Перейти до змісту

ТОВ Кулнет (Coolnet)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 22.01.2025 в 10:59, WebTraveller сказав:

Краще б ціни не піднімали)

Сьогодні знов прийшла смс про підвищення тарифу до 499 грн

Всі провайдери підняли ціни.

Опубліковано

Та всі зараз підіймають ціну, правда не знаю в чому причина, в людей дохід не збільшився явно. Вже б деякі будували як колись свою мережу вай файл, на один акаунт :)

• +1 1
Опубліковано
On 1/26/2025 at 8:48 AM, MACCEN said:

Вже б деякі будували як колись свою мережу вай файл, на один акаунт :)

походу скоро так і буде знову

Опубліковано (змінено)
В 22.01.2025 в 10:59, WebTraveller сказав:

Краще б ціни не піднімали)

Сьогодні знов прийшла смс про підвищення тарифу до 499 грн

Підтримка безперебійного Інтернету вартує не малих коштів. Для того і реалізували Акцію 10+2, щоб Ви змогли зекономити.

В 23.01.2025 в 10:11, СОАД сказав:

оплатив  на рік і після активації потокове відео почало підвисати? Перемога?

Раджу звернутися в технічну підтримку за номером: 0993332211 або через чат сайту, (Працює кожен день з 8:00 до 23:00):

Змінено користувачем serega-cool
Опубліковано
On 1/27/2025 at 6:45 PM, vampirich said:

То мені іще дуже повезло що мій мій сільський провайдер підняв ціну лише до 300 з 250 за сто мегабіт?

так, не такий ненажерлевий

• +1 1
Опубліковано
В 26.01.2025 в 08:48, MACCEN сказав:

Та всі зараз підіймають ціну, правда не знаю в чому причина, в людей дохід не збільшився явно. Вже б деякі будували як колись свою мережу вай файл, на один акаунт :)

Обладнання та розхідники для мережі дорожчають, акумулятори для безпер. роботи втрачають ємність вже за рік, тарифи на електроенерію ростуть, податки та паливо для рем. бригад туди ж. Ну і працівникам теж хочеться їсти щось.

Опубліковано
В 29.01.2025 в 23:00, xPON сказав:

Обладнання та розхідники для мережі дорожчають, акумулятори для безпер. роботи втрачають ємність вже за рік, тарифи на електроенерію ростуть, податки та паливо для рем. бригад туди ж. Ну і працівникам теж хочеться їсти щось.

Яу і ціни за комунальні послуги, продукти, навчання і тд. Це працює в обидві сторони.

Опубліковано
В 02.02.2025 в 03:13, AnimaNoir сказав:

Яу і ціни за комунальні послуги, продукти, навчання і тд. Це працює в обидві сторони.

Я це цілком розумію. Але, провайдери, це не благодійні організації, як і інша комерційга діяльність. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...