Перейти до змісту

Ужастики и зарисовки

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

как в пестне ...

Кто доброй сказкой входит в дом?

Кто с детства каждому знаком?

Кто не ученый, не поэт,

А покорил весь белый свет,

Кого повсюду узнают,

Скажите, как его зовут?

казалось бы - весьма приличный ящичег...post-799-1277280490,18_thumb.jpg

но если присмотреться --- post-799-1277280007,27_thumb.jpg

• 2 місяця потому...
  • Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вкрадене, не моє. Зате блін. у}|{осна}{

s3img_37744038_19873_1.jpg

s3img_37744038_19874_1.jpg

s3img_37744038_19875_1.jpg

таке бачи в Криму в Євпаторії

приватний сектор так під*єднаний

а проводи по кімнаті поверху прибиті СТЕПЛЕРОМ :-)

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Жалюгідна подоба кросу на електроапаратному заводі. :blink: І все-таки воно працює! :D

post-6641-0-96596900-1303328255_thumb.jp

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Соборности 38, 38а какие то дыбилы порезали витую пару, без инета остались где-то 40 абонентов. По всей видимости искали медь, так как осталась только изоляция. :)

post-3962-0-10828600-1305091416_thumb.jp

post-3962-0-67543000-1305091424_thumb.jp

Опубліковано

Пропоную наповнювати тему цікавими фото на тематику "Прокладка кабеля Kyivstar"

Виклав трошки фоток зі свого будинку, зроблені сьогдні :smile3:

post-8656-0-04902600-1305130330_thumb.jp

post-8656-0-00759000-1305130348_thumb.jp

post-8656-0-70951600-1305130362_thumb.jp

post-8656-0-39284100-1305130373_thumb.jp

post-8656-0-44741200-1305130387_thumb.jp

post-8656-0-90566800-1305130397_thumb.jp

post-8656-0-05813200-1305130410_thumb.jp

post-8656-0-83529200-1305130422_thumb.jp

post-8656-0-80162800-1305132030_thumb.jp

Опубліковано

В мене прокладено акуратніше, але принцип прокладки кабелю той самий. Місяць тому кабель котрий йде до мене перетерся/обірвався, на ліквідацію цієї проблеми працівники Київстара витратили 10 календарних днів (передбачено 5), після багатьох звернень майстер нарешті прийшов та полагодив за 15 хв. Сервіс на нульовому рівні.

Опубліковано

:smile-zachot: Нормально кладуть :0123:

Так, кладуть, але на превеликий жаль "кладуть" вони (Київстар, Білайн і т.п.) на всіх і на все, аби дешевше і простіше загребти грошенята, тобто як ніколи ніхто цього не робив доречі.

А ніхто не думав про жильців останніх поверхів, чи можливо не існує проблем із дахами, які останнім часом перекриваються тільки власниками квартир - тільки останніх поверхів?

Ніхто чомусь не задумується, чи довго прослужать такі прокладки та й взагалі послуги?

Взагалі то, в договорі із ЖЕКами - мають прокладати по технічних поверхах, а не по дахах, тобто це - вже грубе порушення будь-якого договору, а тому такий інтернет не має майбутнього і мабудь пора задуматись не тільки надавачам такого інтернету, а й нам простим користувачам його.

Так, я також власник житла на останньому поверсі і ні в якому разі не згідний з такою прокладкою, а тому прошу взаєморозуміння - від усіх власників квартир, що знаходяться на останніх поверхах, будьмо людьми і подумаймо взаємно разом по наданні таких "хитромудрих" послугах.

Ні, я не проти інтернету, навпаки, тільки за, але провести його НОРМАЛЬНО, тобто так як і проводяться всі подібні послуги (Аверс, телефони, домофони і т.д. і т.п.)........

Бажаю всім здоровя, добра, взаємної поваги і взаєморозуміння.

Опубліковано

Пропоную наповнювати тему цікавими фото на тематику "Прокладка кабеля Kyivstar"

Виклав трошки фоток зі свого будинку, зроблені сьогдні :smile3:

На фото 1, 2 и 7 кабель оторван от угла какими то дыбилами, остальные фото это работа великого! ттшника. А вообще халтурили почти все включатели и ты в том числе, причём не однократно.

Опубліковано

А пофоткайте хтось хто має можливість як airbites проводить, цікаво чи халтурять вони чи нормально роблять...

Опубліковано

Буду мати можливість - сфотографую, але скажу, що бачив. Вита пара так само стяжками прикріплена до оптики на криші. Далі як розходиться - увагу не звертав. Тобто і airbites має на криші виту пару. Не тільки чердакі.

Опубліковано

Перепрошую за попередній мій пост. Я помилився, на криші лише протянута оптика airbites. Витої пари немає. Просто переплутав :blush: :blush: :blush:

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Цікаво, вчора була гроза.

Потерпілі є?

Є)) у кількох абонентів затікає вода по кабелю і прямо в сетевушку, приходиться перетягувати кабель поновому.

ще одна фотка суто по темі

e8f1c50e37e1.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Большой пров купил маленького, и техники пошли изучать, что же за красоту им подсунули.

Свитчи в ведре от майонеза, подвешенные под потолок чердака, чтобы не заливало, — ладно. Шкафы, залитые целиком монтажной пеной или замотанные пищевой плёнкой, — пойдёт. Провода, прокинутые клиентам по внешней стене в окно, две пары лапши вместо витухи, протяжка через мусоропрововод, унитазы и прочее — это всё ерунда.

На крыше одного высотного дома с очень низким и неудобным чердаком была обнаружена перевёрнутая вверх колёсами тележка из супермаркета, прикованная цепями к нескольким анкерам в крыше и сливной трубе. В своеобразной клетке стоял ящик провайдера со свитчом и упсой, заботливо гидроизолированный полиэтиленом и пеной. На невысказанный вопрос сотрудник приобретаемой компании рассказал, что в свитч три раза била молния, и они решили его таким образом заземлить.

http://ithappens.ru

• 2 місяця потому...
  • 2 місяця потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

А нащо вони оставляють такі великі мотки оптоволокна?

Технологічний запас - це нормально. А все інше - не нормально.

Опубліковано

Київстар єнто чє-то с чєм-то.

Не зовсім фото, але стосується саме його.

По-перше задовбали своїми телдзвінками з приводу "а чи не бажаєте Ви скористатися нашими послугами?"

Дружина вже порадила їм базу створити кому телефонували, а кому ще ні.

Останній раз попали на мене.

Діалог:

Оператор - Доброго дня. Вас турбують з Київстару.

Я - доброго.

- Ви користуєтесь інтернетом?

- Так.

- А яким?

- Укртелеком.

- А скільки Ви платите?

- Згідно тарифу.

- Ну а скільки?

- Гляньте тарифну сітку. До чого ці запитання?

- Ми б хотіли запропонувати Вам наші послуги дешевше і якісніше.

- Гаразд, одне запитання. Як Ви убезпечите моє обладнання під час грози?

- Ви певно маєте наувазі , що раніше наші кабелі заводилися через вікно? Тепер нам таке робити заборонили. Ми тепер прокладаємо всередені будівель.

- Це добре, але Ви так і не відповіли на моє запитання.

- А як Ви забезпечуєте своє обладнання зараз?

- Ну, скжім так, у випадку грози максимум в мене згорить 100-гривневий модем. Ним я можу пожертвувати.

- А, тоді вибачте. Пі-пі-пі.

Відповіді я так і не отримав. Хочаб заікнулися про якийсь грозозахист. Ну так , хочаб для відмазки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...