alexvvv Опубліковано 18 Жовтня, 2023 в 11:00 #26 Опубліковано 18 Жовтня, 2023 в 11:00 37 хвилин назад, vampirich сказав: на тему асерів. Недавно був в руках новий ноут, на офф сайті якого були драйвери віфі до асероса і інтела тільки. А по факту там стояв адаптер якогось microtech, драйвер до який можна знайти в інтернетах лише без цифрового підпису, і який методом "оновити драйвер-вказати папку" ніхріна не ставився. Прийшлось троха помудохатися щоб віфі завівся можливо адаптер хтось міняв після заводу 1
vampirich Опубліковано 18 Жовтня, 2023 в 11:41 #27 Опубліковано 18 Жовтня, 2023 в 11:41 40 хвилин назад, alexvvv сказав: можливо адаптер хтось міняв після заводу Хз.. ноут з магазину, запакований, не було видно що відкривався
vampirich Опубліковано 18 Жовтня, 2023 в 11:42 #28 Опубліковано 18 Жовтня, 2023 в 11:42 Та й кому і навіщо таке треба було б робити?
alexvvv Опубліковано 18 Жовтня, 2023 в 12:22 #29 Опубліковано 18 Жовтня, 2023 в 12:22 39 хвилин назад, vampirich сказав: Та й кому і навіщо таке треба було б робити? хз може так званий refurbished 3
xPON Опубліковано 18 Жовтня, 2023 в 17:01 #30 Опубліковано 18 Жовтня, 2023 в 17:01 @Ole3ти написав вкрай багато, але жодної конкретики. Давай явки, номера, де ноут дешево купити. 1 2
romanc Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 04:12 #31 Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 04:12 8 годин назад, Ole3 сказав: я ж і кажу оці всі бюджетнікі брендові скотилися до рівня ноунеймів з аліекспреса і по якості і по підтримці, правда в мене китайський Unihertz Tank2 смарт з охрєнєнною батареєю на 15 тисяч регулярно оновлюється , і нарікань ніяких працює навіть краще за деякі брендові які тримав в руках Так ти просто бот рекламуючий китайські смарти?)))) 3 1
Dima4s Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 09:17 #32 Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 09:17 13 годин назад, Ole3 сказав: Unihertz Tank2 смарт з охрєнєнною батареєю на 15 тисяч згадався випуск єралажа про смарт годинник і батареї в валізах)) прям бачу цеглину з акумом в 15а/г)) 3
romanc Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 09:41 #33 Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 09:41 23 хвилини назад, Dima4s сказав: згадався випуск єралажа про смарт годинник і батареї в валізах)) прям бачу цеглину з акумом в 15а/г)) Усього 530г. )))
Electronshik Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 10:38 #34 Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 10:38 Бачив подібну цеглину, навіть потримав в руках. Мушу зазначити довгий період автономної роботи, досить непоганий дізайн, щось типу ступенів захисту (відверто незнаю який ІР був у того девайсу). Батарея зйомна, можна швидко замінити та продовжити таким чином його автономну роботу не порушуючи ІР. З недоліків: габарити та вага. Я тоді зробив висновок що такий телефон класний у походах. В міських умовах, де телефон живе від розетки до розетки така автономність не дуже потрібна. P.S. Буде цікаво (звичайно якщо доживемо!) з 2027 року, коли запрацює повним ходом директива у ЄС, що примусить виробнгиків гаджетів обладнати гаджети зйомною батареєю, тільки якщо це не якійсь водозахищений девайс
MACCEN Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 10:54 #35 Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 10:54 зємна батарея в телефоні не вигідна спец службам, я не вірю що телефон коли ти його виключив чи включив "літачка" не "стукає туди куди треба", а так батарею вийняв і все ОК
Electronshik Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 11:21 #36 Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 11:21 19 minutes ago, MACCEN said: зємна батарея в телефоні не вигідна спец службам, я не вірю що телефон коли ти його виключив чи включив "літачка" не "стукає туди куди треба", а так батарею вийняв і все ОК Тим не менш директива вже прийнята і виробники гаджетів будуть ЗОБОВ'ЯЗАНІ її виконати, якщо хочуть продавати свою техніку у ЄС. Там основною причиною було введення більш жорстких норм по екології. Колись Apple виступало категорично проти уніфікації портів, прагнучі до збереження свого унікального порта Lightning і що? Зараз мовчки ставлять type C у свої девайси і не "жужжать", бо втрачати ринок ЄС якось не хоца
MACCEN Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 20:05 #37 Опубліковано 20 Жовтня, 2023 в 20:05 8 годин назад, Electronshik сказав: Тим не менш директива вже прийнята і виробники гаджетів будуть ЗОБОВ'ЯЗАНІ її виконати, якщо хочуть продавати свою техніку у ЄС. Там основною причиною було введення більш жорстких норм по екології. Колись Apple виступало категорично проти уніфікації портів, прагнучі до збереження свого унікального порта Lightning і що? Зараз мовчки ставлять type C у свої девайси і не "жужжать", бо втрачати ринок ЄС якось не хоца Респект розумним людям які уніфікують рішення, а то як згадаю давно в кожного телефона своя чорті зна яка зарядка, купа мотлоху. Ще б зобов'язали щоб батарея була уніфікована для ноутбуків 1
xPON Опубліковано 26 Жовтня, 2023 в 05:49 #38 Опубліковано 26 Жовтня, 2023 в 05:49 В 19.10.2023 в 23:02, Ole3 сказав: якщо оптом то можу дати від 30-50 штук, Оптом я і сам знаю, де купити, тільки мова була не про опт, а звичайного покупця.
vampirich Опубліковано 26 Жовтня, 2023 в 09:47 #39 Опубліковано 26 Жовтня, 2023 в 09:47 16 годин назад, Ole3 сказав: да в штани не влатить, в спортивних штанах без ремня раз поклав то штани злізли але не суть, він мене влаштовує по всіх параметрах ношу весь час або в худі і курточках в кишенях або в сумці або в руках я так поняв це та модель типу з проектором? мені завжди було цікаво чи такі штуки реально можуть картинку відносно яскраву витягнути чи це тупо іграшка? яка +- діагональ зображення має бути щоб зображенян не було тьмяне?
SergLutsk Опубліковано 28 Жовтня, 2023 в 08:41 Автор #40 Опубліковано 28 Жовтня, 2023 в 08:41 А ще питання в догонку по ноутах, щоб не створювати нову тему: чому коли тухне екран ноута (чи внаслідок закриття кришки, чи по тайм-ауту, неважливо як) одразу починає катастрофічно падати швидкість завантаження торрентів ? Для прикладу, запускаю торрент, пішла закачка на 90 мбіт, видно що має скачати роздачу за 40 хв. Качає так допоки екран світиться, пройшло 5 хв, екран потух по тайм-ауту, через півгодини активую екран, і бачу що швидкість закачки 300 кбіт (!!!) і що за ці півгодини неактивного екрану він практично нічого не скачав. І от тільки я активував екран буквально за 10 сек він знову розганяється до 90 мбіт ! Чому так ? Що в налаштуваннях ноута шукати ? Цей же торрент-клієнт з такими ж аналогічними налаштуваннями на компі качає завжди на 95 мбіт. Цю ж саму роздачу на телефоні по тому ж вай-фаю теж смарт качає на 90 мбіт. Тобто ні роздача, ні вай-фай, ні торрент-клієнт не винні, схоже це таки ноут чомусь "забуває" качати коли тухне екран.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти