Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Переходжу на новий ноут, тут набагато менше пам'яті і задався для себе питанням: "а як найкраще зберігати інформацію?". Наприклад маю фото, не багато і не мало, але в загальному назбиралось під 50Гб. Подумав спочатку придбати флешку та й тримати там фото, все одно передивляюсь я їх аби раз на пів року і не треба вони мені на ноуті постійно, але згадав що декілька раз зустрічав таку фігню що просто злітала прошивка з флешки і вся інфа коту під хвіст (звичайно ж з безпечним від'єднанням). Захотілось почути думку бордівчан, де і як зберігаєте важливу для вас інформацію?

• +1 1
Опубліковано

Я свій фото/відео архів тримаю в 2 місцях паралельно: на зовнішньому харді і в хмарі Мега. Маю надію, що з обома засобами одночасно не повинно приключитись біди :)

Опубліковано

Купив підписку на OneDrive на 5 терабайт і Офіс 365 на 5 компів, 5 планшетів і 5 телефонів. 

За 299 грн.

Контакт +380502002752

Опубліковано
1 час назад, tarasmv сказал:

Купив підписку на OneDrive на 5 терабайт і Офіс 365 на 5 компів, 5 планшетів і 5 телефонів. 

За 299 грн.

Контакт +380502002752

на який період ?

Опубліковано
20 часов назад, tarasmv сказал:

безстроково

Це щось типу з тих варіантів що на олх продають? Там зазвичай навчальні аккаунти які можуть накритись в будь-який момент

Опубліковано
Опубліковано
5 годин тому, Amor сказано:

Це щось типу з тих варіантів що на олх продають? Там зазвичай навчальні аккаунти які можуть накритись в будь-який момент

Звичайно.

можна просто наробити декілька безкоштовних і синхронізувати їх airexplorer.

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, tarasmv сказано:

Можливо, мені головне офіс був, а one drive то вже бонусом

Якщо офіс вміє зливатися на Гугл диск то можу зробити. Типу безліміт...

В мене вже років 2 на камеру.

Опубліковано
10 хвилин тому, Oli сказано:

Гугл диск то можу зробити. Типу безліміт...

А з цього місця можна подетальніше ? Бо безкоштовні 50 Гб на Мега вже закінчуються, а 15 Гб на гугл диску трохи малувато. А купувати не дуже хочеться :blush:

Ну власне безліміт не потрібен, а от десь з 50 Гб то не завадили б.

Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

А з цього місця можна подетальніше ? Бо безкоштовні 50 Гб на Мега вже закінчуються, а 15 Гб на гугл диску трохи малувато. А купувати не дуже хочеться :blush:

Ну власне безліміт не потрібен, а от десь з 50 Гб то не завадили б.

Пиши гугл пошту, потім тобі в гугл добавиться типу відкритий для тебе від якогось навчального закладу.

670378627_Screenshot_20220715-1250292.thumb.png.bdc790179d578f19358df881f9e2fdc9.png

Опубліковано
4 годин тому, Oli сказано:

Пиши гугл пошту, потім тобі в гугл добавиться типу відкритий для тебе від якогось навчального закладу

Еее, щось назва "Спільні диски" звучить якось ненадійно... :D  Спільні з ким ? Це що гугл для навчання виділяє простір типу для спільного використання учнями/студентами ? І яка особливість роботи цього диску ? Які обмеження ? Нічого не буває просто так і без підводних каменів.

Опубліковано

Я так розумію самий популярний варіант це хмарні сховища :D

Тепер задумався про офіс 365, бо в певний момент перевів всі свої робочі документи на google sheets, але вони дуже і дуже сильно відстають від офісу. Так що можливо куплю "олх-майкрософт"

В 13.07.2022 в 17:37, tarasmv сказал:

А в такому випадку ж потрібно зберігати данні на фізичному носієві також (тобто пк). Наприклад якщо мені фотки не влазять на пк, я ж не зможу зробити окремо папку яка буде синхронізуватись з пк (робочі файли) і окремо фотки (які не будуть завантажуватись на пк)

Опубліковано

В самомв вандрайві можна вибрати як що працює. Тобто заходите в папку вандрайв а у ній є папки які ви налаштовуєте як вам треба, одні синхронізуються постійно (я так 1с собі зробив і сейви для ігор) інші по потребі, а ще інші зберігають файли тільки в вандрайві. Мені зручніше ніж в гуглі набагато. 

Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

Еее, щось назва "Спільні диски" звучить якось ненадійно... :D  Спільні з ким ? Це що гугл для навчання виділяє простір типу для спільного використання учнями/студентами ? І яка особливість роботи цього диску ? Які обмеження ? Нічого не буває просто так і без підводних каменів.

На олх таке саме продають.

В чому проблема заморочитися і не зробити самому безкоштовно?

П.с. Гугл вже дає лише 100Тб

https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=889003&view=findpost&p=66450197

Опубліковано
44 хвилин тому, Oli сказано:

В чому проблема заморочитися і не зробити самому безкоштовно?

Ну якщо дане посилання було скинуте для надання відповідей на мої питання, то ось перше що кидається в очі в FAQ:

Кто имеет доступ к моим данным под учебной\корпоративной учёткой?ˇ
Ко всем вашим данным хранящимся под такими учётками, полный доступ имеют администраторы доменов (как учебных так и корпоративных)
Поэтому прежде чем заливать в облако приватную информацию - рекомендуется её шифровать

Что такое Общие диски (Shared Drives), зачем они, где они, и какие у них ограничения?ˇ
Общие диски - это хранилище для команды. Файлы и папки расположенные в Общих Дисках принадлежат команде, а не одному человеку.
С помощью него нельзя увеличить ёмкость для диска, почты и фото на своём личном аккаунте (*@gmail.com).

• Ха-ха 1
Опубліковано
14 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну якщо дане посилання було скинуте для надання відповідей на мої питання, то ось перше що кидається в очі в FAQ:

Кто имеет доступ к моим данным под учебной\корпоративной учёткой?ˇ
Ко всем вашим данным хранящимся под такими учётками, полный доступ имеют администраторы доменов (как учебных так и корпоративных)
Поэтому прежде чем заливать в облако приватную информацию - рекомендуется её шифровать

Что такое Общие диски (Shared Drives), зачем они, где они, и какие у них ограничения?ˇ
Общие диски - это хранилище для команды. Файлы и папки расположенные в Общих Дисках принадлежат команде, а не одному человеку.
С помощью него нельзя увеличить ёмкость для диска, почты и фото на своём личном аккаунте (*@gmail.com).

Я ж вище писав що це для навчальних закладів.

Для свого особистого я маю підписку у гугла, 45грн 102Гб

Screenshot_20220715-193815.thumb.png.b419c35bbf03faf129c4e1aabd246fbc.png

Опубліковано (змінено)
40 хвилин тому, SergLutsk сказано:

ну, "трохи дивно" - якщо дадуть безкоштовно користуватись сховищем такого об'єму - "приватно"...ще й з "гарантією"
Навіть 1Гб, якщо - "безкоштовно", ніхто, ніколи і ніяких гарантій не дасть...

А про "терабайти", особливо китайські - да, розшарять все що у вас є, була десь тема.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

Ну ясно, ніякої халяви я не пропустив :D

Просто по першому повідомленню цих всіх "але" озвучено не було. Ну розібрались.

Опубліковано
5 годин тому, Amor сказано:

перевів всі свої робочі документи на google sheets, але вони дуже і дуже сильно відстають від офісу.

Можна детальніше  в чому саме відстають? 

• 3 тижня потому...
Опубліковано
В 15.07.2022 в 22:44, Unknown сказал:

Можна детальніше  в чому саме відстають? 

Чим дальше, тим менше часу на борду :D

Наприклад, підсумок в зведеній таблиці, це ще саме примітивне з того що я робив, воно навіть суму не може порахувати нормально. Скільки я часу вгробив на те що не сходяться цифри в кінці, а це просто баг їх таблиць

П.С. якщо тупо ту ж саму таблицю перекинути в ексель і налаштувати зведену точно так само - всі результати правильні. Я вже не кажу про половину відсутнього функціоналу

111.thumb.jpg.1357cb323cfe169abba3d30b15a2a070.jpg

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, Amor сказано:

Я вже не кажу про половину відсутнього функціоналу

абсолютно "весь" функціонал - там ніколи і не буде, майкрософт - патенти "застовбив", і навряд чи гугл (таблиці) переплюне функціонал "Office365"

Крім того, є нюанси, але - мало бажаючих вникати, я б - точно не заморочувався, якщо не на постійній основі.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...