутації.

5.25 - 5.30

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мой прогноз 5.65, думаю Нацбанк не сможет выходить на продажу все время, а сдерживать на гривну трудно на фоне международного кризиза и нашего дибилизма в политике.

ЗЫ: я не финансист, а программист, то шо звыняйте если шо :)

ЗЫЫ: возможно даже сегодня будет самый минимальный курс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 октября: 5,05 - 5,15

1 ноября: 5,02 - 5,10

3 ноября: 5,12 - 5,22

почему пишу 3 даты: 31.10 - пятница, конец месяца. в конце месяца всегда немного ниже

1.11 - хоть и начало месяца, но суббота, почти не в счет

3.11 - первый рабочий день месяца. все пошли за долларами для погашения кредитов

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до фінансового чи аналітичного прогнозування ІМХО це не має ніякого відношення зважаючи на стан ринку та політичну обстановку... Швидше до шаманства чи екстрасенсорики. :). Тому пропоную наректи самогго точного бордовця Шаманом :)

+1

імхо, на 1 листопада курс буде нижчим за 5,3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5.05 покупка, 5.07 продажа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рахувати найкращий результат думаю по сумі відхилень, так як показника 2, тобто якщо ти вказав 5,0-5,1, а стало 5,2-5,25 то відхилення= 0,2+0,15=0,35, от в кого це відхилення менше, той і "ШАМАН місяця" :))

ще одне - редагувати пости ЗАБОРОНЕНО! хочеш щось сказати - дописуй ще одне, це ввожу, щоб ніхто по ходу не міняв прогнози

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще одне - редагувати пости ЗАБОРОНЕНО!

t0rik-а надо попросить

я тоже об этом подумал :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та там вроді пише, коли редагувалося, чи не завжди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я редактировал свой пост, но честно курс не менял ;) просто дописал ЗЫЫ:. А в посте не видно что я его редактировал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще одне - редагувати пости ЗАБОРОНЕНО! хочеш щось сказати - дописуй ще одне, це ввожу, щоб ніхто по ходу не міняв прогнози

Первое, что пришло в голову - можешь пару раз в день сохранять (бэкапить) страницы темы. И сверять потом, если что. ;) Банально, но зато просто. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

напевне почесний титул шамана не дістанеться нікому  ;)  .за 6 гривнів ніхто даже й не вспоминав. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну еще не вечер :) , а пока miDas самый близкий с его прогнозом 5,5-5,8.

Межбанк сейчас 5.8792/5.9500

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Компютерні фірми зовсім не надіються на краще  :)  , скачав  свіжий прайс Нео курс 7.95.

IMG533-1225458396.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скачав  свіжий прайс Нео курс 7.95.

да забухали просто, забыли поменять..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...