Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 13.05.2026 в 10:42, WebTraveller сказав:

4 це нереальний розхід. Або в ідеальних тестових умовах. В реалі буде біля 6-ти. Є в ютубі куча тестів, можна подивитись.

4 це рекламні цифри, які не мають нічого спільного з реальною їздою

Ну 9 в місті для такого авто, то теж нереально. Тому біля х2 в місті по факту таки вийде.

• Відповідей 658
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 13.05.2026 в 12:53, Unknown сказав:

Ну 9 в місті для такого авто, то теж нереально. Тому біля х2 в місті по факту таки вийде.

Тут погоджусь. В місті буде економія.

По трасі навряд чи на реальних швидкостях

Опубліковано (змінено)
On 5/13/2026 at 12:32 AM, Unknown said:

В за рахунок чого саме преміальні німці на стільки дорожчі в експлуатації ?

Трошки не так висловився бо точніше буде сказати - майже в два рази дорожчі у володінні та експлуатації, тобто це загальна сума яку ти віддасиш зі свого карману володіючи та користуючись цими автомобілями. Це включає в собі знецінення авто, його обслуговування та ремонти, витрати на пальне, страхування, реестрація та податки, виплати по процентах на його суму. І якщо порахувати ці всі витрати - то виходить дуже не маленька сума... для прикладу, навіть та ж новенька велика Audi Q7 за 5 років користування та володіння у США обійдеться власнику навіть більше ніж вона сама коштує новою у диллера... просто більшість людей ці всі витрати ніколи не рахують хоч і віддають це все зі свого карману навіть не задумуючись.

Screenshot_20260513_101846_Chrome.jpg

Screenshot_20260513_101901_Chrome.jpg

Скажу навіть більше... до кінця цього року хочу змінити свою вже стареньку давно сплачену (брав в кредит) AudiQ5 2019 року на...  якщо з грошима буде геть туго то: 2026 Toyota RAV4 Hybrid (взяти в кредит), бо порахував що новесенький равчік на наступні 2-3 роки користування мені обійдеться навіть дешевше ніж далі утримувати та користуватися тією старенькою ауді, або, якщо ситуація буде трошки кращою то змінити на новеньку велику 2026 Honda Pilot (теж взяти в кредит, дружина їздить на такій же тільки 2025 року і вона мені так сильно подобається що й собі таку хочу)... і наступні 2-3 роки вона мені обійдеться рівно в таку ж саму суму або на крайняк всього на 10% дорожче від того у скільки мені обійдеться моя маленька старенька Q5 якщо я вирішу її не продавати а й надалі користуватися нею наступні 2-3 роки...

І, як би це для декого дивно не звучало, але старе авто хочу змінити на нове - для того щоб в наступні 2-3 роки користування на старе вже не дуже надійне авто не витрачати стільки ж само як на новий, надійніший, більший та безпечніший автомобіль.

Змінено користувачем Waver
  • +1 2
Опубліковано
В 13.05.2026 в 13:48, WebTraveller сказав:

Тут погоджусь. В місті буде економія.

По трасі навряд чи на реальних швидкостях

Ну про місто від початку мова була. На трасі там якісь 20% може вийде, і  о від режиму їзди ще залежить. В от в місті гібрид буває навіть менше ніж на трасі їсть, а класичне авто і +50% від траси легко (особливо бензин, в дизеля трохи краща поведінка в місті  в плані розходу пального, але в сучасного дизеля свої приколи в місті).

Опубліковано
В 13.05.2026 в 17:26, Waver сказав:

навіть та ж новенька велика Audi Q7 за 5 років користування та володіння у США обійдеться власнику навіть більше ніж вона сама коштує новою у диллера.

В твоя табличка розрахункова який пробіг враховує за ці 5 років? І чого витрати на пальне ростуть з року  в рік (закладають зростання ціни, чи пробіг не однаковий щороку в розрахунку)?

Опубліковано (змінено)
On 5/13/2026 at 4:14 PM, Unknown said:

В твоя табличка розрахункова який пробіг враховує за ці 5 років? І чого витрати на пальне ростуть з року  в рік (закладають зростання ціни, чи пробіг не однаковий щороку в розрахунку)?

Вчись читати те що написано маленьким шрифтом, в житті пригодиться))) 

А чому в тій таблиці по трохи ростуть витрати на пальне, то на це може бути декілька причин та пояснень...  в любому випадку, це не така значна різниця в цифрах щоб відволікатися на цю дрібницю в контексті загальних витрат. Доречі, загальні витрати навіть будуть більші бо ця таблиця 2025 року і бензин зараз зовсім по інших цінах та й страховка на такі авто вже теж дорожча...

Змінено користувачем Waver
Опубліковано

@Waver а для розуміння повної картини покажи (або скажи де таке дивитись) подібне для того ж рав4 згаданого тобою. Цікаво наскільки кардинальна різниця

Опубліковано
В 14.05.2026 в 00:01, Unknown сказав:

Ну про місто від початку мова була. На трасі там якісь 20% може вийде, і  о від режиму їзди ще залежить. В от в місті гібрид буває навіть менше ніж на трасі їсть, а класичне авто і +50% від траси легко (особливо бензин, в дизеля трохи краща поведінка в місті  в плані розходу пального, але в сучасного дизеля свої приколи в місті).

Тому краще підключаємий гібрид. З батарейкою хоча б 20 квт. Який по місту взагалі нічого не буде їсти. А по трасі +/- те саме

Опубліковано
В 13.05.2026 в 18:26, Waver сказав:

змінити на новеньку велику 2026 Honda Pilot (теж взяти в кредит, дружина їздить на такій же тільки 2025 року і вона мені так сильно подобається що й собі таку хочу)... і наступні 2-3 роки вона мені обійдеться рівно в таку ж саму суму або на крайняк всього на 10% дорожче від того у скільки мені обійдеться моя маленька старенька Q5 якщо я вирішу її не продавати а й надалі користуватися нею наступні 2-3 роки...

А скільки вона реально жре палива? Хонда Пілот.

З надійністю я так розумію там проблем нема ніяких? Поміняв масло і поїхав далі?

На яких пробігах починаються реальні витрати на ремонт? є якась перевірена інфа по цьому авто?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...