Перейти до змісту

Чи буде війна в Осетії


zaHARE

чи буде війна в Осетії  

25 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Ситуація навколо Осетії стає с кожним днем гарячішою.

Тому цікаво,які варіанти розвитку подій мають форумчани.Звісно війна-це крайній варіант,але на мою думку цілком можливий,як і участь в заварушці США та Росії.Росія не зможе стояти осторонь,бо більшість жителів Осетії-громадяни Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

Росія зробить все для того, щоб була війна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже і Україну втягують, заявами що продаж зброї провокує конфлікт.

Не будемо ми продавати, продаватимуть інші.

Все йде до загострення, радбез ООН не раз продемонстрував свою неможливість вирішити серйозні питання, включаючи Осетію.

Час покаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ашимбе хельме ичь бакиль пелерьмешь алгы паулинь , больний безидес!

Так все и будет, ага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо буде війна, а вона навряд чи буде, відбудеться протистояння військове між осетинами і грузинами, а політичне між США та Росією. Росія і США 100% не будуть втручатися воєнно. Так, там трішки зброї підкинути одним чи іншим - можна. Все звичайнош таємно!!! Знову ж почнеться пропаганда, ті хороші, а ті погані. Привід для встановлення ПРО в Європі та російських стратегічних бомбардувальників в Білорусії. Росія знову піднялася на ноги, може не економічно, але стратегічних озброєнь вистачає. Що Росії, що США потрібно знову ж таки шукати "розумного ворога". Всі імперії на тому існують.

Під поняттям "розумного ворога" розумію державу стратегічного суперника, яка керівництво якої розуміє, що застосування ядерної зброї приведе до знищення обох ворогів.

Вороги США - Ірак і Афганістан практично переможені.

Іран - під поняття "розумного ворога" не підходить. Вони підуть навіть на самознищення з застосуванням ядерної зброї заради знищення "невірних".

"Холодне протистояння" Росія-США гарантоване.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наші вже воювали в Грузії, памятаете Корчинського і батальйон український, який прикривав відхід грузинського населення Цхінвале. і ми про це нічого не знали, можливо і цей раз буде так. В любому випадку поки Укаїна не буде в НАТО, вона не буде офіційно рипатись не в яку сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Бахнем, обязательно бахнем! Весь мир в труху! Но не сейчас....." (с) Дикий прапор, ДМБ

Теперь серьезно:

будет ли война - имхо сомнительно, но! РФ в любом случае будет отстаивать свои интересы в осетии и абхазии, а что прикажете делать если вокруг твоего дома собираются странные личности с дубьем и они против тебя, поневоле будешь укреплять окна и двери. США конечно же будут давить на светоч демократии Мишу.

В 92 грузинам хорошо наваляи, видать хотят реваншу.

serega, vanus провокаторством занимаются говорите? Сбор почти всех войск у границ Осетии это конечно просто учения. Грузии не контролировать осетию абхазию и аджарию еще лет 150, пока из голов обиды войны не выветрятся и то при условии что не будут провоцироывать или их не сыграют как Югославию (смотри ситуацию Косово).

Украине вабще нефиг лезть в этот конфликт во первых из за откровенной постоянной глупости затыкания собой всех дыр, во вторых умесно вспомнить "сидишь в дерьме и не чирикай" - ситуация на крымком полуострове еще онй как далека от окончательного разрешения.

З.Ы. Давайте все срочно вступим в НАТО, последний оплот демократии на нашей бренной земле. Мы в него вступим и оно решит все наши проблемы, и наступит светлое будущее, ну дней через 500 никак не пожже, оно нам разрулит экономику, построит дороги, возродит сельское хозяйство, поремонтирует все ЖКХ, обновит нам всю военную технику и ничего с нас за это не спросят. Мы наконец то сможем гавкать из под могучего крыла на кого угодно и как угодно, но только волею и не супротив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судя по сообщениям ТВ - ВОЙНА УЖЕ НАЧАЛАСЬ!

Кстати, Абхазия ранее обещала открыть второй фронт, если грузины нападут на Осетию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знакомый отсюда сообщает, цитирую :

жена сообщает из Пскова:

"Только что над головой пролетело 6–7 штук ИЛ–76"

Полетели, десантнички…

ps. для всех желающих, ЖЖ одного из бойцов. информация из первых рук, так сказать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ГРУЗІЯ ПІШЛА ШТУРМОМ НА СТОЛИЦЮ ПІВДЕННОЇ ОСЕТІЇ

У ніч на 8 серпня різко загострилася ситуація у Південній Осетії. У Цхінвалі стверджують, що Грузія оголосила війну невизнаній республіці.

Наказ про одностороннє припинення вогню було прийнято президентом Грузії ввечері в четвер, однак протримався усього кілька годин, повідомляє російська служба "Радіо Свобода".

Близько першої ночі в п'ятницю збройні сили Південної Осетії вступили в пряме зіткнення з грузинськими військовими на підходах до Цхінвалі.

"Йдуть запеклі бої, ворогу наноситься відчутна втрата. Наші війська почувають себе впевнено", - заявив президент Південної Осетії Едуард Кокойти.

Усю ніч у зоні конфлікту йшли бої з застосуванням важких знарядь. Грузинська сторона провела масований артилерійський обстріл Цхінвалі з реактивних систем залпового вогню "Град", а також знарядь і мінометів.

Більшість снарядів потрапили в центр міста. Притулком для місцевого населення стали підвали будинків. За повідомленнями очевидців, місту нанесена значна втрата. Багато будинків охоплені вогнем, у тому числі будинок парламенту республіки.

Грузинська сторона до ранку повідомила про повне оточення Цхінвалі й взяття Знаурського району Південної Осетії. Південноосетинська сторона ці повідомлення не коментувала.

Після припинення артобстрілу на окраїні міста почалися бої із застосуванням танків. Вранці у повітря були підняті літаки.

http://pravda.com.ua/news/2008/8/8/79677.htm

РОСІЙСЬКІ ВПС БОМБЛЯТЬ ГРУЗІЮ

http://pravda.com.ua/news/2008/8/8/79679.htm

Можливо створити нову тему? Бо війна фактично почалась :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...