Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 02.05.2026 в 13:46, volks сказав:

Ну то хай купить трохи дешевшого жужика, а на різницю буде оплачувати податок на нього

Правильно. Купляєм всі дешеві 20-ти річні пердячі ДВЗ-шки. І думаєм далі про екологію

• Відповідей 597
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 02.05.2026 в 13:46, volks сказав:

Ну то хай купить трохи дешевшого жужика, а на різницю буде оплачувати податок на нього

Не купляй/не будуй нормальне житло. Купи дешеву халупу, а на різницю орендуй нормальну квартиру.

Ти реально це все серйозно говориш і підтримуєш, чи тупо дурня корчиш?

Опубліковано (змінено)
On 5/2/2026 at 3:06 AM, WebTraveller said:

Ніхто ж не каже, що не треба платити, бо дорогами всі їздять, які б вони не були. Але ж не такі суми

А хіба є якесь офіційне рішення за цей податок? Гадаю що це просто один маразматик вирішив хайпанути і ляпнув аби ляпнути а всі інші підхопили... певно вчиться у трампа бо теж хоче своїми маразмами та обіцянками, за рахунок таких як volks та схожого електорату, спробувати кудись ще вище вибитись... закинув "наживку" і дивиться яка йде реакція та скільки набереться тих хто його підтримає.

Змінено користувачем Waver
  • +1 2
Опубліковано
В 02.05.2026 в 14:40, WebTraveller сказав:

Не купляй/не будуй нормальне житло. Купи дешеву халупу, а на різницю орендуй нормальну квартиру.

Ти реально це все серйозно говориш і підтримуєш, чи тупо дурня корчиш?

Ну ти ж перший сюди приплів пенсіонера з мінімальною пенсією і електричкою за 30к

Опубліковано
В 02.05.2026 в 14:34, WebTraveller сказав:

Правильно. Купляєм всі дешеві 20-ти річні пердячі ДВЗ-шки. І думаєм далі про екологію

Зараз би в Україні за екологію переживати:0016:

Опубліковано
В 02.05.2026 в 18:18, volks сказав:

Ну ти ж перший сюди приплів пенсіонера з мінімальною пенсією і електричкою за 30к

Питання 1. В тебе яке авто?

Може тебе просто жаба давить? Що хтось може купити більш-менш нормальне авто, по світовим міркам майже найдешевше?

Питання 2. Тебе не дивує що покупці авто за 100+К баксів платять 25 тищ в рік податку, а власники самих дешевих електричок мають платити 50 в рік? Напевно закони придумують люди з такою ж логікою як в тебе. Тоді не дивно.

Передостаннє, я не приплітав конкретного пенсіонера з мінімальною пенсією. Я вроді пояснив, що ніде в світі на електожоповозку не існує податку такого розміру, як мінімальная пенсія в цій країні. По всьому світі навпаки пільги для електромобілів.

І останнє. Так не треба триндіти про ту екологію зі всіх утюгів. Набудували сонячних станцій ахмєтови і їм подібні, придумали зелений тариф, дякуючи якому (в тому числі) такі зараз ціни на електроенергію. Все ж для боротьби з екологією, правда?

Опубліковано
В 03.05.2026 в 09:22, WebTraveller сказав:

Питання 1. В тебе яке авто?

Може тебе просто жаба давить? Що хтось може купити більш-менш нормальне авто, по світовим міркам майже найдешевше?

Саме так. Мене жаба давить, що хтось може купити електричку. Мене жаба давить, що хтось зміг з'їпатись з України. І т.д.

Питання 2. Тебе не дивує що покупці авто за 100+К баксів платять 25 тищ в рік податку, а власники самих дешевих електричок мають платити 50 в рік?

Самі дешеві електрички - це Ліфи за 3.5 кілобакса.

Передостаннє, я не приплітав конкретного пенсіонера з мінімальною пенсією.

Приплітав:

В 02.05.2026 в 11:06, WebTraveller сказав:

Це якийсь дядько працював все життя, сплачував податки, вийшов на пенсію, купив собі електричного жужика в магазин/аптеку їздити, а за користування з нього мають забирати всю пенсію.... Маразм...

Так не треба триндіти про ту екологію зі всіх утюгів. Набудували сонячних станцій ахмєтови і їм подібні, придумали зелений тариф, дякуючи якому (в тому числі) такі зараз ціни на електроенергію.

Так за екологію тринділи до того, як почали горіти нафтобази з новими поштами.

Опубліковано
В 03.05.2026 в 10:02, halmer сказав:

images(1).jpeg.5b7be8a5c42b02afa30e7f1fdb78fde4.jpeg

То був жарт. Але в кожному жарті лише доля жарту.

Середньостатистичний українець має авто до 15к доларів. А не електричку за 30к. Це вже люди з доходом значно вище середнього

Опубліковано
В 03.05.2026 в 10:17, volks сказав:

Саме так. Мене жаба давить, що хтось може купити електричку. Мене жаба давить, що хтось зміг з'їпатись з України. І т.д.

Самі дешеві електрички - це Ліфи за 3.5 кілобакса.

Так може пора підняти дупу і щось робити, а не на форумах плакатись як все погано? І ти зможеш щось купити. Чи інвалід, не можеш повноцінно працювати? Тоді інше питання. Але думаю що то все-таки лінь. Десь тут вище, чи в сусідній темі вже писали, що плиточники звичайні зараз заробляють кілобакси, зварювальники ще більше. Навчись і працюй. Бісять отакі нитіки. В мене є кілька таких знайомих. Ніфіга все життя не робив, не вчився ні в школі ні в ПТУ, ні одної книжку за життя не прочитав, тепер сидить плаче що не може нічого заробити і жити нормально на мінімальну зп

А на рахунок ліфа за 3.5 кілобакса смішно. Розкажеш як далеко і скільки ти будеш ним їздити. з залишком батареї в 10 кВт. З магазину вже можеш і не повернутись зимою.

То як жигуля за 500 баксів купити і "любитись" з ним все життя

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 03.05.2026 в 10:22, volks сказав:

То був жарт. Але в кожному жарті лише доля жарту.

Середньостатистичний українець має авто до 15к доларів. А не електричку за 30к. Це вже люди з доходом значно вище середнього

Так і за 15К доларів ти будеш платити ті самі 4 тищі податку. Ніхто ж не сказав, що те що нижче 30К не буде оподатковуватись. Буде так само... От я і питаю, за який хрін такі суми?

Чи електричка за 15К не по тим самим дорогам їздить? Ідея ж цього податку в дорожньому зборі

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
В 03.05.2026 в 10:30, WebTraveller сказав:

Але думаю що то все-таки лінь.

А я думаю, що то все-таки сарказм.

В 03.05.2026 в 10:31, WebTraveller сказав:

Ніхто ж не сказав, що те що нижче 30К не буде оподатковуватись.

Сказав

"Може бути градація для категорій авто… для автомобіля вартістю близько 30 тисяч доларів це орієнтовно 4 тисячі гривень на місяць."

В 03.05.2026 в 10:30, WebTraveller сказав:

А на рахунок ліфа за 3.5 кілобакса смішно. Розкажеш як далеко і скільки ти будеш ним їздити. з залишком батареї в 10 кВт. З магазину вже можеш і не повернутись зимою.

Так то ж ти написав за саму дешеву електричку

Опубліковано (змінено)
В 03.05.2026 в 10:49, volks сказав:

"Може бути градація для категорій авто… для автомобіля вартістю близько 30 тисяч доларів це орієнтовно 4 тисячі гривень на місяць."

То як це в"яжеться з дорожнім податком? дорожча електричка більше дороги портить чи як?

Ти так і не відповів яке в тебе авто. Зараз і для тебе податок придумаєм. Ти ж все готовий платити я так розумію

В 03.05.2026 в 10:49, volks сказав:

Так то ж ти написав за саму дешеву електричку

Да. А сама дешева квартира - це коробка від холодильника. Якшо рівнятись на твою логіку.

Авто має виконувати свою функцію. Електричка за 3.5К тебе нікуди не довезе по причині дохлої батареї. Від авто там залишилась тільки назва

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
В 03.05.2026 в 11:10, WebTraveller сказав:

То як це в"яжеться з дорожнім податком? дорожча електричка більше дороги портить чи як?

Ніяк не в'яжеться. Це повний маразм.

Ти так і не відповів яке в тебе авто. Зараз і для тебе податок придумаєм. Ти ж все готовий платити я так розумію

Я вже ж колись в цій темі писав Opel Zafira. А податок я і так плачу. Він же ж в пальне включений.

Електричка за 3.5К тебе нікуди не довезе по причині дохлої батареї.

Бачив в Ютубі чоловік собі купив і тішиться. Живе в своєму будинку. Зарядатись є де. Далеко нема потреби їздити. 

Опубліковано
В 03.05.2026 в 11:22, volks сказав:

Я вже ж колись в цій темі писав Opel Zafira. А податок я і так плачу. Він же ж в пальне включений.

Прям стільки накатуєш кілометрів, спалюєш палива, що 4 тищі в місяць податку виходить? 

Бачив в Ютубі чоловік собі купив і тішиться. Живе в своєму будинку. Зарядатись є де. Далеко нема потреби їздити. 

На заборі теж багато що написано. це машині вже 15 років, там батарейка була всьго 20Квт, якщо 10 залишилось - то щастя. На такому авто ти й 20 км зимою не проїдеш. Це в другий кінець міста поїхав, а назад вже не повернувся. Причому в шубі і шапці треба їхати і мерзнути. То нафіг взагалі воно таке треба. на 3.5К можна на таксі раз в тиждень багато років їздити і не паритись

Опубліковано
В 03.05.2026 в 11:57, WebTraveller сказав:

Прям стільки накатуєш кілометрів, спалюєш палива, що 4 тищі в місяць податку виходить? 

Так в мене і не авто за 30к

В 03.05.2026 в 11:57, WebTraveller сказав:

То нафіг взагалі воно таке треба. на 3.5К можна на таксі раз в тиждень багато років їздити і не паритись

Можна. А за 30к взагалі все життя можна на таксі їздити.

Опубліковано

Заради цікавості аж порахував. ТРИ роки КОЖЕН день можна на таксі їздити з комфортом в межах 20 км

Опубліковано
В 03.05.2026 в 11:59, WebTraveller сказав:

Заради цікавості аж порахував. ТРИ роки КОЖЕН день можна на таксі їздити з комфортом в межах 20 км

Так я про це ще років 10 тому писав, що дешевше на таксі їздити ніж авто купувати.

Опубліковано
В 03.05.2026 в 11:59, volks сказав:

Так в мене і не авто за 30к

Млять. Так яка різниця скільки воно коштує? якшо в тебе дешевше авто то воно не по тим дорогам їздить і менше портить?

Чи знов же жаба?

В 03.05.2026 в 11:59, volks сказав:

Можна. А за 30к взагалі все життя можна на таксі їздити.

З математикою в тебе так само як і з логікою. Невже так важко зрозуміти, що сценарії використання авто з пробігом 500 км і 50 км зовсім різні? І перерахунок на таксі в такому випадку теж буде зовсім інший

Вобіщм поговори сам з собою. Троля кормити - себе не поважати.

Опубліковано
В 03.05.2026 в 12:05, WebTraveller сказав:

Млять. Так яка різниця скільки воно коштує?

Млять, бо ця цифра була в тій новині про податок, яку ти закинув.

В 03.05.2026 в 12:05, WebTraveller сказав:

З математикою в тебе так само як і з логікою. Невже так важко зрозуміти, що сценарії використання авто з пробігом 500 км і 50 км зовсім різні? І перерахунок на таксі в такому випадку теж буде зовсім інший

Ну так і цифра на таксі(орендне авто) зовсім інша

Опубліковано
В 03.05.2026 в 09:17, volks сказав:

дешеві електрички - це Ліфи за 3.5 кілобакса

Йой,  і де ж такі продають, і в якому вони стані ? І головне, я мій там ресурс батареї і пробіг від повного заряду?

Опубліковано
В 03.05.2026 в 14:39, Unknown сказав:

Йой,  і де ж такі продають, і в якому вони стані ? І головне, я мій там ресурс батареї і пробіг від повного заряду?

На авторіа.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...