Перейти до змісту

Порадьте ноутбук

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
25 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

тому машину краще (і потрібно) купувати відразу ж з переоформленням в мрео і всі питання відпадуть.

але ж мова - не про машину ))

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Vikvik Mawr сказано:

тому машину краще (і потрібно) купувати відразу ж з переоформленням в мрео і всі питання відпадуть.

Коли ви останній раз переоформляли авто? Без рішал вхопити онлайн-талон на прийом через 2 тижні - вже джек-пот.

Змінено користувачем MaestroA
Опубліковано
1 година тому, MaestroA сказано:

Коли ви останній раз переоформляли авто? Без рішал вхопити онлайн-талон на прийом через 2 тижні - вже джек-пот.

як тільки відрилися ел.талони десь за тиждень, спокійно замовив талон. на 2-3й день було вільно і по годинах був вибір, можливо повезло, можливо терпець був нормальний, ніяких рішал не шукав....

але тема не про це тому не будемо флуд розводити.

• +1 2
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

А нагадайте хто знає, десь в Луцьку була фірма/магазин, що торгує б/в ноутбуками з Європи. Здається на Вінніченка вони були. Але щось не можу нагуглити, як то вони звуться і де знаходяться.

Опубліковано
3 часа назад, SergLutsk сказал:

А нагадайте хто знає, десь в Луцьку була фірма/магазин, що торгує б/в ноутбуками з Європи. Здається на Вінніченка вони були. Але щось не можу нагуглити, як то вони звуться і де знаходяться.

ТехноЛайф - вулиця Винниченка, 14

• Дякую! 1
Опубліковано
4 годин тому, SergLutsk сказано:

https://technokoshyk.com.ua/

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, Bliksss сказано:

Щось у них зараз проблеми із сайтом, ніяк не хоче відкриватись. Спробую ще завтра.

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано

Screenshot_4.thumb.png.a90e7e3e407978c288c311e4744e6499.png

20 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Щось у них зараз проблеми із сайтом, ніяк не хоче відкриватись. Спробую ще завтра.

хз, не бачу проблем

Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

Screenshot_4.thumb.png.a90e7e3e407978c288c311e4744e6499.png

хз, не бачу проблем

Вже так, вже і у мене нема проблем :)  А коли писав - тоді наглухо не працював

Опубліковано

Якщо хочеться бути сучасним, тоді мінімальний набір:

0) SSD має бути NVMe;

1) CPU мінімум 4 ядра(не плутати з потоками), більше - краще;

2) USB версії 3.1 це мінімум;

3) 16 гігабайт оперативки DDR4 двома планками, щоб у Dual Mode працювали. 

4) Якщо проц Ryzen, то не нижче 4-го покоління, Intel - 10-те. 

Якщо дууже коротко. 

• +1 3
Опубліковано
11 годин тому, HWman сказано:

0) SSD має бути NVMe;

Якщо дууже коротко. 

ти робиш антирекламу ноуту, що продаєш

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Опубліковано
21 годин тому, HWman сказано:

0) SSD має бути NVMe;

Якщо дууже коротко. 

з твоїх слів

0-Тесла - не обговорюється

1 - 300КВт не менше, краще більше

2-3 - повно-заряжена

4 - Бажано останнього покоління

У кожного свої потреби.

Все, що ти описав - це дуже бажані параметри ноута, які не всім по кишені.

• +1 3
Опубліковано
On 24.07.2022 at 23:37, MaestroA сказано:

@SergLutsk, в Алло в Порт-Сіті стоїть на стенді Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6 (OLED). Раджу піти пощупати.

Вчора нарешті я таки дійшов туди і "пощупав" його. Точніше в Алло не було  його, але при самому вході в Порт-сіті є магазин Xiaomi, от там був. Ну так, екран звісно виглядає клас ! Особливо в  порівнянні з сусідніми звичайними IPS, то звісно одразу кидається у вічі відмінність зображення. Та й взагалі девайс приємний, не посперечаєшся. Але ! Обставини і вимоги дещо змінились. По-перше, орієнтовний цінник змушений знижувати десь до 30к, а по-друге, як казав Женя, тепер в умовах задачі ще й стоїть якась певна ігрова придатність девайса, що явно не спрощує задачу :0017:

Так що тут певно лише один вихід - дивитись в сторону б/в і тут вже не до супер/пупер екранів.

Опубліковано
On 06.10.2022 at 20:40, Zheny@ сказано:

У кожного свої потреби.

Все, що ти описав - це дуже бажані параметри ноута, які не всім по кишені

Ну, але ж прагнути ніхто не заважає? 

Опубліковано
On 24.07.2022 at 18:05, SergLutsk сказано:

... Бюджет - до 1к$

Та й бюджет запросто дозволить 5й райзен 5500 чи I5 11-го покоління

Опубліковано (змінено)

https://rozetka.com.ua/ua/hp-1y9h1av-itm2/p351627690/

Звісно я скептично відношусь до того, коли СО ноута дує собі в екран, але кілька машин тестив - ніби не сильно гарячий. 

Тай турбобуст у вінді можна вимкнути, бо 5600 трохи гріється, якщо розкочегарити на повну, але чи автор буде ганяти свою машину на 6ти ядрах на всю? 

Якщо не гратись в ігри, то певно більшість задач перекриваються 

Змінено користувачем HWman
  • Дякую! 1
Опубліковано
10 годин тому, HWman сказано:

Якщо не гратись в ігри

А ця вбудована амд графікс ніфіга не потягне ? По всіх інших характеристиках так, цілком влаштовує модель, але от існує ще й непосильна задача щоб тягнув сучасні ігри хоча б на середніх ... :(

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
Опубліковано
31 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А ця вбудована амд графікс ніфіга не потягне ? По всіх інших характеристиках так, цілком влаштовує модель, але от існує ще й непосильна задача щоб тягнув сучасні ігри хоча б на середніх ... :(

сучасні на середніх потягне щось типу 1660-3050-3060 мобільна
встройкі тягнуть в кращому випадку на мінімумі в  норм розширенні. часто треба ще і розширення скидати до 720р

• Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано

@Dima4s @HWman  а можете глянути що зараз є на олх по Луцьку варте уваги ? Бо є, наприклад, такі девайси з відносно свіжим і трохи ігровим залізом за 22к, такий чи такий вже 28к (хоча ніби й не скажеш щоб там помітним був приріст потужності),  і є такі чи такі взагалі за 34-35к. 

То я до чого веду, як би то мені порадили оту "мінімальну золоту середину" в ціні, коли подальше збільшення вартості покупки не дасть особливого приросту потужності ? Ну тобто, грубо кажучи, якщо девайс за 22к дасть умовних 100 одиниць потужності/продуктивності, а девайс за 32к дасть 110 одииниць потужності, то воно явно недоцільно і неефективно переплачувати 10к за тих примарних 10% приросту потужності, згідні ? От би хто порадив саме отакий апарат, де за свою ціну потужність буде максимально окупна.

Опубліковано
26 минут назад, SergLutsk сказал:

@Dima4s @HWman  а можете глянути що зараз є на олх по Луцьку варте уваги ? Бо є, наприклад, такі девайси з відносно свіжим і трохи ігровим залізом за 22к, такий чи такий вже 28к (хоча ніби й не скажеш щоб там помітним був приріст потужності),  і є такі чи такі взагалі за 34-35к. 

То я до чого веду, як би то мені порадили оту "мінімальну золоту середину" в ціні, коли подальше збільшення вартості покупки не дасть особливого приросту потужності ? Ну тобто, грубо кажучи, якщо девайс за 22к дасть умовних 100 одиниць потужності/продуктивності, а девайс за 32к дасть 110 одииниць потужності, то воно явно недоцільно і неефективно переплачувати 10к за тих примарних 10% приросту потужності, згідні ? От би хто порадив саме отакий апарат, де за свою ціну потужність буде максимально окупна.

Стандартна проблема, чим більше вибираєш, вивчаєш, запарюєшся, тим більше влазиш в дєбрі. 
Якщо для ігор то тільки з дискреткою, всі наведені вище варіанти хороші. Різниця між 1660 і 3060 явно не 10 умовних одиниць) якщо 1660 це умовно 100, то 3060 умовно 200, плюс rtx а це ще +50)
Крч, якщо я гроші брати 3тисячну серію, якщо ні, то щось простіше. Імхо на проц дивитись в останню чергу, вони всі плюс мінус нормальні( звісно якщо берем більш сучасні і не самі бюджетні) Єдине що я б таки не радив амд з їх райзенами і тд, не дарма доля ринку їх в процентів 20-25. З бу, дивитись чи є ще гарантія( на 3тисячну має бути, свіжі відносно), ну і по класиці, чи не ремонтувались, і тд. Удачі)

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
33 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Стандартна проблема, чим більше вибираєш, вивчаєш, запарюєшся, тим більше влазиш в дєбрі. 
Якщо для ігор то тільки з дискреткою, всі наведені вище варіанти хороші. Різниця між 1660 і 3060 явно не 10 умовних одиниць) якщо 1660 це умовно 100, то 3060 умовно 200, плюс rtx а це ще +50)
Крч, якщо я гроші брати 3тисячну серію, якщо ні, то щось простіше. Імхо на проц дивитись в останню чергу, вони всі плюс мінус нормальні( звісно якщо берем більш сучасні і не самі бюджетні) Єдине що я б таки не радив амд з їх райзенами і тд, не дарма доля ринку їх в процентів 20-25. З бу, дивитись чи є ще гарантія( на 3тисячну має бути, свіжі відносно), ну і по класиці, чи не ремонтувались, і тд. Удачі)

Якщо чесно, то мене певно жаба задавить віддавати за б/в апарат 30+ тис. Ризики присутні, ціна висока, гарантії такі собі... ну вобщем стрьомно :glare:  А якщо би скажімо було максимум на кармані 24к, то якого б ти обрав би +/- ?

Опубліковано
2 часа назад, SergLutsk сказал:

Якщо чесно, то мене певно жаба задавить віддавати за б/в апарат 30+ тис. Ризики присутні, ціна висока, гарантії такі собі... ну вобщем стрьомно :glare:  А якщо би скажімо було максимум на кармані 24к, то якого б ти обрав би +/- ?

Xbox series X)))

Опубліковано
7 годин тому, SergLutsk сказано:

Сучасні на низьких лише, і то при розширенні в 720р. Можливо для ігор краще комп?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...