Перейти до змісту

Як правильно купити гру

SergLutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Привіт усім, розумію що трохи не на часі, але все ж таки, є ймовірність що скоро виникне така необхідність - придбати гру на РС (ломана відсутня, мова про Far Cry 6).

Так от, я старий безнадійний пірат, жодного разу в житті не купував офіційно жодної гри. Тому прошу поради/підказки: де то краще робити, де кращі ціни ? Де вища надійність, на якому ресурсі ? Як то правильно робиться, тобто чи існують якісь "неблагонадійні" джерела, з якими краще не зв'язуватись ? Тут буває лохотрон розвод ?

І взагалі що я отримую по факту купівлі ? Тупо ліцензійний ключ типу набір буковок циферок і все ? А тоді скачую будь де сам контент гри, встановлюю її і при першому запуску вбиваючи цей ключ отримую повноцінну гру, так ? 

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано (змінено)

Там зараз якраз знижка на гру 50%, але я б не спішив би купувати. Погугли, дуже часто продають аккаунти разом з поштою за символічні гроші з необхідною грою, а часом навіть не однією. Купи, зміни пароль і користуйся.

Скріншот з ОЛХ для наглядності і порівняння ціни, перевірених продавців не знаю, не купляв 

Screenshot_2022-04-06-00-37-12-862_ua.slando.jpg

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
9 годин тому, nickel сказано:

Там зараз якраз знижка на гру 50%, але я б не спішив би купувати. Погугли, дуже часто продають аккаунти разом з поштою за символічні гроші з необхідною грою, а часом навіть не однією. Купи, зміни пароль і користуйся

Дякую, так, ніби є знижка, але тільки до 07.04, так що думати фактично не лишилось часу. Та й не потрібна вона мені поки, думав десь ближче до травня купувати, а поки лише розібратись що і до чого.

А щодо оголошень на олх, то це схоже так звана офлайн активація, тобто типу граєш під чужим акаунтом. Так, звичайно, що 50 грн, а що 450 грн (і це зі знижкою 50 % !), то різниця відчутна, але й тими офлайн активаціями теж ніколи не користувався, не знаю які там можуть очікувати підводні камені і мінуси. Чи можу я в любий момент лишитись без робочої гри.

Змінено користувачем SergLutsk
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
В 05.04.2022 в 21:52, SergLutsk сказал:

Привіт усім, розумію що трохи не на часі, але все ж таки, є ймовірність що скоро виникне така необхідність - придбати гру на РС (ломана відсутня, мова про Far Cry 6).

Так от, я старий безнадійний пірат, жодного разу в житті не купував офіційно жодної гри. Тому прошу поради/підказки: де то краще робити, де кращі ціни ? Де вища надійність, на якому ресурсі ? Як то правильно робиться, тобто чи існують якісь "неблагонадійні" джерела, з якими краще не зв'язуватись ? Тут буває лохотрон розвод ?

І взагалі що я отримую по факту купівлі ? Тупо ліцензійний ключ типу набір буковок циферок і все ? А тоді скачую будь де сам контент гри, встановлюю її і при першому запуску вбиваючи цей ключ отримую повноцінну гру, так ? 

Я місяці 4 тому брав малому офф лайн активацію. Типу тобі продавець активує щось до 100грн. Граєш компанію, але без онлайну ясна річ. Але є великий нюанс, то був хлорець з росії, тому вже не актуально) І воно може злетіти. Залишається або шукати з наших, або купувати ліцензію(повний доступ в будь який час зі всіма функціями) але ціни на нові ігри не радують Far cry 6 зараз коштує 915грн. Але по повній ціні ніхто не купує, чекають розпродажів, вони десь 4-8разів на рік, де знижки часом до 80 відсотків. 
Як відбувається покупка: Є декілька цифрових маназинів, основні це steam, egs, ubisoft і тд. Скачуєм, реєструємся, запамятовуєм дані, шукаєм потрібну гру. Тиснем придбати, вводим дані картки або поповнюєм свій ігровий рахунок іншим способом. Все. Гра зявляється в власній бібліотеці.
Які плюси ліцензії? - Зручність. Не треба шукати на торентах репаки і тд, не треба їх зберігати. Гра ставиця офіційно в 2 кліка, не треба чекати взлому, працює мультиплеєр якщо він є.
Скинув свій скрін з ubisoft маназу, отак воно виглядає, брав все по знижкам, наприклад Far Cry 5 і New Dawn вийшло за 90грн(за дві).
Які мінуси? - треба платити) Можна підсісти і почати колекцінувати, за 8 років десь до 400 тайтлів купив) часу на то все звісно не має.
Ну або чекати поки взламають, по Far Cry 6 інформації поки не має, можуть через місяць, а можуть через рік. Мій прогноз до півроку, гра таки популярна. 

Спойлер

2022-04-18_013955.thumb.png.01ecbadb1ca68622bd2417d68805db17.png

Опубліковано
10 годин тому, AnimaNoir сказано:

Я місяці 4 тому брав малому офф лайн активацію

Як тут Нікель запропонував і я теж вирішив спробувати, на Олх знайшов кілька оголошень з офлайн активацією гри. Ціни від 40 до 70 грн. В принципі то не гроші якщо глянути на нинішні ціни на ті ж продукти, то вирішив що то й ризиком не дуже назвеш, якщо кинуть чи просто гра не зайде. Написав одразу декільком щоб розповіли як виглядає той процес активації. Ну і по тому як швидко і розгорнуто мені відписали - з тим продаваном і домовився про активацію. В той же вечір це і зробили, тиждень часу ніби поки все гуд, не злітає активація, гра запускається нормально, єдине тільки не працюють онлайн функції. Є там в грі навіть "спеціально обучений персонаж" Лола, що роздає ці мультиплеєрні завдання на спецоперації. Але і без неї там тих місій хрєнова туча, можна місяць проходити.

Так що не склалось поки що з моєю першою офіційної купівлею гри, як був піратом так і лишився..  :D

• Ха-ха 2
Опубліковано
5 часов назад, SergLutsk сказал:

Як тут Нікель запропонував і я теж вирішив спробувати, на Олх знайшов кілька оголошень з офлайн активацією гри. Ціни від 40 до 70 грн. В принципі то не гроші якщо глянути на нинішні ціни на ті ж продукти, то вирішив що то й ризиком не дуже назвеш, якщо кинуть чи просто гра не зайде. Написав одразу декільком щоб розповіли як виглядає той процес активації. Ну і по тому як швидко і розгорнуто мені відписали - з тим продаваном і домовився про активацію. В той же вечір це і зробили, тиждень часу ніби поки все гуд, не злітає активація, гра запускається нормально, єдине тільки не працюють онлайн функції. Є там в грі навіть "спеціально обучений персонаж" Лола, що роздає ці мультиплеєрні завдання на спецоперації. Але і без неї там тих місій хрєнова туча, можна місяць проходити.

Так що не склалось поки що з моєю першою офіційної купівлею гри, як був піратом так і лишився..  :D

Головне що задача виконана) Доречі мені 6 частина крок назад в порівняні з 5...якось так.

Опубліковано
2 годин тому, AnimaNoir сказано:

Головне що задача виконана) Доречі мені 6 частина крок назад в порівняні з 5...якось так.

Ну напевне можу погодитись, може й не крок назад, але точно не вперед :)  Щось лишилось на тому ж рівні, а дещо якось навіть гіршим видається. І мені здається простіше стало грати. Принаймні я на середньому рівні важкості без напряга виношу ворожі бази особливо не парячись чи піднімуть тривогу. Тоді як в попередній частині я завжди намагався втіхушечку по стелсу захопити базу, бо підняття тривоги кожен другий раз закінчувався для мене трупен фіаско... І ще мене дико дістала кругом волаюча музика і пропаганда. Ну але то таке, на період безриб'я і так сойдьот. 

Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

Ну напевне можу погодитись, може й не крок назад, але точно не вперед :)  Щось лишилось на тому ж рівні, а дещо якось навіть гіршим видається. І мені здається простіше стало грати. Принаймні я на середньому рівні важкості без напряга виношу ворожі бази особливо не парячись чи піднімуть тривогу. Тоді як в попередній частині я завжди намагався втіхушечку по стелсу захопити базу, бо підняття тривоги кожен другий раз закінчувався для мене трупен фіаско... І ще мене дико дістала кругом волаюча музика і пропаганда. Ну але то таке, на період безриб'я і так сойдьот. 

Як кажуть, у всіх смаки різні, а мені навпаки шоста зайшла, сюжетка цікавіша і реальніша ніж в п'ятій, і часто вигуки/лозунги/події нагадували сьогодення...

Механіка не змінилася ніби, тут кроку вперед немає, але що хотіти і придумати нового з шутера від першого обличчя, я, наприклад, не знаю. Поділіться думками, може гляну на це з іншої сторони.

Опубліковано
24 хвилин тому, NeoN сказано:

Як кажуть, у всіх смаки різні

Це безперечно, я й не кажу що ця частина погана, просто мені видається, звичайно це суб'єктивно, що в попередній частині головні антигерої були якісь привабливо харизматичніші, а досягнення цілей - якесь більш бажане й складніше. А тут таке враження що я штампую ті захоплення вантажів/баз/блокпостів під копірку, і так і гру закінчу.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...