Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 годин тому, Black сказав:

Демографічна криза вирішиться В ЄВРОПІ за рахунок жінок, які виїхали і там залишаться, це або неодружені, частина розведеться, поки чоловік тут, або загине.

Ну припустимо. Ще це якось можна натягнути.

Робітників - за рахунок чоловіків, які там вже були і яким вдалось заїхати, багато з них не повернуться. Довша тривалість війни дозволить адаптуватись там і скоріш за все залишитись.

Не простіше прибрати обмеження на роботу і проживання чоловіків з України, ніж витрачати мільярди на війну?

Щодо територій я думаю аби вийшли до Криму за кілька місяців-півроку,

По територіях ви так і не відповіли, чому Європі вигідніше, щоб Україна вступила в ЄС з меншими територіями? І з наскільки меншими?

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Ну ніби про це раніше не говорили, ще на початку 2000 казали що ЄС така велика країна з такою кількістю населення непотрібна. При Ющенку говорили - ще рано, вам ще 20 років і візьмуть. А ЄС без НАТО - дєньгі на вєтєр, коли ти сусід росії. А НАТО за нас своє очко рвати не збирається.

Змінено користувачем Black
Опубліковано
37 minutes ago, volks said:

І з наскільки меншими?

Та їм по суті все одно з якими. З тими з якими зможемо відстояти.

Опубліковано

Почалися суди над военкомами:

На Закарпатті військком безпідставно зняв з обліку чоловіків призовного віку

Суд Закарпатської області визнав винним у перевищенні службових повноважень полковника Йосипа Бундзяка, який працюючи начальником Рахівського РТЦК та СП, безпідставно виключив з військового обліку 7 чоловіків і вони отримали право виїхати за кордон.

Про факти порушень стало відомо тільки у серпня 2023 року. 

Підсудний не прийшов на засідання та подав на адресу суду заяву, у якій визнав свою провину. Суд призначив полковнику штраф у розмірі 3400 грн.

• Ха-ха 5
  • Збентежений 1
Опубліковано
2 hours ago, Black said:

Це тому, що Україна довго не мала державності і українців тримали в селі, не давали можливості переїхати в міста.

Наприклад хто не пускав українців у Луцьк до 1939 року?

Опубліковано

Я ще не "дуже в курсі", але, моя порада для тих хто ще не вирішив - треба йти, поки - дивляться на що ти здатен, потім - х*й будуть дивитись, якщо потрібно буде "вже і зараз". Власне, я так і зробив, не жалкую;)

• +1 2
Опубліковано
11 minutes ago, Bliksss said:

Я ще не "дуже в курсі", але, моя порада для тих хто ще не вирішив - треба йти, поки - дивляться на що ти здатен, потім - х*й будуть дивитись, якщо потрібно буде "вже і зараз". Власне, я так і зробив, не жалкую;)

Ти мав можливість обирати куди піти?

"Туди" в нас , діючий частині, вже бажаючих менш, ніж приходить разнарядка, втрата 30к теж виграває роль, ще й кормлють погано і не випускають за паркан окрім Польші.

Опубліковано
2 hours ago, Bliksss said:

ну що можу сказати, після тиждня "поневірянь" по Україні ;) не так просто - піти в армію ;)

добре - що відношення скрізь просто окуєть, накормлять, мінералка завжди в запасі - це типу якщо в тебе нічого немає, зупинки на покурити і кавусіка - без питань. Катнув 1000 км в одну сторону і відповідно 1000 км. назад., цікаво б було туди, але - не взяли, хз, можливо після КМБ заберуть. З 3-го разу знайшли місце куди мене пристроїти, шукають по здібностям, тобто - завертають ДУЖЕ багато. Наразі, це все чим можу дозволено поділитись.

Реально, це погана робота військоматів, як центрів комплектування, це ж все гроші та час. Я теж їздив за 300км в неопалюваному пазику по холоду.

• +1 3
Опубліковано
5 minutes ago, romanc said:

Ти мав можливість обирати куди піти?

В перший раз - ні, туди де 1000км в одну сторону (здогадався куди)
Потім - да, везуть і віддають тільки туди, якщо - ні, тупо назад і додому, переписують повістку і сидиш "чекаєш".
Є - рекорд, з розмови дізнався - 10+ раз возили )))

• +1 1
Опубліковано
25 minutes ago, Bliksss said:

Ще варіант одразу звертатися у частину яку бажаєш, розмовляти з командиром, і вони заберуть у військоматі, я так робив.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
47 minutes ago, romanc said:

Реально, це погана робота військоматів, як центрів комплектування, це ж все гроші та час. Я теж їздив за 300км в неопалюваному пазику по холоду.

я - в комфорті, на новому (відносно) бусі і в умоваях яких написав вище.
P.S. Можна було б і сіньку бухати, але - попередили, вас - тупо не візьмуть, тому навіть ніхто і не балувався навіть пивом, взяли 2 з 6, я був під питанням, але, ця "нехароша людина" (там на місці) - мене "забракувала", хоча - все інше в нормі.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
3 minutes ago, Bliksss said:

В перший раз - ні, туди де 1000км в одну сторону (здогадався куди)
Потім - да, везуть і віддають тільки туди, якщо - ні, тупо назад і додому, переписують повістку і сидиш "чекаєш".
Є - рекорд, з розмови дізнався - 10+ раз возили )))

Якраз у момент доки сидиш, чекаєш, можна самому пошукати варіанти 

• +1 1
Опубліковано
4 minutes ago, romanc said:

Ще варіант одразу звертатися у частину яку бажаєш, розмовляти з командиром, і вони заберуть у військоматі, я так робив.

зі мною був, домовився в частині, тепер і служити буде і додому, а не в казарму. Відрядження будуть і все таке, але, коли тут - то додому.

Опубліковано (змінено)
1 minute ago, romanc said:

мені найшли...вони найшли, мене - влаштовує.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
41 minutes ago, romanc said:

Варіантів - безліч, в т.ч. за "кнопками" залишитись якимось SMMщиком......брєд, це - для дівчат ))

Опубліковано (змінено)
9 minutes ago, romanc said:

Зараз, як я зрозумів переходять зі схеми військомат-учебка-частина на тцк- частина-учебка-частина.

та ні, мені сказали "десь походити КМБ" місяць у формі, тоді - вже в конкретний підрозділ, інакше - не можуть прийняти. Може ти і правий, так воно і виходить. В частину, на курси, потім - вже знову в частину.

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, romanc said:

Зараз, як я зрозумів переходять зі схеми військомат-учебка-частина на тцк- частина-учебка-частина.

ну в будь-якому випадку, я - не очікував, що таке нормальне відношення буде, чесно.
Скрізь запитують - "чому саме сюди" і т.п., якщо не брати до уваги перший варіант - туди потрапити то вже хз як, "абідна" що не пройшов....мож і на краще - їх в піздорез часто пускають, але, якщо вже я сам прийшов - то я і не шукав легкої долі ;)

• +1 3
Опубліковано (змінено)
13 hours ago, alexvvv said:

Наприклад хто не пускав українців у Луцьк до 1939 року?

Що до Волині не скажу, тут діля польські закони. Враховуючи те, що поляки перетворювали православні церкви на костели або просто палили. То думпю українці були в ненайкращих умовах. А щодо срср, то можеш почитати 

TEXTY.ORG.UA

1933 року влада «зачистила» міста від «колишніх», «антирадянських елементів» та кримінальних злочинців. Усіх, кому відмовляли у видачі паспорта, автоматично...

Мій дідусь переїхав з Локачинського району в Луцьк після війни. Міжвоєнний період був лише 20 років, до того заборона точно була століттями. Цього достатньо. Бабуся з Холмщини. З моїх закладок на цю тему:

NASZE-SLOWO.PL

Богдан Гук ■ ПУБЛІЦИСТИКА ■ №24, 2014-06-15 20 тез до розуміння суспільної, економічної та культурної історії українства у 1905–1945 роках Історію

Змінено користувачем Black
  • +1 4
Опубліковано
13 hours ago, Bliksss said:

З 3-го разу знайшли місце куди мене пристроїти, шукають по здібностям, тобто - завертають ДУЖЕ багато..

З того що я чув, багато бойових командирів просто в ахуї від тих мобілізованих, яких йому присилає ТЦК. Зараз, як спрощують вимоги по здоров'ю, то такихи заворотів стане ще більше. І матів у бік тцк ще більше. Можливо коли воєнкомами стануть люди з реальним бойовим досвідом, які в силу різних причин не можуть воювати, ситуація стане виправлятись, хоч і не вірю в це.

Бо бойовий командир розуміє що людина, яка обтяжена кучею різних болячек стає більш проблемою ніж придбанням. А з возрастом в людини здоров'я тільки "добавляється".

• +1 3
Опубліковано
2 hours ago, Black said:

Що до Волині не скажу, тут діля польські закони. Враховуючи те, що поляки перетворювали православні церкви на костели або просто палили. То думпю українці були в ненайкращих умовах. А щодо срср, то можеш почитати 

TEXTY.ORG.UA

1933 року влада «зачистила» міста від «колишніх», «антирадянських елементів» та кримінальних злочинців. Усіх, кому відмовляли у видачі паспорта, автоматично...

Мій дідусь переїхав з Локачинського району в Луцьк після війни. Міжвоєнний період був лише 20 років, до того заборона точно була століттями. Цього достатньо. Бабуся з Холмщини. З моїх закладок на цю тему:

NASZE-SLOWO.PL

Богдан Гук ■ ПУБЛІЦИСТИКА ■ №24, 2014-06-15 20 тез до розуміння суспільної, економічної та культурної історії українства у 1905–1945 роках Історію

2 hours ago, Black said:

TEXTY.ORG.UA

NASZE-SLOWO.PL

Цікава аналогія.

Отже українці в Польщі,зокрема холмщаки , були для поляків такими собі сєпарами?.

В результаті операції Вісла відбувся обмін українців та поляків.

Так само  має відбутися зараз обмін росіян та українців.

Точніша за рік,два,три

• -1 3
Опубліковано
10 minutes ago, Electronshik said:

З того що я чув, багато бойових командирів просто в ахуї від тих мобілізованих, яких йому присилає ТЦК.

А ТЦК - в ахуї від тих вимог, давай готового спеціаліста, і по здоров'ю як Кличко або Усик;)
Я перший раз в зовсім не просту частину йшов (в цьому роду військ - днями спростили вимоги;)), все пройшов, але не пройшов "товариша майора", тупа причина - бував після 14 року в Мацквабаді? всьо - не будемо ризикувати...
На "вході" - найменша скарга на здоров'я і тебе завертають, завернули 3-х саме по цій причині, я веду мову саме про цей випадок, тобто - де стільки знайти людей? в інших - може і простіше....

Опубліковано
20 minutes ago, Nokian said:

В результаті операції Вісла відбувся обмін українців та поляків.

Так само  має відбутися зараз обмін росіян та українців.

Точніша за рік,два,три

Робити це виключно по національній приналежності, як на мене мерзенно.

Поясніть свою ідею тим росіянам, які себе повністю ідентифікували як громадян України і зараз воюють за Україну.

Або я Вас незрозумів.

P.S. І як бути зі змішаними сім'ямі?

P.P.S. Операція Вісла була страшним злочином, це як виселення татар з Криму.

• +1 1
Опубліковано

Давно вже  бажання щось пояснювати все більше пропадає 

Добре.

По поличкам 

Точніше по порядку.

Хто такі були холмщаки ,і ким вони були для поляків?

• -1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...