Перейти до змісту

Штучний інтелект chatgpt

alexvvv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 19.02.2023 в 21:38, YVitaliy сказав:

Отут його і зкоробило. Вже 5 хвилин роздумує.

Показати  

ну бо ж мені він теж має ахінею видумувати! :D

Показати контент

Опубліковано

Всьо, можна спати спокійно:

Показати контент

Все те саме і з Закарпатською. Загалом, тут є певна логіка в утворенні топонімів, і вона перебиває наявні дані - 22 проти 2.

Опубліковано (змінено)
  В 19.02.2023 в 21:38, YVitaliy сказав:

- Отут його і зкоробило. Вже 5 хвилин роздумує.

Показати  

Він видає великі тексти порціями, щоб ти встиг прочитати текст і той не втік з екрану. Напиши йому щось типу "продовжуй" і він видасть нову порцію тексту. Я вчора напряг його писати фантастичне оповідання, то він також писав порціями.  А я між порціями його ще задовбував "додай гумору", "внеси детективний сюжет". Текст жидєнькій, але, наприклад, абузити Амазон, цілком підійшов би. А от коли закинув йому "напиши статтю для сайту автомобільної тематики на 5000 символів, про те як підготувати авто до експлуатації в зимовий період", то таку статтю можна навіть без правок викладати на сайт. Стаття показалася закоротка, попросив збільшити текст до 10000 символів і таку статтю теж можна було викладати на сайт, лише попросив замінити слово батарея на акумулятор.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

Ще я пробував його вчити розв'язувати задачу про швидкість пароплава проти і за течією. Ніби правильно розуміє суть задачі, але робить помилки вже на початку розв'язання. За десятим виправленням нарешті видушив з нього правильний результат, попросив провести перевірку, так він знову побудував повну ахінєю і за результатами перевірки змінив результат. Так нічого і не вийшло з того навчання.

• +1 1
Опубліковано
  В 19.02.2023 в 21:58, YVitaliy сказав:

Ще я пробував його вчити розв'язувати задачу про швидкість пароплава проти і за течією. Ніби правильно розуміє суть задачі, але робить помилки вже на початку розв'язання. За десятим виправленням нарешті видушив з нього правильний результат, попросив провести перевірку, так він знову побудував повну ахінєю і за результатами перевірки змінив результат. Так нічого і не вийшло з того навчання.

Показати  

Він не вчиться, це ж не справжній інтелект. Він працює по вже закладеним алгоритмам, але починаючи роботу з ним, ми даємо згоду на перегляд розробниками нашого спілкування з ШІ, а от вони вже знаходять де він помилився і вносять корективи в його алгоритми на майбутнє. ШІ не працює в режимі онлайн навчання.

• +1 1
Опубліковано
  В 19.02.2023 в 12:19, vampirich сказав:

Ніт. Інформація від ілюстраторів яких зараз коробить від того що "колеги" видають продукти аі за власні (хоч так ніззя).

Бо ті якраз зараз рубають бабло не на кризі творчості а на продуктивності на стоках ілюстрацій. Бо можна видати купу матеріалу в короткі терміни, яка буде лежати на стоках, їсти не просити, і таки продаватись. Чим більше ілюстрацій - тим більший прибуток.

Мені подруга ілюстраторка зі стоків скидала роботи аі, які я спочатку сприйняв за її роботи, поки вона мені не розповіла що це аі малював ( платний акаунт- там трохи більший функціонал). І там не що-нібудь, а таки цікаві роботи, навіть без допрацювпння. Про кризу творчості - це варіант но не варіант. Бо в такому випадку кількість приносить більше бабла як якість.

Показати  

Згідний. Задав лише пару ключових слів і ШІ видав мені цей шедевр.

or5d2e_50becb7baa81bebc1d9ee6839e7a01afbe655d3b.jpg

• +1 1
Опубліковано
  В 19.02.2023 в 22:02, nickel сказав:

ШІ не працює в режимі онлайн навчання.

Показати  
  Показати контент

Тут він не взяв до уваги мою підказку, але звідкись витягнув правильний варіант розв'язання рівняння, яке сам побудував раніше і розв'язував фіг знає як. Потім я перевіряв його, підсовуючи аналогічні рівняння, і їх він розв'язував вже правильно. Ось попередній розв'язок:

Показати контент

Опубліковано (змінено)
  В 19.02.2023 в 22:02, nickel сказав:

Він не вчиться, це ж не справжній інтелект. Він працює по вже закладеним алгоритмам, але починаючи роботу з ним, ми даємо згоду на перегляд розробниками нашого спілкування з ШІ, а от вони вже знаходять де він помилився і вносять корективи в його алгоритми на майбутнє. ШІ не працює в режимі онлайн навчання.

Показати  

100% 

Як я й писав - це не інтелект. Це тупо алгоритм перебору можливих форм побудови речень, абзаців, але джерело інформації незмінне. 
Зараз навчається не chatGPT, а його розробники :)

Але як інструмент, якщо правильно зрозуміти принцип побудови запитів, мати розум розпізнавати "воду", не лінуватись перевіряти фактаж, він вже може з користю використовуватись людиною.
Але людину він точно не замінить :) Лише, як я вище писав, БЕЗДАРНИХ рерайтерів і копірайтерів

Змінено користувачем jack74
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

до речі, про його проблему "луцької області"... Після "мучітєльних" мук перебору відповідей, врешті-решт він видав реальне пояснення - він просто не може "зрозуміти" різницю між різними словами - адмінназвами однієї і тієї ж території в різні часи і в різних країнах :) (враховуєм ще й, що він спілкується з нами через автоперекладач, тобто йде подвійний переклад, "спорчений телефон")
Тому для нього що Луцький повіт, що Луцька область - одне й те ж.

Але цей висновок зробив не він, а я - людина. Тобто, він так нічого і не "зрозумів", а тому і надалі буде жонглювати невірними некоректними відповідями. А тому наразі без людських мізків - нікуди  :) 

якщо кому цікаво перечитати "мучітєльниє" муки, то під спойлером

Показати контент

• Дякую! 1
Опубліковано

колеги, а там якісь налаштування для мови є? чи користувалися гугл перекладачем, так як в іноземних мовах я трохи не ферштейн?????

• Збентежений 1
Опубліковано
Розумієш українську?

Так, я розумію українську мову. Я був навчений багатьма мовами, включаючи українську, тому можу взаємодіяти з користувачами, які спілкуються українською мовою. Якщо у вас є якісь запитання або потреби, я завжди готовий допомогти.

Опубліковано
  В 20.02.2023 в 09:42, Vikvik Mawr сказав:

колеги, а там якісь налаштування для мови є? чи користувалися гугл перекладачем, так як в іноземних мовах я трохи не ферштейн?????

Показати  

Реєстрацію як проходив?

Опубліковано
  В 20.02.2023 в 09:42, Vikvik Mawr сказав:

Показати  

так попроси - хай він ( ШІ) тобі перекладає ;)

Опубліковано
  В 20.02.2023 в 10:43, Vikvik Mawr сказав:

гугл перекладач

Показати  

Ти серйозно?

Ну так зареєструйся по новому, зі своїм українським номером, і нема проблем

• +1 1
Опубліковано

та не в тому справа....  зареєстрував на номер укр. але інтерфейс англіцькою, яку не в зуб ногою, того і реєструвався з допомогою перекладача...

• Збентежений 1
Опубліковано (змінено)

не треба нічого там перереєстровуватись. Просто пишеш йому українською, він українською і відповідає.

Я теж спочатку бавився через гугл-перекладач, а потім подумав "а ВІН нафіга? нехай сам перекладає! Він же ШІ!" і почав писати українською :D
Інша справа, якби я знав добре англійську, то звичайно для "чистоти експерименту", щоб виключити "труднасті пєрєвода" я б спілкувався б англ... А так - нехай ВІН бавиться перекладом :D Він же намагається мені допомогти :D

До речі, деколи буває він зіскакує на англійську (дає відповідь англійською), то просто пишу йому одне слово "українською" і він повторює відповідь вже українською.
Деколи ще й вибачається :D

• Збентежений 1
Опубліковано

ну ви хлопці даєте, я якось не додумався до такого, що штучний інтелект не розуміє українську мову, ну він же не кацап в кінці кінців 

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)

ну, "розуміє" він лише машинні коди. Все інше - через "перекладачі" ;) А "неанглійську" - ще й через три перекладача :D

Ти: "твоєзапитання.укр"->"автоперекладач.на.анг."->"асемблер.на.маш.коди"->ChatGPT
Відповідь ChatGPT: "маш.коди"->"дизасемблер.на.англ."->"автоперекладач.на.укр."->Ти

І то  ще спростив ;) 
І на кожному етапі - "труднасті пєрєвода" :D

Опубліковано

Ось вже тиждень як періодично намагаюсь спілкуватись з машиною, розпитую у нього як він функціонує, дивлюсь як відповідає на запитання, як реагує на сленг і можу сказати - це просто неймовірно, ніколи б не подумав, що прогрес з ШІ так швидко розвинеться до такого рівня.

Показати контент

А програмувати з ним взагалі кльово, підсказує тобі, пояснює

Опубліковано
  В 25.02.2023 в 21:21, SpiritMen сказав:

От що це таке?

Показати  

ти тему читав вище свого запитання? "трудності пєрєвода", і все.
Мені цікаво, а якти хтів ПОБАЧИТИ дічину ню від текстового генератора? Очікував, що він тобі її символами намалює?

Показати контент

• Ха-ха 3
Опубліковано
  В 25.02.2023 в 21:21, SpiritMen сказав:

От що це таке? Можливо там сидять люди а не штучний інтелект?))

Показати  

нагадує - як людина вперше Siri на п'ятому афоні побачила...

Опубліковано
  В 26.02.2023 в 16:27, jack74 сказав:

Мені цікаво, а якти хтів ПОБАЧИТИ дічину ню від текстового генератора? Очікував, що він тобі її символами намалює?

Показати  

Чат раніше відповів, що може видати в повідомленні малюнки.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...