Zheny@ Опубліковано 18 Вересня, 2008 в 21:34 #26 Опубліковано 18 Вересня, 2008 в 21:34 Це ніби зі школи пам'ятаю.. може нам і брехали в дечому...
vanus Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 04:52 #27 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 04:52 Нардо Ви що геть здуріли, мож не треба тут таких тем. Знаю що для багатьох цей топ неприємно читати і взагалі він недостойний нашої борди.
Plum Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 05:15 #28 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 05:15 ни разу не слышал и не видел...такое ощкщение, что сам придумал, чтоб было в чем обвинить русских за оскорбления...а погуглити слово "каклы" пробував?Особливо показово ТУТ. Це писали представники ДРУЖНЬОГО народу?
Адміністратори serega Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 05:50 Адміністратори #29 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 05:50 Жыды - від жадный ... ніби зрозуміло.. все-таки это от слова "иудеи", которое немного по другому звучит на других языках... Десь так http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0%B8%D0%B4 Так ось де собака порилась ... В украинском языке слово жид было нормативным этнонимом для еврея до XVIII—XIX вв. (на Западной Украине — до середины ХХ в.), который приобрёл отрицательный смысл под влиянием русского языка. Якби не.., то і жиди не ображались би на те, що їх називають жидами
difoto Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 07:20 #30 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 07:20 А подобные перлы здесь - признак "сам дурак". Ответить вразумительно есть чего? Нет? Помолчи- умнее выглядеть станешь. Коли difoto самому нема що відповісти, він називає співбесідника тупим, блондинкою, нациком і тд. і починає тикати дулі. Майстер спорту по троллінгу. П.С. шо ж ти сам не помовчиш? Броня крепка и танки наши быстры Я задал конкретный вопрос. Последовало шестое правило из "Десять правил Спарка для руководителя проекта": 6. Если подчиненный задает вам вопрос по существу, уставьтесь на него как на сумасшедшего. Когда он отведет взгляд, задайте ему его же вопрос. В конце концов мне предлагают помолчать О_о Извините, что я говорю, когда вы меня перебиваете! «Никогда не приписывайте злонамеренности то, что соразмерно может быть объяснено глупостью»- бритва Хэнлона.
druid Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 07:42 #31 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 07:42 В поьській мові слово єврей перекладається як жид. В них це нормальне слово. Я не вірю, що євреї ображаються на всіх поляків за слово "жид". Звідси цілком логічною є поява слова "жид" в українській мові, як і багато інших польських слів. А от де взялось негативне забарвлення слова жид? Це запитання. Може задамо його нашим браттям-москалям? (слово москаль сказане без негативного відтінку)
Адміністратори serega Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 08:10 Адміністратори #32 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 08:10 В поьській мові слово єврей перекладається як жид. В них це нормальне слово. Я не вірю, що євреї ображаються на всіх поляків за слово "жид". Звідси цілком логічною є поява слова "жид" в українській мові, як і багато інших польських слів. А от де взялось негативне забарвлення слова жид? Це запитання. Може задамо його нашим браттям-москалям? (слово москаль сказане без негативного відтінку)Подивись лінк на вікіпедію, там все розписано про жидів.
romaxa11 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 09:12 #33 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 09:12 ІМХО "Бей жідов, спасай Расєю", "жідовня поганая" - кажись від "братніх" пішло, але й в Україні до них ставились погано, внаслідок того, що євреї в більшості своїй були власниками шинків, де глупі люди пропивали останні гроші, а сім'ї лишались голодними.
romaxa11 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 09:15 #34 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 09:15 а взагалі я б за тему наказав баном на десять років строгого режиму без права переписки
Shura Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 09:19 Автор #35 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 09:19 а взагалі я б за тему наказав баном на десять років строгого режиму без права перепискиаргументируй.если тебе что-то не нравится - твое личное горе...
vanus Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 10:29 #36 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 10:29 Це виходить, дякуючи автору топіка, з визначенням ми розібрались тепер будем шукати їх і називати.Банити нікого не буду....пока :-)... бо якщо спокійно без "шукань і називань" в політиці можна обговорити все.Хоча ця тема мені гидка....но розібратись ху із ху треба.Можна навіть прікріпити цей топ і в дальнішому замість прямої образи давати ссилочку тіпа ах ти 2 абзац ссилчка
Shura Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 10:46 Автор #37 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 10:46 Це виходить, дякуючи автору топіка, з визначенням ми розібрались тепер будем шукати їх і називати.Можна навіть прікріпити цей топ і в дальнішому замість прямої образи давати ссилочку тіпа ах ти 2 абзац ссилчкабудет нарушение п.2 правил раздела...
vanus Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 13:35 #38 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 13:35 будет нарушение п.2 правил раздела...це точно, ну але ж з досвіду наших депутатів, легше змінити конституцію ніж свою поведінку. Такщо НЕ ОБЗИВАТИСЬ.
bond Опубліковано 20 Вересня, 2008 в 20:33 #39 Опубліковано 20 Вересня, 2008 в 20:33 ІМХО "Бей жідов, спасай Расєю", "жідовня поганая" - кажись від "братніх" пішло, але й в Україні до них ставились погано, внаслідок того, що євреї в більшості своїй були власниками шинків, де глупі люди пропивали останні гроші, а сім'ї лишались голодними.Так romaxa11, не без того. Але це більше версія для домохозяйки, в якої чоловік п'є.А якщо серйозніше, то євреї в своїх руках тримають світовий капітал. Вони правлять світом. А що робиться в світі знаєш.
lumax Опубліковано 21 Вересня, 2008 в 13:11 #40 Опубліковано 21 Вересня, 2008 в 13:11 але й в Україні до них ставились погано, внаслідок того, що євреї в більшості своїй були власниками шинків, де глупі люди пропивали останні гроші, а сім'ї лишались голодними. Потрясающая аргументация. Владелец кабака виноват в том, что человек приходит туда и пропивает деньги....
Shkoder Опубліковано 21 Вересня, 2008 в 13:53 #41 Опубліковано 21 Вересня, 2008 в 13:53 lumax, ага и наказывать надо алкоголиков-наркоманов, а наркодилеры и самогонщики - это ж святые люди, и чего к ним только народ ходит? хотя, на фоне того, что в огромный шинок превратилась вся Украина, наша аргументация слабеет. среди владельцев спирто-водочных предприятий достаточно евреев, и не-евреев тоже хватает.
Vergil84 Опубліковано 21 Вересня, 2008 в 15:20 #42 Опубліковано 21 Вересня, 2008 в 15:20 среди владельцев спирто-водочных предприятий достаточно евреев, и не-евреев тоже хватает. Shkoder Тільки чесно, а кого там більше, як завжди, чи щось в лісі здохло ? А взагалі-то, Shkoder має рацію . Хто би у корита не став, кожен стане хрюкати. Це вже якась українська аксіома.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.