Перейти до змісту

LUX FM

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Может только у меня, но и в машине и дома типа как-бы прерывается, или перебивается какимто радио такси. У всех так?

Опубліковано

На деяких радіоприймачах чути "перериви", на 0,5-1 секунду. з чим пов"язані - незрозуміло, якоїсь закономірності не вивів, але спостерігаю доволі часто. Інші радіостанції працюють без проблем в той самий час, на тому самому обладнанні.

Опубліковано

Во-во, только что спрашивал у кума, у него тоже глюкает и на работе и в машине. Остальные станции и у меня и у него нормал

Опубліковано

А у вас приймач сам з RDS?

Бо в мене такі глюки також бувають, але я думав що це саме за RDS, який підтримує люкс і мелодія

Опубліковано

Може оце і є причина, запустили його недавно, раніше його тільки мелодія підтримувала, зараз ще люкс додався. Відповідно якоїсь потужності не вистачає або ще щось заслабе і такий ефект виходить.

Опубліковано

Ну не знаю, у меня при прерывании отчетливо слышны какието посторонние передачи, во всяком случае когда еду по Кравчука и мимо варшавки.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

в мене всі хвилі нормально!

мелодія дуже нормально!

а от ЛЮКС, то повна дупа... Такі перебої, що слухати вуха болять...

Саме смішне, що найгірший сигнал біля цума, найближче до їхнього ретранслятора

Опубліковано

говорю как спец по таким заморочкам - обычно глюки с "помехами" вылазят либо изза сгнившего кабеля , либо изза хренового контакта с антеной в какомто из разьёмов, либо либо изза неисправного приёмника (неисправнось проявляется в том что в каскад усиления пролазят частоты из ефира т.с. .. и прочее.. вариантов масса.. - решается методом исключения..

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Всі бажаючі можуть зараз послухати як плющить люкс. перевірено на 3-х радіоприймачах різного типу.

Опубліковано
Ну не знаю, у меня при прерывании отчетливо слышны какието посторонние передачи

Так-так, замічений такий глюк. При чому в брата автомагнітола з антеною, в якій вмонтований підсилювач (антена наклеєна на лобове скло). В нього цей глюк і замічений, переривання трансляції, в момент переривання чути щось схоже на розмову таксі з диспетчером.

В мене автомагнітола з антеною без підсилювача (звичайна автовисувна телескопічна антена) - ні разу ніяких подібних глюків не було. Обидві магнітоли з РДСом. Можливо причина в таких пілсилювачах на антенах???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...