Перейти до змісту

Проблеми з вінчестером.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю вінчестер 80 гб SAMSUNG SP0822N

Проблема в тому, що він бачить всього 32 гб.

І постає питання: "Що можна зробити?".

З.І Формат не помагає, Low Level теж ні...

post-979-1222502785.jpg

Опубліковано

Мамку поміняти, або хоча б біос обновити. Це проблема не вінта, а материнки.

Можливо, якщо його на іншому компі розбити на 3 розділи , кожен з яких буде менше 32 гіг - побачить всі три розділи. Або спробувати підключити вінт через ЮСБ-порт (як нерозмічений, так і розбитий на 3 розділи).

Опубліковано

Тоді, можливо, на вінті стоїть перемичка-джампер, яка обмежує видимий розмір вінта до 32 гігабайт - для старих мамок?

Опубліковано

на самому вінті має бути наклейка на якій розписано при яких положенняж джамперів вінт "віддає" 32 гіга, в якому положенні працює як мастер, в якому як слейв. тільки. відповідно, все на інгліші.

Опубліковано

Думаеш шлейф? До цього там стояв вінт було, все добре, думаю від того шо він там вісів нічого йому ;)

Опубліковано

Я тобі роскажу невеличку історію. Колись, як я працював адміном, прийшлось переставити систему бо поміняли вінта і пам"ять. Я і ще один адмін промудохались цілий день, міняли все. БЖ, корпус, клаву і мишку, пам"ять, вінта... Карочє поки не поміняли шлєйф нічого не працювало!

Опубліковано
ну я спробую різні варіанти які були запропоновані

перестав джемпер , і все запрацює, цей джемпер ставили тільки на Самсунгах 40-80 гб, щоб на древніх материнках можна було підключати нові вінти ,ті материнкі бачили 32 гб і все.а 30 гб вінти були рідкістю ,а 20 вже не випускалися. ;)

так Самсунг поміг юзерам , перехід з 3-8 гб то був не поганий варіант.

PS. то було актуально в епоху Р3 ;) ,а зараз створює проблеми.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...