Перейти до змісту

Велодрагрейсинг

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Обязательные условия:

Ровный асфальт.

Два участника в заезде.

На старте блокируется переднее колесо (тормозами), а под заднее насыпается мелкий гравий или песочек.

За 2 секунды до старта участники обязаны на минимальном расчёте начать крутить педали, чтобы получилась пробуксовка, а после команды "Старт!" отпустить тормоз и с визгом и дымом от горящей резины мчаться к финишу.

:)

Опубліковано

Я серйозно.

Давайте спробуємо......

Стартують по 2.... хто перший той проходить далі.

І так поки не залишиться тільки 1... :)

Фотофініш..... ;)

2 секундоміра, фотік, свисток. :(

Прикольно може вийти..........

Каденс рулить..

Опубліковано

ідейка класна, окремо шосери окремо байки...402 метри самий раз, дійсно дистанція яка покаже на вєлік а фіз.підготовку того хто рулить(хоча за таку дистанцію, шосер можна розігнати до максимуму, і вирішувати все буде кількість зірочок)...от незнаю чи по віку бум ділитись...ну думаю в процесі спільними зусиллями дійдемо істини...Лєкс, кльово продвінув...от тільки шкода, якщо це буде нйближчим часом, то я поки недієздатний (після падіння) зато покричати якось доклигаю...

Опубліковано

пропоную як варіант, просто брати час кожного на відрізку... бо багато мороки, розбивати пари, та й коли збереться достатньо народу.

і таким чином будем мати віртуальну таблицю найшвидших. тільки я б брав хоча б 1 км...

Опубліковано

Ги. Велодрагрейсинг ! Я на роль філолога не претендую, але слово DRUG англійською, якщо я нічого не плутаю, це наркотик. Так що переможцю - бальшой корабль в подарунок ! :)

А якщо чесно, весела забава. Тільки місце для проведення треба знайти класне. Щоб гарний асфальт і машин зовсім не було !!! А можна взагалі вночі, як стрітрейсери !!! З музикою, дівчатами, вболівальниками та іншими невід"ємними атрибутами....

Опубліковано

Справді, від байка багато залежить. Думаю, що який би не був "середній-узагальнений" велосипедист, а шоссера він швидше розгонить, ніж МТБ...

А взагалі ідея цікава. Але без ділення на якісь підкласи імхо, будуть вигравати шосейники.

ЗІ а чим вам крупа не підходить для таких забав?

Опубліковано

а чом би й ні... мені ідея подобається, люблю на таке подивитись і брати участь.

розбивка по класах думаю не питання.

я ЗА !!!!

можна планувати

тільки цікавить чому саме 402 м

Опубліковано

402 метри = 1/4 милі. Історично так склалося що драг проводять на саме цю дистанцію

І ще: в даному випадку слово «to drag» означає "повзти", "волочитися", а не "наркотик" :)

Ця назва пішла від перших гонщиків, які по чудернацькому тюнінгували свої автомобілі, що на перший погляд здавалося, що той автомобіл здатний лиш "повзти"

Опубліковано
А можна взагалі вночі, як стрітрейсери !!! З музикою, дівчатами, вболівальниками та іншими невід"ємними атрибутами....

ні, вночі я можу задивитись на місяць і влетіти далеко,

треба вдень такі змагання - вночі не той ефект .

шукаєм асфальт і мінімум машин

Опубліковано

як варіант асфальту...

Дорога на кульчин. зі сторони вишкова....

просіка...... рівненька.....

Ну і звичайно по вітру.

1 км багато...

Пристроївся на колесо і потім віддихавшись вистрелив...

402 це прикольно буде..... розгін передача, прозгін передача, фінішний ривок........

Можна попарно. Пара вибирається на вибір гонщиків. Хто перший той виграв і переходить для змагання в наступному етапі.

Можна так само попарно тільки дійсно брати саме час і потім розставляти по вертикалі.

Опубліковано
як варіант асфальту...

Дорога на кульчин. зі сторони вишкова....

просіка...... рівненька.....

Ну і звичайно по вітру.

на минулому тижні там катався і бачив на асфальті лінію намальовану балончиком і напис "402"

Там вже видно каталися

+не треба буде міряти дистанцію (але треба буде пошукати стартову лінію, бо я її не помітив :()

• Адміністратори
Опубліковано

Незнаю навіть що сказати.

Спочатку треба провести тестові заїзди і подивитись що з того вийде.

Опубліковано

Що там проводити.......

Приїхали не менше 10 людей за раз..... в кінці тижня підведення підсумків.

Наприклад на покатушках в неділю.

Стали розмітили, проїхали....

Зафіксували час, зробили фотофініш....... результати на борду у відповідний розділ.......

Можна самому без пари......Але з парою ІМХО веселіше.

А можна і шоблом всім виїхати...... а потім на святкування....

Це все зараз на рівні обговорення...... ось такі варіанти.

Опубліковано

Lexx_Giant, деление на классы - обязательное :)

У 13-тикилограммового байка 26х2.3 + 42-11 нет никакого шанса против 9-тикилограммового шоссейника 28х1.1 + 53-11 :(

Опубліковано

Ну тут можу поспорити.......

Тут важлива динаміка розгону....

Хороша кантрійна машина дрюкне початкового рівня шосера аж гай зашумить......

Головне хто за кермом..... :(

Мова йде про дистанцію в 402 метри не забувайте.......

Це ривок.... 1 сильний ривок......

Максимальна шв буде думаю десь під 60-65....

Розрахунок дозволяє і на МТБ і На шосері таких швидкоостей досягнути......

Єдине що шосер має 1 зуб різниці в касеті.... але це не принципово.....

Маєш здоровя робиш ривок за рахунок 2 зубів.... не маєш..... розганяєшся плавно.

Тут важливо каденс і вчасно перемкнути передачу.

Опубліковано
Lexx_Giant, деление на классы - обязательное :)

У байка 26х2.3 + 42-11 нет никакого шанса против шоссейника 28х1.1 + 53-11 :(

Так, якщо байкери абсолютно одинакові по підготовці. А якщо ні, то як покрутиш, так поїдеш.

Опубліковано
Максимальна шв буде думаю десь під 60-65....

Розрахунок дозволяє і на МТБ і На шосері таких швидкоостей досягнути......

60-65 км/ч? На МТБ? На ровной дороге (без уклона)? На каком это расчёте? 48-11 (у многих ли стоит такая звезда на байке)? Стоя за фурой? Или на время соревнований сопротивление воздуха будет исчезать? :)

Я на 44-х до такой скорости не разгоняюсь ну никак - взлетать начинаю из-за того, что ноги слишком быстро крутятся :(

Опубліковано

народ, а якщо в мене нема вєліка, але я швидко бігаю, можна з вами??? :(:):D :D :D :D :D

шутю, приблизно на коли плануєте?

Опубліковано

Ладно....

Не будемо....

Андрюха їхав 56 поряд зі мною поступово набираючи швидкість.... на Платоні..... на злій гумі на задньому колесі.... і стертому Літл Альберті по переду.

В піку правда.... але ж їхав..... і довго так їхати не треба .... 1 ривок .. ну максимум 2...

на старті і на фініші.

Побачимо..............

Це цілком адекватні цифри....

Залазь під кермо..... став рожки....

Постав руль собі ще ширший :(:):D буде легше долати вітер......

Пристройся комусь в хвіст, втримайся, а останні 50 метрів вистріли.....

Ніхто того не буде забороняти....

Заборонено буде виїзд без шолома і боротьба на фініші. Це для початку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...