Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
On 8/28/2026 at 9:53 AM, WebTraveller said:

та тут 5 людей залишилось активних. Яка ж тут статистика))

Та хоч ті п'ять хоч їх тут і більше, але які можуть підтримати дискусію.

Змінено користувачем Waver
  • Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 28.08.2026 в 19:21, Waver сказав:

Ну-ну... особливо в хаті, бачив я вже таке. Поки "зайняті" власники були довго на роботі, собака насрала... а той робот розмазав те гівно по всіх кімнатах...:D Собака певно сама була в шоці.

В мене такий вже років 5. Зразу простіший, тільки замітав. В цьому році купив подорожче, той вже й миє. І миє нормально, підлогу в хаті ніхто не мив вже давно. Нє, після великої п"янки на 3 дні він звичайно кухню не відмиє від засохших плям. А якшо освіжити, то дуже класно справляється. Це знов же річ для дому, не для квартири, собаки мають бути на вулиці коли господарі на роботі)))

Отака штукенція в мене якщо цікаво:

Робот-пилосос Ecovacs DEEBOT X11 OMNICYCLONE - зображення 1

Опубліковано
В 28.08.2026 в 21:32, Nokian сказав:

А ще робот пилосос  має камери, котрі дуже гарно передають , що робиться в кімнатах, кудись на сервер, в кращому випадку. Або якомусь хакеру. 

А у китайських авто камери ще потужніші, і передають все , що робиться на дорогах в місті  та за містом.

Шапочку з фольги зніми.. Ну хай передає мої ноги, чи помідор розтоптаний після п"янки, який валявся на підлозі. 

Якщо вже така манія переслідування, то заклей камери синьою ізолентою, в чому проблема...

І ще питання, а камери НЕ в китайських авто тебе не цікавлять? розкажи куди вони передають.

Зараз би за це переживати, коли камери на кожному кроці. Ти як по вулиціям ходиш? В шляпі й з приклеєними вусами щоб де на камеру лишню не попасти поки до роботи доберешся?

Шикарная Усы Джентльмен Деловой Человек С Шляпа Top Hat — стоковые  фотографии и другие картинки 1900-1909 - iStock

• +1 5
Опубліковано
В 28.08.2026 в 21:32, Nokian сказав:

А ще робот пилосос  має камери, котрі дуже гарно передають , що робиться в кімнатах, кудись на сервер, в кращому випадку. Або якомусь хакеру. 

А у китайських авто камери ще потужніші, і передають все , що робиться на дорогах в місті  та за містом.

А ті телефони китайські які ти пачками продаєш куди інфу передають? не цікавився? :D

Чи "ето другоє"? Почни пилососами торгувати. І зразу такі питання само собою відпадуть :lol:

• +1 2
Опубліковано

Та хай краще вже в Америку передають, ніж китайським таваріщам..

До речі деякі тг канали луцькі пишуть, що камери  в луцьку конкретно виділяють пересування деяких людей і передають це деяким людям, котрі до спецслужб взагалі то не відносяться.

Я не прихильник фанатизму в любій справі, але шапочка з фольги краще за рожеві окуляри.

Опубліковано (змінено)

Хоча би розказую людям( покупцям)  про камери, мі акаунт та всіляку іншу дич.

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано (змінено)
В 28.08.2026 в 22:01, Nokian сказав:

Та хай краще вже в Америку передають, ніж китайським таваріщам..

До речі деякі тг канали луцькі пишуть, що камери  в луцьку конкретно виділяють пересування деяких людей і передають це деяким людям, котрі до спецслужб взагалі то не відносяться.

Я не прихильник фанатизму в любій справі, але шапочка з фольги краще за рожеві окуляри.

По всьому світу зараз камери вміють виділяти конкретних людей щоб передавати інфу для інших конкретних людей...

Якщо когось треба знайти, то знайдуть дуже швидко. Це давно ні для кого не секрет

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 2
Опубліковано
В 28.08.2026 в 22:06, Nokian сказав:

Хоча би розказую людям( покупцям)  про камери, мі акаунт та всіляку іншу дич.

Я думаю хто купляє такі пилососи він добре розумію що в ньому є камера. І, якщо йому є що приховувати, то камера просто заклеюється і всі проблеми пропадають, навіть якщо вони є. А пилосос добре виконує свої функції.

Спробуй заставити жінку кожен день-через день 150+ квадратів підмести, освіжити...

А він безвідмовний, голова в нього ніколи не болить, він ніколи не втомлений)))

Води налив кнопку нажав і все... Працює

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 28.08.2026 в 22:01, Nokian сказав:

камери  в луцьку конкретно виділяють пересування деяких людей

Це хіба новина? Давненько вже так. З початку війни хто замітивв гугла прикрили пошук по лицям.

Опубліковано
В 29.08.2026 в 07:26, WebTraveller сказав:

думаю хто купляє такі пилососи він добре розумію що в ньому є камера

З камерою було пару моделей і все, здається вона ще й вверх дивилася. 

В мене з лідаром пилосос, крутиться сканує, малює кімнату

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 29.08.2026 в 10:15, Oli сказав:

З камерою було пару моделей і все, здається вона ще й вверх дивилася. 

В мене з лідаром пилосос, крутиться сканує, малює кімнату

В мене старий був з лідаром. 7 років відслужив вірою і правдою. Цей без лідара і з камерою. Думав буде гірше набагато. 

Але ні. Якшо старий з лідаром карту поверху в 160 кв. будував десь хвилин 40 напевно, то цей від сили хвилин 7-10. Туди-сюди проїхався і все, карта готова.. 

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
В 28.08.2026 в 17:08, Waver сказав:

Хочу дещо написати і поділитися власними спостереженнями про всі плюси та мінуси, але спочатку хотілося би взнати, так би мовити зробити перекличку - скільки серед всіх тут присутніх виросли в квартирах а скільки у свому власному будинку?

Ну я в квартирі виріс (5-й поверх без ліфта). Але з 5 по 11 клас все літо проводив в селі, то добре знаю, що таке двір, і робота біля будинку, й  навіть набагато більше роботи по господарству (бо то була 2-га половина 90-х).

Ділися вже :)

Опубліковано (змінено)
On 8/29/2026 at 12:37 PM, Unknown said:

Ну я в квартирі виріс (5-й поверх без ліфта). Але з 5 по 11 клас все літо проводив в селі, то добре знаю, що таке двір, і робота біля будинку, й  навіть набагато більше роботи по господарству 

Та то ти був всього лиш літнім туристом...:)

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
В 29.08.2026 в 21:38, Waver сказав:

Для мене літні канікули також були не зовсім такими як всі ждали. Мене всю юність в село і куча роботи завжди. Ніколи я канікул не ждав)))

Ну але в цьому всьому був один плюс. Дід в кінці літа давав добру пачку грошей, які перекривали всі літні страждання.

Але тепер, з огляду назад і очима дорослого дядька розумію що це було на користь. Навчився робити тоді все, що роблять в селі. Тепер не пропаду якщо що, хоча навички вже напевно призабулись))

• +1 2
Опубліковано
В 29.08.2026 в 20:38, Waver сказав:

Ага, туристом. 

В ще був період в кінці 90-ї і на початку 00-х, коли ми їздили в село щовихідних (субота неділя) і купу роботи там робили. В селі жила стара баба віком 75-80 коків,  яка поточну робила, а ми за вихідні мусили багато іншого зробити. І був тоді гектар землі в обробітку, свині, корова.... 

Саме так — я був туристом :)

• +1 1
Опубліковано

Хтів було щось написати - передумав. 

Не хочеться матюкатися зайвий раз. 

про пилососи і камери і тг канали - просто винесло... 

• +1 1
Опубліковано

Підземний таємний бункер десь у Китаї. Ряди моніторів показують відео з десятків тисяч пилососів і за цим усім стежать багато очей людей у формі. Між рядами ходить людина, з першого погляду на поставу, медалі і погони якої стає зрозуміло, що це якийсь військовий високопосадовець. Він затримується біля одного монітора, і запитує в службовця, який за ним працює "Лю Мін, що нового?" "Товариш полковник, виконуючи завдання, поставлене перед нашим народом партією і товаришем Сі, я дізнався, що об'єкт за минулий період тричі дивився відео Баффета, але нічого так і не виконував з його рекомендацій, кілька разів жалівся комусь, що придбання нового авто це було фінансовою помилкою, але без пояснення такої думки, люто лаяв тих хто покинув країну, стверджуючи що вони не патріоти, але маю наздогад що це лише тому, що зменшення населення країни також зменшує його продажі, дзвонив якійсь медсестрі, довідатися про нову таємну інформацію, недоступну простим громадянам, 37 хвилин провів в туалеті, сон за цей період неспокійний." Хитра посмішка з'явилась на вустах полковника "Дякую товаришу! Це те, що ми шукали! Тепер ми точно знаємо як діяти у світовій політиці надалі! Партія вас нагородить!".  Завіса.

• Подобається 1
  • Ха-ха 3
Опубліковано
В 30.08.2026 в 19:14, vampirich сказав:

Підземний таємний бункер десь у Китаї. Ряди моніторів показують відео з десятків тисяч пилососів і за цим усім стежать багато очей людей у формі. Між рядами ходить людина, з першого погляду на поставу, медалі і погони якої стає зрозуміло, що це якийсь військовий високопосадовець. Він затримується біля одного монітора, і запитує в службовця, який за ним працює "Лю Мін, що нового?" "Товариш полковник, виконуючи завдання, поставлене перед нашим народом партією і товаришем Сі, я дізнався, що об'єкт за минулий період тричі дивився відео Баффета, але нічого так і не виконував з його рекомендацій, кілька разів жалівся комусь, що придбання нового авто це було фінансовою помилкою, але без пояснення такої думки, люто лаяв тих хто покинув країну, стверджуючи що вони не патріоти, але маю наздогад що це лише тому, що зменшення населення країни також зменшує його продажі, дзвонив якійсь медсестрі, довідатися про нову таємну інформацію, недоступну простим громадянам, 37 хвилин провів в туалеті, сон за цей період неспокійний." Хитра посмішка з'явилась на вустах полковника "Дякую товаришу! Це те, що ми шукали! Тепер ми точно знаємо як діяти у світовій політиці надалі! Партія вас нагородить!".  Завіса.

От ви смієтесь. А воно ж так може бути і насправді

Опубліковано
В 30.08.2026 в 21:27, volks сказав:

От ви смієтесь. А воно ж так може бути і насправді

Може бути, звичайно може...

yes-nod.gif.dcab3e56efc8cdbedb962a6a63b9add9.gif

(Ти не вловив з чого саме ми сміємось)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...