Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю спільнота ! Гадаю не у одного мене останнім часом виникало питання "що робити зі своїми старими записаними DVD-R, DVD-RW, CD-R, CD-RW дисками ?" Багато хто, і я в тому числі, в якийсь період часу записував фільми на болванки DVD-R, ще й альбом до них гарний прикупив (по типу як для фотографій). Таких дисків назбиралось щось біля сотні. Сумно лише, що практично лише одиниці з того всього добра було переглянуто хоча б 2 рази, а більшість так після запису як поклалась в альбом, так більше і не дісталась звідти ;)

А крім того ще кілька десятків дисків на різних типах болванок записано всякого іншого різного добра, типу софта і т.д. І все це вже певно років 10 навіть не дістається зі свого місця.

Є ідеї куда це все добро історії можна пристосувати ? Щось чули, бачили, хтось для чогось купує такі б/в болванки чи це вже тупо сміття ? Що ви зробили зі своїми ?

Опубліковано

Іще до війни в мене колега, який любить постріляти по мішенях з мосінки, усе вигріб. По факту - сміття. Практичне застосування - в селі на черешні вішати, щоб шпаків відлякувати, і то хз чи дієвий спосіб

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, vampirich сказав:

в селі на черешні вішати, щоб шпаків відлякувати,

Да уж, нарядненькі вишні вийдуть, майже новорічні :0024:

То виходить ніякого нового застосування їм не придумали наші кулібіни ?... шкода ... :(

Не те щоб я надіявся на них щось там крепко заробити, але і отако просто винести на смітник рука якось не підніметься :_34:

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
4 hours ago, SergLutsk said:

Є ідеї куда це все добро історії можна пристосувати ?

Тримай в гаражі/підвалі/кладові для внуків/правнуків. За чашкою чаю будеш розповідати їм, як ми олди зберігали та ділилися цифровою інформацією.

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
9 годин тому, MaestroA сказав:

Тримай в гаражі/підвалі/кладові для внуків/правнуків.

В одній коробці з касетами:D

• +1 3
Опубліковано

DVD диски - особливо з фільмами, які були зкачані з інтернету - хлам.
Інша справа - ліцензійні DVD, не ті "ліцензійні" на яких "крива голограма" ;) 

А - справжні, особливо з позначкою Limited Edition - фільми, ігри, ось таке - має якусь цінність.
Навіть не якусь - буває, що мова йде про пристойні суми.

Аудіокасети - аналогічно, нерозпаковані касети TDK/BASF і т.п. - на Ebay продаються по нормальним цінам, бобіни - взагалі космічні ціни зустрічав.

Опубліковано

Ну ні, звісно ні про які ліцензійні диски мова не йде. Звичайний домашній самопис.

Бачив на олх кілька оголошень, де продають ті диски з фільмами в коробочках. Не берусь судити про їх ліцензійність, там теж скоріше за все 90% це "підвал entertainment limited edition", і то їх продають по 4-5 грн поштучно, а якщо купкою - то й ще дешевше.

То ж я і подумав, що з моїми не презентальними сріблястими DVD-R - ками навіть і не варто заморачуватись створенням оголошення. Тому і створив тут тему розпитати чи зустрічали якісь альтернативні варіанти їх застосування. Я би певно і просто так віддав би як на якесь хороше діло, а от просто викинути ніби й шкода. І лежить незрозуміло нащо. :sm128:

Опубліковано
12 годин тому, MaestroA сказав:

Тримай в гаражі/підвалі/кладові для внуків/правнуків. За чашкою чаю будеш розповідати їм, як ми олди зберігали та ділилися цифровою інформацією.

Ну для того щоб розповідати байки зовсім не обов'язково те все добро зберігати ще 10 років :D  Ну на крайняк можна лишити пару штук для наглядності, як експонати, а всі інші всеодно кудась бажано....

Опубліковано
2 hours ago, SergLutsk said:

Ну ні, звісно ні про які ліцензійні диски мова не йде. Звичайний домашній самопис.

Бачив на олх кілька оголошень, де продають ті диски з фільмами в коробочках. Не берусь судити про їх ліцензійність, там теж скоріше за все 90% це "підвал entertainment limited edition", і то їх продають по 4-5 грн поштучно, а якщо купкою - то й ще дешевше.

То ж я і подумав, що з моїми не презентальними сріблястими DVD-R - ками навіть і не варто заморачуватись створенням оголошення. Тому і створив тут тему розпитати чи зустрічали якісь альтернативні варіанти їх застосування. Я би певно і просто так віддав би як на якесь хороше діло, а от просто викинути ніби й шкода. І лежить незрозуміло нащо. :sm128:

А я б забрав би. Не для стріляння, а колекції для)

Опубліковано
1 година тому, Lexter сказав:

А я б забрав би. Не для стріляння, а колекції для)

Ну якщо хочеш - то забирай. Що саме, лише фільми, чи все підряд, софт теж ? Альбом я поки не готовий віддавати, він фактично новий. Може таки придумаю йому застовування чи спробую продати. А от в пластикові круглі банки то можу поскладати (такі в яких продавались ті болванки) і взяти завтра на роботу, а там вже далі домовимось як де коли.

Опубліковано

Та альбом не треба, а от банка лишня не буде. Заберу всі, навіть софт) Контакти в лічку кину)

• 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

З дисків можна багато чого зробити, все впирається лише у фантазію, від примітивних світильників:

Спойлер

77b721144a1decfa8a67d5c2d6c4086f.jpg

f71478b5dd34521874559fc756051676.jpg

9a6c715e61e6a32ef41b415dc9a19e13.jpg

і до об'ємних фігур птахів чи тварин, якщо вистачить терпіння і вільного часу на різання і клеєння шматочків дисків:

Спойлер

seanavery_35.jpg

seanavery_29.jpg

f443792b3273377c20c7e59e278ad48e.jpg

Змінено користувачем Maniko

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...