Перейти до змісту

Кто такие пендосы, жиды, москали, хохлы...

Shura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нардо Ви що геть здуріли, мож не треба тут таких тем. Знаю що для багатьох цей топ неприємно читати і взагалі він недостойний нашої борди.

Опубліковано
ни разу не слышал и не видел...

такое ощкщение, что сам придумал, чтоб было в чем обвинить русских за оскорбления...

а погуглити слово "каклы" пробував?

Особливо показово ТУТ. Це писали представники ДРУЖНЬОГО народу?

• Адміністратори
Опубліковано
Жыды - від жадный ... ніби зрозуміло..

все-таки это от слова "иудеи", которое немного по другому звучит на других языках...

Десь так

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0%B8%D0%B4

Так ось де собака порилась ...

В украинском языке слово жид было нормативным этнонимом для еврея до XVIII—XIX вв. (на Западной Украине — до середины ХХ в.), который приобрёл отрицательный смысл под влиянием русского языка.

Якби не.., то і жиди не ображались би на те, що їх називають жидами :0024:

Опубліковано
А подобные перлы здесь - признак "сам дурак". Ответить вразумительно есть чего? Нет? Помолчи- умнее выглядеть станешь.

Коли difoto самому нема що відповісти, він називає співбесідника тупим, блондинкою, нациком і тд. і починає тикати дулі.  :(  Майстер спорту по троллінгу.

П.С. шо ж ти сам не помовчиш?

Броня крепка и танки наши быстры :angry:

Я задал конкретный вопрос. Последовало шестое правило из "Десять правил Спарка для руководителя проекта":

6. Если подчиненный задает вам вопрос по существу, уставьтесь на него как на сумасшедшего. Когда он отведет взгляд, задайте ему его же вопрос.

В конце концов мне предлагают помолчать О_о

Извините, что я говорю, когда вы меня перебиваете!

«Никогда не приписывайте злонамеренности то, что соразмерно может быть объяснено глупостью»- бритва Хэнлона.
Опубліковано

В поьській мові слово єврей перекладається як жид. В них це нормальне слово. Я не вірю, що євреї ображаються на всіх поляків за слово "жид". Звідси цілком логічною є поява слова "жид" в українській мові, як і багато інших польських слів. А от де взялось негативне забарвлення слова жид? Це запитання. Може задамо його нашим браттям-москалям? (слово москаль сказане без негативного відтінку)

• Адміністратори
Опубліковано
В поьській мові слово єврей перекладається як жид. В них це нормальне слово. Я не вірю, що євреї ображаються на всіх поляків за слово "жид". Звідси цілком логічною є поява слова "жид" в українській мові, як і багато інших польських слів. А от де взялось негативне забарвлення слова жид? Це запитання. Може задамо його нашим браттям-москалям? (слово москаль сказане без негативного відтінку)

Подивись лінк на вікіпедію, там все розписано про жидів.

Опубліковано

ІМХО "Бей жідов, спасай Расєю", "жідовня поганая" - кажись від "братніх" пішло, але й в Україні до них ставились погано, внаслідок того, що євреї в більшості своїй були власниками шинків, де глупі люди пропивали останні гроші, а сім'ї лишались голодними.

Опубліковано
а взагалі я б за тему наказав баном на десять років строгого режиму без права переписки

аргументируй.

если тебе что-то не нравится - твое личное горе...

Опубліковано

Це виходить, дякуючи автору топіка, з визначенням ми розібрались тепер будем шукати їх і називати.

Банити нікого не буду....пока :-)... бо якщо спокійно без "шукань і називань" в політиці можна обговорити все.

Хоча ця тема мені гидка....но розібратись ху із ху треба.

Можна навіть прікріпити цей топ і в дальнішому замість прямої образи давати ссилочку тіпа ах ти 2 абзац ссилчка

Опубліковано
Це виходить, дякуючи автору топіка, з визначенням ми розібрались тепер будем шукати їх і називати.

Можна навіть прікріпити цей топ і в дальнішому замість прямої образи давати ссилочку тіпа ах ти 2 абзац ссилчка

будет нарушение п.2 правил раздела...

Опубліковано
будет нарушение п.2 правил раздела...

це точно, ну але ж з досвіду наших депутатів, легше змінити конституцію ніж свою поведінку. Такщо НЕ ОБЗИВАТИСЬ.

Опубліковано
ІМХО "Бей жідов, спасай Расєю", "жідовня поганая" - кажись від "братніх" пішло, але й в Україні до них ставились погано, внаслідок того, що євреї в більшості своїй були власниками шинків, де глупі люди пропивали останні гроші, а сім'ї лишались голодними.

Так romaxa11, не без того. Але це більше версія для домохозяйки, в якої чоловік п'є.

А якщо серйозніше, то євреї в своїх руках тримають світовий капітал. Вони правлять світом. А що робиться в світі знаєш.

Опубліковано
але й в Україні до них ставились погано, внаслідок того, що євреї в більшості своїй були власниками шинків, де глупі люди пропивали останні гроші, а сім'ї лишались голодними.

Потрясающая аргументация. Владелец кабака виноват в том, что человек приходит туда и пропивает деньги.... :ok2:

Опубліковано

lumax, ага и наказывать надо алкоголиков-наркоманов, а наркодилеры и самогонщики - это ж святые люди, и чего к ним только народ ходит? :ok2:

хотя, на фоне того, что в огромный шинок превратилась вся Украина, наша аргументация слабеет. среди владельцев спирто-водочных предприятий достаточно евреев, и не-евреев тоже хватает.

Опубліковано
среди владельцев спирто-водочных предприятий достаточно евреев, и не-евреев тоже хватает.

Shkoder Тільки чесно, а кого там більше, як завжди, чи щось в лісі здохло :) ?

А взагалі-то, Shkoder має рацію :ok2: . Хто би у корита не став, кожен стане хрюкати. Це вже якась українська аксіома.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...