Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 16.06.2026 в 18:23, Zheny@ сказав:

@Waver вже про це питав. 

Я відповів коротко: Якщо будуть бити одного араба, через 15 хв прибіжить ще 50 (з ножами) захищати свого. 

Якщзо будуть бити українця, то свої ж його і битимуть. І всім буде похуй. 

Якщо коротко. 

Наочно про якість тих, хто виїхали.

• -1 4
  • Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
On 6/17/2026 at 3:58 PM, Nokian said:

Наочно про якість тих, хто виїхали.

То по твоїй логіці виходить що по тобі можна судити, як ти висловлюєшся - про "якість" всіх продавців Юванту. Там у вас всі такі як ти?

Сам хоть подумав шо ляпнув?

Змінено користувачем Waver
  • Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
On 6/18/2026 at 4:01 PM, Nokian said:

Дехто може цитувати мене і писати все , що заманеться. )

Зате тепер мені весело коментувати кожен твій висер щоб кожен окремий раз усім було видно, з твоїх же власних слів - "наочно про якість" конкретного персонажа...)))

Змінено користувачем Waver
  • +1 2
Опубліковано

Питання в чому заключається практична сторона патріотизму, окрім бризкання слиною на монітор в сторону тих хто виїхав - теж так і залишається без відповіді. Але навряд чи тому, що "забагато честі"

• +1 4
Опубліковано (змінено)
В 18.06.2026 в 23:01, Nokian сказав:

Я йому всеодно не відповім. 

Забагато честі.

Так ти вже відповів)) Всі ж зрозуміли кому це було написано. Хоч і без цитати

Цитата

Я три дня гналась за вами, чтобы сказать, как вы мне безразличны

Змінено користувачем WebTraveller
  • Ха-ха 3
Опубліковано
В 18.06.2026 в 22:01, Nokian сказав:

Я йому всеодно не відповім. 

Забагато честі.

То, певно, тобі в цій темі робити немає що. 

Прощавай! 

• Дякую! 2
Опубліковано
В 19.06.2026 в 07:56, vampirich сказав:

Питання в чому заключається практична сторона патріотизму, окрім бризкання слиною на монітор в сторону тих хто виїхав - теж так і залишається без відповіді. Але навряд чи тому, що "забагато честі"

Я там вище писав, хтось заздрить "по білому", що інші могли виїхати, а хтось просто зненавидів, і тепер від своєї ж жовчі кричить, чо "патріот"! 

Був би він патріот - був би вже на війні, а був би справжній патріот - його фото висіло б уже на Стелі Слави серед загиблих.... 

(Всіх справжніх патріотів поклали в землю з 2014 по 2022/24 (це зі слів військових, які ще досі живі з того часу!)). 

Як співав Хливнюк (в роки ранньої творчості), "Любил как Родину, но, не любил как страну". 

• +1 1
Опубліковано

Майже не лишилося людей, які з-за кордону донатили і допомагали.

Майже не лишилося дійсних волонтерів.

Я це до того, багато було людей, які не будучи в Україні допомагали більше, аніж ті, що #боневтік..

• +1 1
Опубліковано
В 19.06.2026 в 21:01, Zheny@ сказав:

Дійсно наразі якусь допомогу зібрати таки важко, але у тому благодійному фонді, до якого я дотичний, якась більш менш регулярність з допомогою іде таки з-за кордону але від мігрантів попередніх хвиль. З того ж Чикаго щороку після Хелоуіна приходить великий ящик солодощів, які діти там збирають для наших воїнів. 

• +1 2
Опубліковано
В 19.06.2026 в 20:01, Zheny@ сказав:

Чому ти так думаєш? Маєш якусь конкретну статистику, чи просто відчуття на основі власного кола знайомих? 

• +1 1
Опубліковано
В 19.06.2026 в 22:01, Unknown сказав:

Чому ти так думаєш? Маєш якусь конкретну статистику, чи просто відчуття на основі власного кола знайомих? 

друге

Опубліковано
В 19.06.2026 в 22:01, Unknown сказав:

Насправді, не зважаючи на мою попередню відповідь, ціла купа нюансів... 

Приклад.

Пише мені в ФБ знайомий (служить в ЗСУ), насправді типу друг дитинства. ЧОго ми з ним тільки не виробляли, будучи дітьми. 

Часи пройшли, розбіглися всі друзі хто куди, хто в інший район, хто в інше місто, хто за кордон, хтось когось забив... (один друг забив на смерть свого друга, дружили з дитинства... алкоголь... менше з тим..)

І от приходить від нього повідомлення: "позич 5 000 грн, 2-3 дні отримаю ЗП віддам, нам на дрон/авто/патрони/шкарпетки не вистачає" .  

А от тепер скажіть мені, народ, як до такого ставитися? 

ну, я ж не пальцем роблений.  спитав, "Яка клікуха була в такого-то пацана"? 

.. пропав... 

Хоча знаючи того хлопака, то він міг тупо на бухло просити.  Він би й погоняло назвав, але я б не дав грошей. 

Бо я знаю людину з життя ДО війни, не думаю, що набагато більше змінилося під час війни, навіть на "нулю". 

Коли в 22-му зять швагра звернувся до мене з проханням про планшет для оператора дрона, я купив. Трохи не такий. його замінили на потрібний, але суть не в тому. 

Зять швагра - ДРГ.  Командир.  Цього досить. Зайшли - відпрацювали - вийшли. Все. Крапка. 

Коли просив на оптику для друга-снайпера, без проблем. Додав. Там сума була така, що навіть для мене зараз при моїй ЗП тут - дохуя! Дуже дохуя. Про рушницю я мовчу. 

Це я до того - що я даю тим, кому дійсно треба. І кого ТОЧНО знаю, що їм дійсно треба. 

дохуя букафф. 

Але інакше ніяк. 

• Дякую! 1
  • +1 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...