Перейти до змісту

ЧС-2010,Футбол

spqr

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Є в цьому всьому один позитив - я сподіваюся після цього провалу більш ніколи не побачу Михайличенка!

Підтримую )

і ше Мілевського в збірній )

• Відповідей 353
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Ох чуствую рускі радіють.

не всі такі як ти ;)

А я тут при чому Я нейтрально відношусь до Росії І мені головне щоб на ЧС грали кращі з кращих

Просто згадай як наші раділи що попали на Грецію а могли на Росію І говорили: А Греція самий бажаний (читати легкий) суперник Постає питання Що б з нами зробила Росія?

Опубліковано

Да.. з такою грою там з Андоррою грати.

Скільки помилок, скільки браку, скільки пасів внікуди.. я в шоці.

Грекам навіть в сні не снилось, що вони гол зможуть забити першими. Для них це просто супермега.

А наші так і нічого не показали, навіть виходу 1на1 не було (такого як в Греції).

Жалко Шевченка.. щирі сльози..

Опубліковано
Жалко Шевченка.. щирі сльози..

ніфіга не жалко. Як грав так і має :angry:

Ще цей дощ... чи то дощ помішав грати нормально чи ноги криві. (не могли ні бігати швидко, ні паса віддати толкового)

яйця їм мішають - відрубати нафіг :angry:

Опубліковано

Пошкодував свої нерви і тєлік (щоб часом чимось важким в нього не запустити), глянув 10 хвилин і переключив.

P.S. Згадав один анекдот:

Не все так однобічно і скучно в нашому футболі: кожні 2 роки відбувається відбір на чемпіонат Європи та світу, і наша збірна пролітає то тут, то там.

Опубліковано

І ще. При всій повазі до молоді, на полі не вистачало досвіду: в них багато емоцій, багато поспіху, а немає отої футбольної мудрості. Видно було, як вони просто губилися в тій же штрафній греків. Скільки раз Шева на флангах накручував, далі навіс і... все.

ІМХО, хотілося б туди Вороніна, з його потужністю, самовіддачею і досвідом. Ну, вбийте мене, не вірю я, що в такий відповідальний момент Андрій відмовився приїхати допомогти збірній. Не вірю!!!

З.І. Аргумент Михайличенка з цього приводу - лажа!!!

Опубліковано

Ну він теж не хотів їхати, що погріти лавку. А Михайличенко, напевно, йому не пообіцяв, що той грати буде..

На футбол.уа смішний коммент:

"Шеф мой очень сильно пожалеет что Украина проиграла.Я недели на три в запое..." (с)Nesta

:)

Опубліковано
ІМХО, хотілося б туди Вороніна, з його потужністю, самовіддачею і досвідом. Ну, вбийте мене, не вірю я, що в такий відповідальний момент Андрій відмовився приїхати допомогти збірній. Не вірю!!!

З.І. Аргумент Михайличенка з цього приводу - лажа!!!

в нього давно з Михайличенком конфлікт..

Як каже "тренер" - не ставлю його шоб закріпився в ліверпулі

а Воронін каже - я закріпляюсь )

це ппц..

Опубліковано

Ооо! І ще бомбовий коммент:

"сцуко за страну обидно!!!шо наши деревянные игрочила еще в первом матче должны были решать все!!!за власть нашу футбольную обидно...которая создала не здоровый ажиотаж перед матчем!!!за надежды обидно...которые теплились в душе на протяжении года!!!плять как хорошо женщинам которые не понимают шо такое футбол!!!(((((((((((((((((((((((" (с) ratanich

Опубліковано

харити ми конешно бордою вміємо! :D

на мою думку пацани нормально грали!

в усьому винуватий тренер, який не зміг поставити нормальну тактику, настроїти хлопців на перемогу.

що показала Греція? та нічого! забила гол та засіла в захисті. хіба ж це футбол.

а скільки в наших було можливостей забити!!!

небуло настрою на гру НЕМАЄ В УКРАЇНІ НОРМ ТРЕНЕРА.

приклад Газаєв. яке Динамо було до його прихода? а зараз під його керівництвом понеслось. ось так треба і з нашою збірною - взяти норм. тренера, який буде знати кого і куди випустити на поле.

Що Воронін і Алієв це українські головорізи з досвідом, а не Мілевський чи ще хто там, з яких толку як писали вище "як з козла молока.

я звичайне теж обурений такою "безтолковою" грою <_< . але не треба ж так пацанів харити!!! треба шукати вихід з цієї ситуації.

Опубліковано
що показала Греція? та нічого! забила гол та засіла в захисті. хіба ж це футбол.
приклад Газаєв. яке Динамо було до його прихода? а зараз під його керівництвом понеслось. ось так треба і з нашою збірною - взяти норм. тренера, який буде знати кого і куди випустити на поле.

:lol: :lol: лол

таке саме динамо було, якшо не гірше

хто там знає, як Франція грає??

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...