Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хоча чого ще чекати від людей з комплексом меншовартості, котрі так запопадливі перед іншими, що аж Чехи пишуть з великої букви. 

Як вони тоді до АААмериканців звертаються. 

Зрештою , це їх вибір.

Аби Україну не паскудили . 

Опубліковано (змінено)
В 17.12.2025 в 20:56, Nokian сказав:

Хоча чого ще чекати від людей з комплексом меншовартості, котрі так запопадливі перед іншими, що аж Чехи пишуть з великої букви. 

Тошнотна задротна звичка придиратися. Обговорювати не ідеї а людей. яка дріб'язковість. Ага, записав. Продовжуйте.

Змінено користувачем vampirich
  • Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
On 12/17/2025 at 11:56 AM, Nokian said:

Як вони тоді до АААмериканців звертаються. 

Зрештою , це їх вибір.

Це коли по темі сказати нічого а попиздіти хочеться... як не про якогось Бафета згадати то вчепитись до граматики та правопису шоб хоть шось з пальця висосати. У тебе запаморочення? Нагадуєш мені такого ж ... (слово підбереш сам) що колись майже в кожній темі Гітлера згадував. Не знайшов як тебе заблокувати, але потім передумав... ти ж знову можеш якусь хєрню всім намазувати.

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
В 17.12.2025 в 21:07, vampirich сказав:

Тошнотна задротна звичка придиратися. Обговорювати не ідеї а людей. яка дріб'язковість. Ага, записав. Продовжуйте.

Зрештою , це їх вибір.

Опубліковано (змінено)
On 12/18/2025 at 11:22 AM, Nokian said:

Зрештою , це їх вибір.

Приблизно те ж саме можна сказати - аби в своїх магазинчиках людей не найобували...

А якщо хочеш продовження - то хоч не паскудь людям їхні теми а намазуй те все своє лайно там у себе в темі про телефони, а я рясно доповню якщо так бажаєш... 

Опубліковано (змінено)
On 12/18/2025 at 1:31 PM, Nokian said:

От як автор скаже,так і буде.

А ти... крути педалі.....

Добро, якщо так бажаєш, то ти зараз сам покрутиш свої педалі в свою же тему... хочеш срачу - там ти його і отримаєш.

Опубліковано
В 19.12.2025 в 16:25, Unknown сказав:

А толку?, то ж не тема з продажу. 

Хай буде. Хоть трохи залишки форумчан розшевелились

Срачі почались. Як в старі добрі часи

• +1 3
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

що то запасу ходу в мороз? бачив На днях відео по зікеру. Де людина казала що при 95квт батареї реально пробіг зимую аби 300км був.

Опубліковано
В 27.12.2025 в 20:32, Dima4s сказав:

що то запасу ходу в мороз? бачив На днях відео по зікеру. Де людина казала що при 95квт батареї реально пробіг зимую аби 300км був.

Оце як 2 дні було -10, то розхід був 23, а як холодне все зранку то й 25 показувало. Середній не встигли глянути, бо 2 дні тільки такі морози були, зараз впав до 20

Я чекав, що буде мінімум 25 зимою

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Що би ти сказав про Opel Grandland ?

Хоча це чистий гібрид, Плагіни цікавіші. 

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано

Opel Grandland - симпатишний міський автомобільчик. Як для мене - маленький дуже, як для жінки - саме то.

Ну і да, плагін був би набагато цікавіший. Навіть з невеликою батарейкою кілометрів хоча б на 70-100. Щоб покривати потреби міста чисто на електриці

Опубліковано

Думаю ближчих років 7 автвиробники рухатимуться в сторону  плагінів. 

Там походу сама фішка у комбіонованому використанні двз та електромотора

Опубліковано
В 29.12.2025 в 18:28, Nokian сказав:

Думаю ближчих років 7 автвиробники рухатимуться в сторону  плагінів. 

Там походу сама фішка у комбіонованому використанні двз та електромотора

А чого саме 7? Потім напрямку руху автовиробників зміниться?  І в чому саме ота фішка комбінованого використання? , бо я таку технологію бачу як нішеву, яка в певних сценаріях в ідеа, але ж і вона має свої недоліки, які в багатьох сценаріях нівелюють переваги.

• Ха-ха 1
Опубліковано

7 років, бо на мою думку такий цикл +- для виробників закладають маркетологи.

Фішка комбінованого використання у витратах палива скажімо ХА5  5 літрів по місту і при цьому розгін до 100 за 5 секунд.

Може тому плагін відразу дорожче на десятку від двз.

А які недоліки?

Опубліковано

Недоліки, що наворочено зразу все в одному авто. І батарея і електромотори і ДВЗ. І в усього цього є шанс зламатись.

Ну й обслуговування. Якшо в електричці масло в редукторі міняти раз на 40 тищ, то в плагін-гібриді і масло в редукторі прийдеться міняти + стандартне обслуговування ДВЗ потрібно робити кожні 10 тищ +/-

• +1 1
Опубліковано
В 30.12.2025 в 09:34, WebTraveller сказав:

Недоліки, що наворочено зразу все в одному авто. І батарея і електромотори і ДВЗ. І в усього цього є шанс зламатись.

Ну й обслуговування. Якшо в електричці масло в редукторі міняти раз на 40 тищ, то в плагін-гібриді і масло в редукторі прийдеться міняти + стандартне обслуговування ДВЗ потрібно робити кожні 10 тищ +/-

В плагінах, наскільки я знаю немає редуктора. В Golf GTE повноцінна коробка передач з заміною масла раз в 60 тис. Ну і масло в моторі кожні 10 тис роботи мотора. А по факту все дуже залежить від стилю і місця їзди. В мене бензиновий мотор вмикається літом відсотків 10 пробігу. Зимою певно 30-50%.  Гріюсь ним)) В цілому досить надійні машини. Коробка глючить- міняєш мехатронік баксів за 700 і знову на 100-150тис забуваєш. Батарейка вмирає- бу до 5 років вартує 1.5-2тис. Замінив і поїхав. а ні то і перепакувати можна чи замінити модуль.
Вкурвлює лише те що ваг тупо ігнорує проблеми які висять роками. Наприклад в мене на старому пасаті текли двері, вода з під карт в салон. І в гольфі на 15 років молодшому така ж хєрня.
Більше подобається підхід тойоти з їх конусними коробкам передач в гібридах, їх плавність ходу і безвідмовність. Але мінус в потужності. Дивився на яріс, та там щось близько 90 коней.. Що прям малувато. Для порівняння в гольфі GTE 204 без чіпа. з чіпом можна і 250 мати. Ваг заблочив максимальну потужність електро мотора на гібридних гольфах. Скрягі.

Спойлер

• +1 1
Опубліковано
В 30.12.2025 в 09:34, WebTraveller сказав:

Ось тому дехто каже, що купуючи авто з салону , точніше модель, котра ще не показала себе в прокаті- ризикуєш , виступаєш тестером. 

З телефонами так само- іноді болячки починають в деяких моделях починають вилазити через три роки масово. 

Навіть у брендів А класу.

Опубліковано
В 30.12.2025 в 22:20, Nokian сказав:

Ось тому дехто каже, що купуючи авто з салону , точніше модель, котра ще не показала себе в прокаті- ризикуєш , виступаєш тестером

То це тому ти казав що купівля нового авто це для тебе було невдале фінансове рішення?

Бо ти так і не відповів на те питання

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...